ПП-ДБ представиха евролистата си: Ние искаме България да върви по европейския си път

Задължителна е първа позиция на изборите, заяви Кирил Петков
31 мар 2024 16:57, Нели Христова
100
ПП-ДБ представиха евролистата си: Ние искаме България да върви по европейския си път
Снимка: БГНЕС

Горди сме, че евролистата ни беше изцяло избрана от общото ни събрание без предварителни уговорки. Влизаме с ясното съзнание, че ще се явим заедно на европейските избори ПП и ДБ. Това заяви съпредседателят на ПП Кирил Петков, предаде БГНЕС.

Асен Василев заяви, че пътят на България е ясен, "Искаме България да стане нормална европейска държава, да сме по-богати от средните европейци, но за да стане това, трябва да имаме истински регулатори и съдии, мачът да не е предварително уговорен, а всеки да има равен шанс, каза Василев.

Задължителна е първа позиция на изборите, защото 9 месеца ни упрекваха в лъжа, без реформа в службите, съдебната система и регулаторите ние казахме "Не". Ние няма да предадем никого, българският народ го разбра това. Ще излезем пред народа и ще кажем дайте ни тази сила, за да може този план и тази визия за България да станат реалност, посочи Петков. Искаме да сме първа политическа сила, за да покажем, че българският народ стои зад тази визия. Шенген от днес ни приеха, сухопътният ни се отлага само с няколко месеца, уточни Петков.

ПП представиха новия си изпълнителен съвет, в който участват Кирил Петков, Асен Василев, Лена Бориславова, Даниел Лорер, Николай Денков, Калина Константинова и др.

Ние ще преговаряме с всяка партия, която е готова да подкрепи тази посока на движение на страната, с ГЕРБ преговаряхме, но те като се отметнаха, видяхте, че отиваме на избори. Ние искаме България да върви по европейския си път. Ако някой постави спирачки, това е моментът, в който спираме да работим, защото работата вече не е в полза на българските граждани и развитието на България, подчерта Асен Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Първа позиция , ама отзат напред ще получите на изборите.Смешковци
85
1
 
0
 
! Отговори
форца преди 1 месец
ппдб
84
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Харвардците се провалиха. Да идват училите в Оксфорд и Кембридж.
83
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тримата *** са на снимката. Настояват да се променя конституцията, а сега КРИЗА. Наистина неграмотни хора ни управляват. Правиш грешки когато нямаш знания.
82
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 82 Пий си хапчетата. Не разбра ли, че ПП-ДБ вече отекоха в канала. За 34 години демокрация не е имало такива загу беняци като промянаджиите. Но е факт, че те се пръкнаха и хвърлиха държавата ни в хаос и криза. А и голям грях сториха всички, които гласуваха за тях.
81
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ППДБ - Първа политическа сила! Герб и ДПС - мафията аут от политиката!
80
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тези слуги на олигарсите настаниха се във властта с измама и си стават все по богати Вън Вън Вън
79
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Прод.76По този начин ще се оттървем и от наследените от Соца далавераджий и наследниците имНяма да има нужда и от избори след избори и после пак избори след избори и пак и пак,до безкрай,а само от един референдум-"за или против"смяната на системата а не подмяната и с партокрация,вождизъм и олигархияТака,според мен ще е най-честно,защото ще е легално и вероятно всички,които имат право на глас ще участват в референдума,независим от политицитеТрябва само да се организира,и резултата да се признае
78
5
 
2
 
! Отговори
nvm преди 1 месец
Между другото не знам защо всички свирят срещу Асен Василев ако го слушате е най свестния министър на финансите от години назад .Момче мини към Бойко и ще имаш възможност да направиш това което искаш на грешната страна си .
77
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Прод.75.В ЕС ще си останем джудже завинаги,даже и може да се обезличим съвсем и да изчезнем,докато със САЩ,ще развиваме не само демокрацията по американския модел ами и икономически ще сме по независими и от Западна Европа и от Источна и от Азиатския политически"конгломерат"както воено,така и в частност от нелегитимни капитали (корупцията имам в преддвид) и ще имаме независима Съдебна система по американски модел.Няма да има нужда от реформа а само от"стиковане"с моделаЩе скъсаме с руския модел
76
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Прод.74.Ако успеем да убедим,САЩ,във нашата лоялност,едва ли ще ни откажат доминация на долара във вътрешната и външната ни търговия.Даже смятам да прокараме и една идея за Балкански Икономическия съюз в едно със САЩ,отколкото с ЕС.Така ще сме свободни не само в ЕС,ами и на Балканите,да си движим бизнеса,капиталите и хората безпрепятствено,с помощ и на американските банки.Така ще утвърдим значението на долара и на Балканите.Има и кой да ни помогне в това отношение,Световната Банка и МВФ.
75
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Прод.74.Ако успеем да убедим,САЩ,във налага повиност,едва ли ще ни откажат доминация на долара във вътрешната и външната ни търговия.Даже смятам да прокараме и една идея за Балкански Икономическия съюз в едно със САЩ,отколкото с ЕС.Така ще сме свободни не само в ЕС,ами и на Балканите,да си движим бизнеса,капиталите и хората безпрепятствено,защото с помощ и на американските банки,ще утвърдим значението на долара и на Балканите.Има и кой да ни помогне в това отношение,Световната Банка и МВФ.
74
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Прод.73.Както вече споменах,и без това сме подчинени на САЩ,защо тогава ни е посредника,ЕС.За да имаме двама господари ли?Съжалявам,ако на някой му развалям,далаверата с ЕС,но такава е логиката ми и икономическия интерес.В ЕС ще си останем същите бедняци,че и по-зле от колкото да сме щат на САЩ,макар и само формялно.Защо да приемаме еврото,когато можем да заменим лева с долара или поне да го използваме,като валута във външните ни търговски дела и за вътрешна употреба.Няма ли да ни е по изгодно?
73
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Прод.73.Както вече споменах,и без това сме подчинени на САЩ,защо тогава ни е посредника,ЕС.За да имаме двама господари ли?Съжалявам,ако на някой му развалям,далаверата с ЕС,но тайава е логиката ми и икономическия интерес.В ЕС ще си останем същите бедняци,че и по зор от колкото да сме щат на ВАЩ,макар и само формялно.Защо да отнемане еврото,когато можем да заменим лева с долара или поне да го използваме,като валута във външните ни търговски дела и за вътрешна употреба.Няма ли да ни е по изгодно?
72
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Прод.72.И така,сега ЕС фактичски няма нищо общо с първоначалната идея за Едина Икономическа Общност,в която щяха да се движат свободно и безпрепятствено хора,капитали и бизнеси.Но,политическите "Динозаври"изконсумираха икономиката и,и сега ЕС се превръща във военно-политически съюз без икономика,като придатък на САЩ.В такъв случаи не е ли по-добре варианта да сме щат(то така или иначе сме подчинени)на САЩ и да излезнем от ЕС.За Вас,шега,но според мен,е необходимост.
71
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нека най-напред да изясним,каква беше Европа преди и каква е сега,и верен ли е пътят,който води към неяТогава да решим на референдум,къде ни е мястото и кой път да хванемТози по които Англия се върна от там или този по които укрите вървятПърво бе Европейската Икономическа Общност,състояща се от две държавиПосле се разшири с още няколко.И на политиците им"замириса"на аванта и веднага се накамариха върху икономиката и,и създадоха политичееския съюзЕС,за да цоцат безнаказано милиарди от икономиката
70
1
 
3
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
ПП-тата и ДБ-тата заради алчните ви ду.ета отиваме на избори и пропиляваме над 100 милиона, какво си мислите, че ще имате 121 депутати и ще можите да си поиграите още с България? Да, ама НЕ ! Тогава аматьорчета жадни за власт, от кого ще очаквате подкрепа? От Демократичната или Републиканската партия на САЩ ли? Затова споко! ,"Голям залък хапни, голяма дума не казвай"!
69
0
 
5
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
как не ги е срам аморални хора да се избират в ръководството позорнито един глас за пп
68
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И ние искаме да вървите по еврогейския си път. Аиде марш кой от къде, знае се че не сте от тука и не работите за нас.
67
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На снимката: Нерр Парапетко фон Баконщайн, Фъряю Баклава фон Щрудел, до неа седящата Асанахуявская и накрая Мр Аколкотомигов ДенкТорбаланУглу. Гномоида е в Киев за присаждане на крака от 2 метров Днепроид