ПП-ДБ представиха евролистата си: Ние искаме България да върви по европейския си път

Задължителна е първа позиция на изборите, заяви Кирил Петков
31 мар 2024 16:57, Нели Христова
100
ПП-ДБ представиха евролистата си: Ние искаме България да върви по европейския си път
Снимка: БГНЕС

Горди сме, че евролистата ни беше изцяло избрана от общото ни събрание без предварителни уговорки. Влизаме с ясното съзнание, че ще се явим заедно на европейските избори ПП и ДБ. Това заяви съпредседателят на ПП Кирил Петков, предаде БГНЕС.

Асен Василев заяви, че пътят на България е ясен, "Искаме България да стане нормална европейска държава, да сме по-богати от средните европейци, но за да стане това, трябва да имаме истински регулатори и съдии, мачът да не е предварително уговорен, а всеки да има равен шанс, каза Василев.

Задължителна е първа позиция на изборите, защото 9 месеца ни упрекваха в лъжа, без реформа в службите, съдебната система и регулаторите ние казахме "Не". Ние няма да предадем никого, българският народ го разбра това. Ще излезем пред народа и ще кажем дайте ни тази сила, за да може този план и тази визия за България да станат реалност, посочи Петков. Искаме да сме първа политическа сила, за да покажем, че българският народ стои зад тази визия. Шенген от днес ни приеха, сухопътният ни се отлага само с няколко месеца, уточни Петков.

ПП представиха новия си изпълнителен съвет, в който участват Кирил Петков, Асен Василев, Лена Бориславова, Даниел Лорер, Николай Денков, Калина Константинова и др.

Ние ще преговаряме с всяка партия, която е готова да подкрепи тази посока на движение на страната, с ГЕРБ преговаряхме, но те като се отметнаха, видяхте, че отиваме на избори. Ние искаме България да върви по европейския си път. Ако някой постави спирачки, това е моментът, в който спираме да работим, защото работата вече не е в полза на българските граждани и развитието на България, подчерта Асен Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
7
 
2
 
! Отговори
НайОо зайо преди 1 месец
Страхотни сте.
64
3
 
10
 
! Отговори
гост преди 1 месец
Ние искаме България да върви по европейския си път . НИЕ , ОБАЧЕ НЕ ИСКАМЕ КАТЕГОРИЧНО . ЕВРОЗОНА , НЕ . БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ Е СИМВОЛ НА БЪЛГАРИЯ И СУВЕРИНИТЕТ . 3 ПРОЦЕНТА БОГАТИ ХОРА И БАНКЕРИ , ПОЛИТИЦИ ПРЕДАТЕЛИ ИСКАТ ДА СЕ ОБЛАЖАТ ОТ СМЯНАТА . ТОВА , ЧЕ ЩЕ БЪДЕМ РОБИ НА ЕВРОПЕЙСКАТА БАНКА , НЯМА ЗНАЧЕНИЕ . ЗАЩО НЕ ПОПИТАТЕ ДЕМОКРАТИЧНО НАРОДА СИ .
63
14
 
2
 
! Отговори
Бау преди 1 месец
Браво! Много отлична евро листа! А на Вас угода няма! Много добре е България с ПП в управлението! Дайте им още един по голям шанс и повече депутати, за да бъдете още по добре! Щом можете да търпите герберасти, значи и тях можете, но ръмжите, защото ви спряха кранчетата и безалтернативната наглост!
62
1
 
15
 
! Отговори
АМА УБАВИ, КРАСИВИ! преди 1 месец
Я, КВИ СА МИ УБАВЦИ? ША ГИ ИЗПАПКАМ! ПОДРЕДИЛИ СА СЕ - РОДНИНА МИЛИЦИОНЕР, РОДНИНА МИЛИЦИОНЕР, ИЛИ ПеПеец, ДеБеец?
61
14
 
2
 
! Отговори
Успех млади преди 1 месец
хора. Устоявайте нашите ценности за достоен живот в Европа.
60
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аритметични изчисления показват, че преди връщането на Крим площта на Русия спрямо тази на Европа е поне 42%. Това, че на картите за времето и на учебните карти не се включва целият континент, е вероятно 1. защото съставящите ги си мислят, че северните земи нямат значение; 2. Защото им е "мътна Индия" какво е там; 3. Защото умишлено манипулират населението. Още: Европа е точно нашите земи, културно погледнато.
59
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тези са, като скакалците, откъдето минат, остава пустиня.
58
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Същите бо клу ци, които се провалиха с некадърността си, и с манията си за величие!
57
1
 
22
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Шайката се готви за големите заплати в Европа ! Как допуснахме тези метастази да заразят държавата нИ ??? Как ??? И защо ???? Все по-зле живеем и бъдещето ни е черна дупка !
56
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Предричат провала си у нас и са се насочили към евролилистите Вие преценете за кого ще гласувате
55
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя в средата на снимката не зная кога сме влезли в ЕС ,а гаси колко се интересуват от България ,но имаше пофаро 100 милиона на Украйна ,предатели от ПП вън от България
54
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ще гласувам за Тошко, да е евро комисар!
53
2
 
2
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
"Европейският път" е пътят по който мошениците карат про'с'таците, за да ги оберат. Но про'с'таци - много. Като Тиквата рече преди 2 години: европеидните про'с'таци само мачкане заслужават!
52
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тези са като талибаните и бежанците - вървят по европейския път. Ще се изнасят към Европа, когато окрадат тука. Нито европейски данъци, нито заплати имаме, нито европейска индустрия. Африкански заплати и африкански крадци от колониите на Запада. Запада ни използва да ни краде чрез банките си и западните монополи. Колонията на Европа не е Европа.
51
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Едно стадо куци коне плюс синеоко пони. Които миналия път ви избраха да ходяят за гъби следващия път. Все е имало некадърници , но тези избиха рибаата , направиха от конституцията ала -бала.
50
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Единственото, което промениха е банковите си сметки чрез услугите, които направиха на олигархичните кръгове
49
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Доживяхме и половин Шенген / по въздух/ . Вече няма да казват на българите в борсите по труда , че са комунисти
48
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Чудя се, защо ПеПе-ДеБетата и дума не споменават за "Северен поток", който заобиколи Украйна и Полша, а са се взряли в "балканския".
47
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз за тези няма как да гласувам. Те правят безропотно каквото искат от Европа без изобщо да мислят за националния ни интерес, а още по-малко пък да го защитават. Последните 9 месеца ся повече от показателни. Големи приказки, огромни обещания и плачевни дела. Виж за мрънкане и обвинения се класират винаги ня 1во място
46
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ристьо и Надка секретарката са открили формулата за промяната,или поне тяхната лична промяна.Ще става евродепутати. След като смаяаха България с титаничната си юридическа компетентност,идва ред и на Брюксел.Братя европейци, Те идват! Бъдете смели.