Асен Василев към Вебер: А отговорно ли е да излъжеш?

ЕНП застана зад "неоправданите нападки" срещу Габриел
22 мар 2024 09:05, Петър Бойчев
231
Асен Василев към Вебер: А отговорно ли е да излъжеш?
Снимка БГНЕС

Асен Василев отговори остро в социалните мрежи на председателя на Европейската народна партия Манфред Вебер. Вчера евролидерът заяви, че застава твърдо зад номинраната за премиер Мария Габриел и поведението на ПП-ДБ по време на преговорите за кабинет е "притеснително".

ЕНП пък обяви в декларация, че твърдо застава зад Мария Габриел "срещу неоправданите нападки".

На свой ред министърът на финансите в оставка Асен Василев попита:

"Отговорно ли е да излъжеш българския народ като предложиш кабинет, в който 11 от 19-те министри се оттеглиха, защото не знаеха, че ще бъдат предложени? Те буквално разбраха, че са част от кабинета, от пряко телевизионно предаване“, написа Василев в интернет.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


231
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
5
 
6
 
! Отговори
Тоа па преди 2 месеца
Вебер въобще не говори на Асен! Той говори на ДБ! Асен иска да управлява с комунистите от БСП и да е в Алде в ЕС. Вебер е от ЕНП. На Вебер му е през за това какво мисли Асен, който ни закопа с 1 милиард лв!
148
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Всички на стадиона и с калашника като Чаушеску и жена му :)))
147
4
 
11
 
! Отговори
Цжа преди 2 месеца
кокора излезе голям нечистоплътник
146
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Отговорно ли е да продадеш къщата доста над пазара и то на една кралица на винетките?
145
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Отговорно ли е ? Сам си отговори. С ГЕРБ никога. Лъжеца
144
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Крайно време е разните му веберовци и някакви си там партии да престанат да се месят в държавата ни и да ни командорят!!! Когато БЪЛГАРИЯ е била на картата на Европа преди повече от 13 века,тях никакви ги е нямало! Добре е да зацепят,че колкото повече ги подкрепят,толкова повече отвръщават народа ни и свалят доверието в тях,защото показват,че са само едни жалки марионетки! Изборите са единственото правилно решение в създалата се непоносими гнусна ситуация! Мутрите и шарлатаните вън от властта!!
143
6
 
12
 
! Отговори
1111 преди 2 месеца
Виж ти , другаря асан василев пита дали е отговорно да се лъже !!! Уважаеми другарю василев , когато иде реч за лъжи , измами , гешефти , шмекерии , шарлатании , кражби и продажби , по мое скромно мнение Вие сте експерт ( дори ЕКСПЕРТЪТ ) в тази сфера , както от национална , така и от над национална величина и би следвало Вие да отговаряте на въпроси с подобен характер.....
142
15
 
6
 
! Отговори
Резидент разединител преди 2 месеца
Не знам кой предпочита Асен Василев пред Мария Габриел, освен може би Спецов.
141
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Денков се провали за Шенген, а Кокорчо се усети как го чака голям провал и за Еврозоната та сега се правят на интересни. Това правителство се провали във всичко и доста лошо впечатление прави как последните няколко дни гласуват и раздават милиони по подобен начин на Иван Костов както той самият хариза Буджака на Прокопиев!
140
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ВРЕМЕТО ЛЕТИ, ВСЕ ПО ДАЛЕКО, НИЕ ГО СЛЕДИМ, НО ПО ПОЛЕКА, ЧОРЛАВИ ГЛАВИ, КАТО ПИРАТИ- ПЕЕМ И ЧАКАМЕ ЗОРАТА- ДАВАЙ АСЕНЕ И ДА ХОДИМ НА ИЗБОРИ- ВИЕ ПОТЪВАТЕ И ПАК ИЗБИРАМЕ ГЕРБ....
139
2
 
8
 
! Отговори
История преди 2 месеца
До Анонимен 115 и как да бъде изчегъртан когато 26 процента гласуват за ГЕРБ при всеки избор...Направиха се 5 такива и резултатите бяха почти еднакви...и така до кога...Трябваше да се направи компромисно решеное за да не остане държавата без бюджет и без други закони...ГЕРБ лесно няма да бъде изчегърта...пипалата пускани 13 год си оказват голямо значение...
138
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тоз път сте го докарали фотошопа . Има напредък . Тез двамата ли ще оправят България ?
137
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А отговорно ли е да вземеш едни 5 милиарда и нещо документирано и ние българите ги връщаме вече 3 год от невижданата инфлация а отговорно Лиеж съден за измама да ни е фин министър а отговорно ли е човек без регистрация в държавата да е фин мин а отговорно ли е да въртиш сделки за милиони с Лорервън Вън Вън
136
0
 
6
 
! Отговори
Хърбел на Щърбел преди 2 месеца
В устите си плюят и пак лаят
135
1
 
7
 
! Отговори
българина преди 2 месеца
що бе и вие го излъгахте, изпрахте БМБ коалирахте се, сега пак искате, защото герб не били истински противник, а само маркетингов такъв!
134
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Как така не са знаели, че ще бъдат предложени? Всички знаеха, че премиер ще бъде Габриел и че единствено смените се обсъждат, оставащите бяха дали съгласието си вече и само здравния министър се отказа и си подаде оставката още преди преговорите. Имаше някаква логика да оспорите сменените, а не избраните от вас.
133
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
По-алчни гъ..ове от тези не са ни управлявали. Хубаво, бацевите са айдуци, ама тези не са по-различни, откровено и крайно нагли, щото ги поддържат от чужбина. Йессъровци. Поне да бяха партия. През преди 2-3 години направиха едно учредително събрание в Пловдив и там, та там. Днеска са тука, утре довеждане. Въжеиграчи.
132
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Никой не защитавам , но докато политиците са подай гъзец на други посолства , все ще е така .Трябва да посочат ясно няколко национално значими интереса и да се работи само върху тях .
131
10
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 2 месеца
Хахахаааа, днес Хелга /Асан Василев/ отново мърда :)))))) Начи ще му влезе още по-навътре :))))))))))))))))))))))) Явно му прави кеф Боко да го върти с 200. :))))))))))))
130
6
 
15
 
! Отговори
Сезона почна! преди 2 месеца
Габриел отивай да копаш тутюна, там поне ще има смисъл от тебе