Пеевски: Радев да сложи табела "Трети март" на президентството

Лидерът на ДПС го съветва да излезе на терена
1 фев 2024 11:31, Петър Бойчев
261
Пеевски: Радев да сложи табела "Трети март" на президентството
Снимка БГНЕС

Има ли министри, които са се превърнали в партийни секретари? На този въпрос отговори лидерът на ПГ на ДПС Делян Пеевски пред журналисти в парламента. "Според мен това се случва и е много грешно. Тези министри са министри на България. Трябва да си вършат работата за държавата и за българските граждани, да работят за хората, а не да ходят по мероприятия като партийни активисти", коментира Пеевски.

Още по темата
"Президентството се е превърнало в централа на партия. Хубаво е да сменим надписа. Няма смисъл да пише Президентство. На табелката трябва да пише политическа партия „Трети март”. Видяхме политическите секретари по студията – разхождат се, рекламират си проекта. Радвам се, че успях да извадя президента от комфорта на столчето му и си призна, че става политически лидер", каза още Делян Пеевски.

Той призова презцидента да регистрира партията си, защото евроизборите идват. "Недопустимо е да използва президентската институция за офис на партията си. Да излиза от тази сграда, да си наема офис и да започва да работи на терен", каза още той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


261
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Този пишман-политик е лика-прилика с учителя си в некоректна и напоследък брутална игра срещу последната институция, която все още не са овладяли -Президентството. Само че не могат в заслеплението си да проумеят, че ще отговарят за всички недомислени и корупционни сделки, които правят, а те хич не са малко : едни от тях заради недоглеждане и нехайство, други - заради алчност или корупция на техните ближни.
141
0
 
3
 
! Отговори
Минчо преди 3 месеца
Шиши честит празник - днес е твоя празник Свинчо -> Петльофден -> на мама свинка лгбт прасенцето то. Купи ли цветя за Боко да му подариш ?!?
140
1
 
3
 
! Отговори
Ангелина преди 3 месеца
Да ,за първи път едно умно предложение ,въпреки че причините за това предложения са мотиви с користни цели. Благодарение на "трети март" нашата държава я има .Тази същата ,която "държавното предприятие" искат да приватизират и като всичко останало унищожат.Така ,че подобен надпис с "табела" ще символизират държавността .
139
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ахмед ефенди, ти беше известен като умерен политик и разсъдлив и умен човек. С този твой новоизлюпен лидер на ПГ на ДПС срина граденият и поддържан толкоа години свой авторитет. Мисля, че президентът, когото Шиши Пеевски е подгонил, няма да остави коня си в реката.Очаквайте мощна центристка или център-ляво партия, която заедно с Възраждане ще обърка господството на сегашните управляващи. А триото Борисов-Петков- Пеевски не е много представително и стабилно, нали?За ДБ да не говорим.
138
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Страната Русия се бие срещи целия Свят . Най силната и могъща военна сила . Дори и Китай не смее да и се противопостави
137
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До132. Кат Русия няма дру.... . Ще метне една две бомби мощни в Европа в грешната посока. И после ще приключи и като страна . На никому ненужна.
136
0
 
4
 
! Отговори
Иванчо преди 3 месеца
Свинчо гуци гуци - хвърлете му трици - прасчо е гладен и затова ***. Наскоро в магазина видях продаваха свински уши - много мязаха на тези на Шиши
135
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Делян говори, плаща за статии, а в същото време хората му овладяват властта. След едно 20 години ще си говорим за лустрация на действащите лица от наше време, но и тогава нищо няма да направим, защото сме умрял народ. Въпрос на време е България да изчезне, а дотогава мутрите ще гълтат парите на народа и ще ни мажат очите с еврозоната и Шенген.
134
0
 
8
 
! Отговори
Бугарин преди 3 месеца
Шиши е ЛГБТ прасенце !
133
1
 
5
 
! Отговори
Минувач преди 3 месеца
Гуци гуци мамин Свинчо !
132
0
 
5
 
! Отговори
До 152 преди 3 месеца
Защото Шиши Пеефски е Матю Хари ! Каква гнусотия, ама как им отива > Боко и Шиши лгбт прасета
131
0
 
7
 
! Отговори
Минувач преди 3 месеца
Прасеефски на теб ти трябва табела на врата да си окачиш: ПРАСЕ
130
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не си ти когато си гладен.
129
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Днес само хубави новини. 50 милиарда помощ за героична Украйна,потопен рускофашистки есминец и разбита цяла панцердивизия на Путин край Новомихайловка.Вчера три самолета на руското Луфтвафе никога повече няма да хвърлят бомби над мирни градове!
128
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Много ми е интересно как се чувстват евромарсианците когато намагнетизирания Пеещ булдог да им дава тон какво да лаят хахаха
127
1
 
5
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 3 месеца
На Радев му слагат мартеници.
126
2
 
9
 
! Отговори
Пеевски да си окачи преди 3 месеца
На тънкото вратленце табела "домуз"!
125
0
 
9
 
! Отговори
Ураааааааааааааааа!! преди 3 месеца
Не знам за вас, но аз като доблестен българин, като чуя Пеевски - ставам, хващам се за сърцето, отдавам чест и пея химна. Даже и по 100 лицеви опори правя в негова чест!
124
0
 
18
 
! Отговори
Идеалист преди 3 месеца
Мамин Шишо, да разкаже защо лъжешем че Цветан Василев го е бил поръчал да бъде убит през юни 2014 г> Ако не го е срам да разкаже и защо руската мафия го е била в ОАЕ и защо от 3 години е разследван по закона "Магнитски".
123
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ахмед ефенди, много добре хвана Пеевски за таран срещу президента, но много е приказлив тоя твой храненик! Обикновено адвокатите и прокурорите малко говорят, а много работа вършат. А Делян токова много приказки изговори и те все невчесани. ДП с двама човека може да се съюзи с/у Радев: с Нинова, но хората от две години разбраха що за птица е и няма да тръгнат зад нея. ББ ще си има доста грижи по съставяне на новия кабинет, че нищо чудно да остави Пеевски да сърба сам попарата,която надроби.