Румен Радев: Режисираната медийна истерия издава страх от нова партия

Появата на алтернатива е неизбежна, смята президентът
29 яну 2024 14:00, Стела Стоянова
264
Румен Радев: Режисираната медийна истерия издава страх от нова партия
Снимка БГНЕС, архив

"Появата на алтернатива е неизбежна", заяви президентът Румен Радев в отговор на въпрос дали подготвя свой политически проект, предаде БГНЕС.

Режисираната медийна истерия издава страх от нова партия, подчерта още президентът.

Още по темата
В коментар пред журналисти днес държавният глава заяви:

"Призовавам компетентните органи да извадят всички сигнали, преписки и дела за БТК, за "Булгартабак", за КТБ, за ББР, за язовири, магистрати, за Митници, за "Дунарит", и отравянето на Гебрев, за офшорки, за поставени лица – собственици на имоти, хотели и на бизнеси в чужбина. Останаха страшно много въпроси да висят. Как да се борим с корупцията при това положение?", попита Радев.

Според него появата на алтернатива е неизбежна.

"Този хор на страха обедини партиите в сглобката и малки партии, които заедно се чувстват застрашени", каза Радев и продължи: "Българите очакват такава алтернатива, която да върне нормалността и европейската перспектива за България".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още по темата: нова партияРумен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
198
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Че какво да ни е страх от новата партия на Радев :) Да се страхуват Нинова и Копейкин те ще бъдат занулени всяко зло за добро Аз като десен избирател няма да гласувам за радевата кохорта събрана от русофилски отломки на прехода
197
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
МНОГО КРАСИВ!БЛАГ ХАРАКТЕР! ДОБЪР ЧОВЕК! ДОБЪР ПОЛИТИК !СЛУЖЕБНИ ПРАВИТЕЛСТВА ПОД НЕГОВИТЕ НАСОКИ ПРЕВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ В РАЙ!ДОВЕДЕ И НАЗНАЧИ ЧУДЕСНИ МИНИСТРИ! ДАЖЕ ПОБЕДИ КОВИД С ЧАЙ!ЧЕСТНИ ИЗБОРИ!НЯМА И СЛЕДА ОТ КОРУПЦИЯ!!БЕЖАНЦИТЕ ОБИКАЛЯТ БЪЛГАРИЯ!ЕДИН НЕ СМЕЕ ДА МИНЕ ГРАНИЦАТА! ЗАЩО СЕ СМЕЕТЕ?НЕ Е ИСТИНА?
196
1
 
2
 
! Отговори
Побърка преди 3 месеца
половин България,но силата на комунистическата идеология е голяма.Щом от фелдмаршал Паулус направиха социалист представете си за какво става дума.Не знам как ще се отървем.
195
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Де му е партийката?
194
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Фалшив юмрук фалшив патриот фалшив президент
193
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Радев е в пълна изолация Обградил се с кохорта си и като черна станция злобно лае Политически инвалид
192
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 199:Не хората ги е страх,а политиците.Прочети статията хубаво.Иска да им изкара кирливите ризи,за които хората само подозират,но си е друго като има доказателства.
191
4
 
6
 
! Отговори
Призив преди 3 месеца
Удри бате Румене! Скачай на стърчишката на каруцата с изпосталяли русофили. Откъсни още неколко процента от клетото БСП и ще ти простя греховете.
190
2
 
1
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 3 месеца
И въйшки има
189
4
 
12
 
! Отговори
Менте преди 3 месеца
Фътмакофф е менте от всякъде.Само лъже икраде
188
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Изборът на това недоразумение, което се занимава с вътрешно- политически свади, интриги и борби е най-голямото падение за президентската институция !
187
4
 
15
 
! Отговори
Ами преди 3 месеца
...Радев, като видяхме в какво блато и безвремие заби държавата последните три години , нормално е хората да ги е "страх"! Този просто е вреден! Покрай размаханият юмрук, даже и копейките се взеха насериозно, и започнаха да сънуват преврат!
186
7
 
2
 
! Отговори
Ямболски цървуль преди 3 месеца
Каква нова партия?!?! Имаме Възраждане!
185
2
 
4
 
! Отговори
Гост преди 3 месеца
Да, може и да е медийна изява, но не е зле да се огледа в пазвата си и да разпита за ицо жепето и родствените му аверите.
184
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 3 месеца
До Аноним ти грамотен ли си
183
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен-ТОВА СЕ ОТНАСЯ ЗА ФИГУРАНТА
182
2
 
6
 
! Отговори
хахахаха преди 3 месеца
надежди, радини вълнения.
181
2
 
5
 
! Отговори
оля преди 3 месеца
До Анонимен ЗАЩО БЛОКИРАТЕ-ПАЗИТЕ ФИГУРАНТО-
180
12
 
8
 
! Отговори
Мислете! преди 3 месеца
Защо изведнъж ВСИЧКИ скочиха на Радев - и управляващи, и "опозиция"? Ама всички! БСП и Възраждане даже! За Възраждане най-странно, защото практически възгледите им почти напълно съвпадат с Радев, но Радев се бори от 7 години, а Възраждане от 2 (може да са основани по-рано, но с 1% нищо не важат, а в НС са от скоро). ВСИЧКИ партии, ВСИЧКИ "медии", ВСИЧКИ "всичколози". ЕДНОВРЕМЕННО! И то даже срещу СЪВЕТНИК на Радев, а не лично! Срещу него лично - НИЩО нямат! Много маски почнаха да падат!
179
14
 
9
 
! Отговори
Историята преди 3 месеца
Радев е Президент от 2017 и от тогава какво ли не го правиха - и него и семейството му. Питам - ко имаше ЕДНО нещо - нямаше ли да са го разпънали до сега? НИЩО не намериха и 2020 година ЗА ТОВА влезе Гешев с мутрите в Президентството - за да го "страхува", понеже друго не мина при Радев. Обаче точно това мутренско действие им изигра лоша шега (как и да увърта Гешев). Пеевски, ако е имал нещо, защо мълча до сега и скочи, когато Радев направи всичко възможно, за да спре "новите съдии в КС"?