Пеевски зове: Седнете, подписвайте, ще имате подкрепата на ДПС

От лидерите се очаква и сега да намерят съгласието помежду си, заяви той
18 мар 2024 10:29, Нели Христова
188
Пеевски зове: Седнете, подписвайте, ще имате подкрепата на ДПС
Снимка: БГНЕС

"Обръщам се към лидерите на ГЕРБ и ПП-ДБ Бойко Борисов и Кирил Петков: Времето за игри и надигравания приключи. Бъдете на висотата на лидерството си като национално отговорни държавници и политици и направете всичко възможно до 12 часа днес да постигнете съгласие и да излъчите правителството, от което имат нужда държавата и хората."

Това призова съпредседателят на ДПС Делян Пеевски в своя позиция, разпространена до медиите от пресцентъра на партията.

"Това, че управлява коалиция е единственото сигурно и ясно нещо от деня, в който положи клетва правителството на ГЕРБ и ПП-ДБ. На хората е ясно, че това е коалиция и аз го потвърждавам, като лидер на партия, която даде своята подкрепа в името на стабилността и сигурността на България", казва той.

"От лидерите се очаква и сега да намерят съгласието помежду си, да разпределят отговорностите и министерствата в кабинета, а не да се опитват да ги мерят на килограм. Да признаят очевидното - че са коалиция и да продължат с реформите, за които е призвано това управление”, допълва Пеевски.

"В петък проведох разговори с ПП-ДБ за съгласуване на текстовете, които касаят квалифицираните мнозинствата и заедно изработихме много добри текстове, които бяха одобрени от ГЕРБ.

От това съгласие ще произтекат най-важните реформи, които започнаха с промените в Конституцията - реформата на съдебната система и борбата с корупцията. Това е продължение на съгласието, постигнато за промените в Конституцията и, както не веднъж сме заявявали - ще подкрепяме правителството, докато работи за хората и си спазва обещанията към българските граждани. Затова, седнете, подписвайте, ще имате подкрепата на ДПС. Време е за едно ново начало за България, което ние като лидери на партиите си дължим на хората и ДПС ще работи за това”, казва още лидерът на ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
3
 
8
 
! Отговори
Бунгар преди 1 месец
Като знаят как подкрепя ДПС им се изправят косите,затова не смеят.Дойде пак времето на ДПС и всички трябва да го приемат и да вървим напред.
145
4
 
13
 
! Отговори
Кмет преди 1 месец
Българите 60% не гласуват.Добре ги манипулират че няма смисъл,или им насочват природната злоба и отмъстителност винаги срещу прогреса.Не могат да се ориентират защото трудно запаметяват и правят връзките.Така такива като ДПС излизат напред.
144
2
 
4
 
! Отговори
наблюдател преди 1 месец
Я ги слагай да подписват !
143
1
 
7
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 1 месец
По - известна като " маз ната подкреа на кафе' ;)
142
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя селянин миризлив.
141
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя датски ландрас какво пак изквича????
140
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
''Лидери'' , това ''лидери'' ли сЪ ?
139
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Да ви питам ?Абе то и ти няма да си добре , ама се ежиш !Виждаш ли на ПРАКТИКА -Шенген и пълноправно членство в ЕС ???Тия които сега са на власт , само на ТЕОРИЯ НИ БУДАЛКАТ ЧЕ ''ИСКАЛИ'' , АМА НЕ ИСКАТ НА ПРАКТИКА ,... ако искаха , много отдавна да сме в ЕС и Шенгена !
138
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Щом и в БФС си ОСТАНА -- СЪЩОТО , то тая държава има --минало и настояще , но НЕ И БЪ-ДЕ-ЩЕ !Калинките Баце и Пеевски , Деси Атанасова у съДО , Минзухарка , Сачева , ... си остават на власт ... ---''От нийде взора , не виждам''!
137
3
 
15
 
! Отговори
Да ви питам ? преди 1 месец
ППДБ фенчета, ослади ли ви се мъжкото мляко на Пеевски ? Преглътнете, преди да отговорите. Няма да се мусите, то е евроатлантическо и полезно
136
2
 
6
 
! Отговори
КултуръТ Ми Янков преди 1 месец
ШИШИ : Сядайте и подписвайте доброволно , ...... за да не стане ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !
135
1
 
3
 
! Отговори
маалатъ преди 1 месец
ДПС-ту д///*** давъ, за да участва в прякото управление на Географското Понятие все още наричано "държавъ"!
134
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
намагнитената с...в...и..н...я ли ще прави съдебната реформа ?
133
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Вьзмутен 117 - Като каза че не си избирател на ГЕРБ веднага спечели уважението ми.
132
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само Шиши дава зор бързо да подписват, защото при правителство на ГЕРП и ДБиПП ШИШИ може да прокарва кражбите си, а при правителство на президента остава на сухо! ТОВА Е ИСТИНАТА - ШИШО командва кирчовците, баце и кокорчовците както си иска и НЕ ИСКА СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ, ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ДА УСВОЯВА, ДЕМЕК ДА КРАДЕ ТОГАВА!!!!!
131
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Както се очакваше. Дебелян нарита Чекмеджан, който нарита Скумрия, Нушка и Денка. Мисирките с треперещ глас озвучават събитието. Ще има бобец в копанката за всички. Е, за тях де, за вас не. Посолството ще грее лъчезарно над тях, поне още 3 годинки. А вие се почешеъе и бягайте на ЛИДЪЛА, че пуснали джапанки.
130
1
 
14
 
! Отговори
Оставка преди 1 месец
Избори искаме !
129
0
 
12
 
! Отговори
КРАС преди 1 месец
ХРИСТО, Чакат те мазните кафета на Пеевски!! *** !!
128
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
С Лойко са 2 шупара по 200 кила и трябва да папкат.
127
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ко рече Нерезът Шиши ?