Асен Василев към Вебер: А отговорно ли е да излъжеш?

ЕНП застана зад "неоправданите нападки" срещу Габриел
22 мар 2024 09:05, Петър Бойчев
231
Асен Василев към Вебер: А отговорно ли е да излъжеш?
Снимка БГНЕС

Асен Василев отговори остро в социалните мрежи на председателя на Европейската народна партия Манфред Вебер. Вчера евролидерът заяви, че застава твърдо зад номинраната за премиер Мария Габриел и поведението на ПП-ДБ по време на преговорите за кабинет е "притеснително".

ЕНП пък обяви в декларация, че твърдо застава зад Мария Габриел "срещу неоправданите нападки".

На свой ред министърът на финансите в оставка Асен Василев попита:

"Отговорно ли е да излъжеш българския народ като предложиш кабинет, в който 11 от 19-те министри се оттеглиха, защото не знаеха, че ще бъдат предложени? Те буквално разбраха, че са част от кабинета, от пряко телевизионно предаване“, написа Василев в интернет.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


231
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
189
1
 
9
 
! Отговори
Shark преди 2 месеца
До 192. Кокорчо за други неща така куражлийски да говори с еврочиновниците. А не когато унижават България да мълчи и да приема всичко, а сега се прави на мъж. Като ***-но на дъжд!
188
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
връщай 1 милиард в бюджета бе измамнико!
187
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ти пък щото не лъжеш
186
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Кой е Манфред Вебер? - Той е ЕНП-искят Сергей. Както Станишев стоя 11 г. шеф на европейските социалисти, така 12 г. Вебер е на шеф на ЕНП. Браво на Кокорчо! Така трябва да се говори с европейските партийни чиновници, които се правят, че не виждат какви ги вършат техните хора от ГЕРБ в България!
185
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Отговорно ли е да правиш фокуси с бюджета, бе Кокорко? Що лъжеш хората?
184
9
 
13
 
! Отговори
А бе преди 2 месеца
Нагъл, слизай от клона, стига ти толкова. Има няма 8% от българите са гласували да си там.
183
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
асен върна ли милиарда?
182
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Василев започва да ми харесва. Щом се противопоставя на Вебер, значи не е съгласен да козирува на шефовете за всичко и винаги. Не съм гласувал за ПП, но ако продължават в същия дух може пък и да се замисля. За малко на предишните избори щях да гласувам за тях, но все пак си избрах най-готините "не подкрепям никого". След като се разбраха да управляват с ГЕРБ се зарекох, че нямат шанс да спечелят гласа ми. Е, ако не си мълчат пред такива като Вебер ще си помисля. Да пита Вебер за Барселона хахах
181
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Мутрите са тези дето се настаниха в парламента благодарение на ала бала с президента те си го признават на кодовете на купуване на депутати на кодовете предлагани на бсп на мадуровските машини КОЙ КОИ СА МУТРИ
180
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 145 ГЕРБ е партия стабилна Преди 3 год мафията начело с Божков правеше платени протести за да разрушат държавата и се вижда без правителство без бюджет без пари от Европа
179
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Кокорчо е международен измамник и крадец. Откраднал е от Мортен Лунд кодове за компютър и ги продал на китайското правителство. Съден и осъден за измамата. Отървава затвора със съдебно споразумение. Измамникът ли пита дали е отговорно да излъжеш? Асене, ОТГОВОРНО ЛИ Е ДА ФАЛИРАШ "ЕВЪРБРЕД ЛИМИТЕД ВЕЛИКОБРИТАНИЯ"?? ОТГОВОРНО ЛИ Е, АСЕНЕ ДА РЕАЛИЗИРАШ загуба от 680 000 паунда за периода от 1 юли 2012 до 14 август 2013 г.? ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ТЕ ТЪРСЯТ ДА ТЕ БИЯТ, АСЕНЕ.
178
4
 
7
 
! Отговори
рендетУ преди 2 месеца
Да направим кратка равносметка за управлението на ПП-ДБ в Бг!!! Първото им участие в управлението на държавата беше от 13 декември 2021 г. до 22 юни 2022 г., Второто от 6 юни 2023 г. до март 2024 г. Само за 15 Месеца, тези Меринджеи нанесоха щети на държавата, които ще ни струват 15 Години възстановяване!!!!
177
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Верваме ти, Гнусенчо! Не знаели били, не били обсъждани - дрън-дрън! Най-хубавото е, че ти повече няма да си министър на финансите! Свърши ти царуването!
176
3
 
16
 
! Отговори
Fena преди 2 месеца
До 177. Цвети Караянчева също изглеждаше чист технолог на поцинковани кофи, докато не се нареди до мутрите. Ама защо дори след като я нарекога *** си остана вярна на мафията? Поради същата причина, поради която и Габриел се наложи да лъже президента - пари и власт. Има много чисти жени, но стават сутрин в 7 час, бачкат по цял ден, мъкнат торбите с продукти и се чудят на кой лекар да водят родителите си. Но решиха да си останат чисти.
175
1
 
6
 
! Отговори
Чобанов преди 2 месеца
Тия са от свтовната мафия дето иска да ни контролира. Искат да не се яде месо , а буболечки. Има предложение от корпорацията до 2030г. да не се яде вече истинско месо. А лабораторен *** само протеин без стотиците други елементи- жизнено вжни ,които съдържа месото .
174
3
 
8
 
! Отговори
Груйо Михалов преди 2 месеца
До АнонименМъжа и е собственик на лабораторията ,която допринесе за избиването на стадата в Странджа. Последните стада козички агънца в Странджа здрави и читави бяха избити-"профилактично" ...
173
3
 
8
 
! Отговори
Година живот храни.. преди 2 месеца
Всички знаем ,че тия кариеристчета на снимката са профи лъжци и за тях лъжата е просто бизнес. И двамата са чужденци от много години и са тук само за да пълнят офшорните си сметки...
172
5
 
14
 
! Отговори
Наглия Асен Василев! преди 2 месеца
Не се ли накраде достатъчно! Или още не си заформил милиарда!? Но, какво очаквате от един финансов измамник, доказано с присъда в Америка и с уличаващо споразумение-доказателство във Великобритания!? Измамник и пак измамник! Аферата "Чаталджа"!? Каква щеше да бъде ако се беше случила с човек от ГЕРБ-СДС!? Къде ви е почтеността, прозрачността и т.н . красиви думи, но само когато не се отнасят за хора от ПП-ДБ!
171
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Габриел ми изглежда чиста, но е омърсява една мутричка с неясно минало, това пречи :)))
170
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
За Вебер и Бойко е почтен човек! А Габриел е просто пионка на Бойко. Тя е за съжаление, но Бойко я създаде, той и я унищожи.