Мария Габриел: Нека да запазим добрия тон и по време на кампанията

Тя не може да каже дали ще остане в политиката след изборите
28 мар 2024 17:30, Нели Христова
66
Мария Габриел: Нека да запазим добрия тон и по време на кампанията
Снимка: БГНЕС

Мария Габриел призова по време на предизборната кампания за предстоящите предсрочни избори да се поставят приоритетите пред страната, без да се нарушава добрия тон между партиите. Тя не коментира дали ще участва в нови избори, нито действията на президента, който е на ход и който ще трябва да избере измежду вече 8 възможности за служебен премиер.

"Когато по време на преговорите получаваш условия, които се променят всеки ден, всички видяхме какво се случи. Нека да използваме времето за кампанията, ако отиваме към избори, за да може да открием важните неща за българските граждани, важните реформи, начинът, по който да се случат, за да може след изборите да си върнем уважението един към друг с ясен ангажимент какво искаме да направим и да не позволим манипулациите да вземат превес", каза Мария Габриел.

На въпрос дали "се вижда" на някаква позиция след вота, Габриел заяви, че не може да даде отговор на този етап поради една причина. "До ден последен на това правителство ще изпълнявам съвестно задълженията като вицепремиер и министър на външните работи", посочи тя. Когато останеш фокусиран върху това да вършиш работата си с желание, да има резултат - Шенген, но и много други стъпки, това е най-доброто, каза Габриел. Тя добави, че е важно да се покаже, че правителството се е ангажирало България да се развива по европейски стандарти, за това страната ни да е доверен, надежден партньор на страните членки на ЕС и на НАТО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от Политика
Горица Кожарева ще поеме поста на служебен премиер?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Симпатяга е момичето, ама все ми прилича на Мортиша Адамс
52
2
 
2
 
! Отговори
мен преди 4 седмици
кво се плюнчите тука бе форумни мъжкарчета. като не ви харесват мара гаргамел, кирчо, асанча, тиквочко и сие, съберете се на площафа и ги обесете. за 3 часа работа. 250 хиляди човека и да се изринат оборите. провесете ги по стълбовете на на цариградско, ще има материал чак до Бургас...
51
0
 
1
 
! Отговори
преди 4 седмици
Ако Мария Габриел се оттегли от политиката, загубата ще е непреодолима в световен мащаб!
50
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Пунта Мара като какава се изказва ?
49
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Не чак толкова хубавото лице на магивта, с нерен погле, доказа, че е маша в ръцете на Боко и бламираха преговорите. Секунди след това ГЕРБ и ДПС почнаха с мръсните номера в комисията за далаверите на Нотариуса.
48
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Народът иска да види прости политици, а не академици!!!
47
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Много добре стана, че се провали сглобката! К*ур за ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС! К*ур за САЩ, ЕС и НАТО!!!!!!
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Тази пиеса дъс сглобката я гледахме 2013 с Р.Б. 1:1. Там беше "предизборен трик", тук "маркетингов враг". Бойко си беше заминал още 2013, после и 2020. Едни и същи под различни имена го перат и връщат всеки път. Шиши беше тежка намагнитен в Дубай. Пак същите му дадоха кураж да се върне. Нищо че 1/2 дължат съществуването си на героичната борба срещу него през 2013. Мафията винаги е обслужвана в крайна сметка перфектно от т.н. "градска десница". Това са фактите
45
1
 
3
 
! Отговори
Само да вметна преди 4 седмици
Ти вече Приключи всякак Госпожо! Видяхме как Борисов " извади от нафталина" министри,които хората Не искат и да ги Чуват повече,от 12 годишното си Дерибейство! Ей ,а това пак сме на Избори!-:) От цялата работа се радвам,че Тагаренко,Предателя ,няма да бъде министър! -:) И още Изненади Ни предстоят! И за ПП и ДБ и за самата ГРОБ!-:))
44
2
 
2
 
! Отговори
Нервен ганглий преди 4 седмици
Мария - мозък нервен ганглий - Гаргамел. Това е тази текезесарска лелка с един куфар заучени фрази.
43
3
 
2
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 4 седмици
Габриел НЕ НАПАВИ НИЩО за България и ДЕЦАТА И .Направи за Бездетните Плевнелиеви - Водопровод 3 километра в село Баня С ТЕМПЕРАТУРА 58 ГРАДУСА.Това са Грозни Хора , които Изсмукват Данъци и КРАДАТ ОБЩЕСТВЕН РЕСУРС ЗАРАДИ ВНУЦИ И ПРАВНУЦИ . Мафия са Партииците ,
42
3
 
5
 
! Отговори
ира преди 4 седмици
До МнениеВ Герб, може да е най-културната, аз не ги познавам. Но сред други хора, би била тъпоъгълна
41
3
 
6
 
! Отговори
мозък-личинка преди 4 седмици
До МнениеЕ какво да говори, нейната е ясна. Тя има пет готови фрази в прав и обратен ред и готово. Малко за Шенген, малко за европейските ценности, никакъв дебат, никаква мисъл. И много размахване на жили, пръсти и нокти.
40
1
 
4
 
! Отговори
тоти преди 4 седмици
Мани не се излагай повече,ще сатънеш тука до шия!!
39
2
 
3
 
! Отговори
Смях горчив преди 4 седмици
До Право на мнение!Защо пък на нея да "даваме" посто на премиер? Има толкова много евро-чиновници, с лопата да ги ринеш, крякащи и каканижещи, нищо говорещи и нищо правещи. Матилдички, Ане-Ленета, Мари-Кристини и Мари-Клодини, Кикита и Фифита! Защо точно на тази пък?
38
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Добър тон Баце ? Това е невъзможно.
37
3
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 седмици
до Право на мнение:..-Драги/драга,апела ти е добър,но за да се "изчисти" опг герп ,просто трябва ДА СЕ ЗАКРИЕ !...Защото ВСИЧКИ Гропаджии СА компрометирани...Просто читави там няма...Там е в сила Естествения подбор...
36
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Борисов просто не се вписва в съвременна България! Той е мрачна фигура от тъмния преход на България. Път на младите, възпитаните и културните политици като Мария Габриел!
35
4
 
5
 
! Отговори
Мнение преди 4 седмици
Мария Габриел е единствения разумен и културен политик в ГЕРБ. Държи се на високо ниво, не говори простотии като шефа си!
34
5
 
5
 
! Отговори
Дембелщина преди 4 седмици
Тази е виснала тука от девет месеца и чака да я направят министър-председател. Виснала, в пряк и преносен смисъл. Има нещо тъпо и и нфантилно. Но да не забравяме, че шайката брюкселски висши чиновници са програмирани да са винаги на висок пост. На няколко постове наведнъж.