Николай Денков: Ще осигурим плавен преход към служебно правителство

Задачите в Министерски съвет не намаляват
1 апр 2024 14:03, Инна Ангелова
125
Николай Денков: Ще осигурим плавен преход към служебно правителство
Снимка: БГНЕС

Днес на извънредно заседание в МС премиерът в оставка Николай Денков заяви, че тази седмица ще бъдат свършени максимално задачи, за да може да се осигури плавен преход към служебно правителство. Тази седмица МС ще заседава два пъти, доплни Денков.

Още по темата

“Ще разгледаме 20 точки - за отпускане на 32 млн. лв. от бюджета за 76 модернизирани вагони за пътнически превози за БДЖ. 72 млн. лв. допълнително за бюджетите на образованието, културата и общините. За повишаване на заплатите в администрацията, за дейностите на музеите и др. В сряда ще имаме решения за още средства”, обяви още Денков.

Правителството днес ще приеме реда за въвеждането в експлоатация за издаването на т.нар “синя карта”, разрешаваща работата на чужденците в България, което ще намали административната тежест. "Синя карта е инициатива на ЕС, която цели привличането на висококвалифицираните кадри. Това е пътят към решаване на недостига на кадри у нас", допълни премиерът в оставка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още по темата: МСправителствоДенков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
1
 
11
 
! Отговори
Azz преди 1 месец
абе ти не можеш да си обуеш обувките ако ти ги разменят,щял да осигурява....ти и крадливата и нагла пасмина-простокиро,кокорестия,магаренко и т.н. съсипахте за месеци това,което беше останало то държавата.....
91
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Най-важно е че денко си държи на думата. Каза , че ще пътува....и отпътува. хи хи хи
90
1
 
0
 
! Отговори
Vol'Jin преди 1 месец
Знаеш ли историята за "Дяволските яйца" на Булгаков? Не е много сложно да смениш доставките за Светия синод ъъъъъ пикоч!
89
2
 
3
 
! Отговори
Путин. преди 1 месец
Пред. Изборно. Харпене. На. Пари. Това. Ше. Ви. Е. За. Последно. Амсалаци. Такива. Вдигнахте. Тока. Водата. За. Вас. Тоягата. И. Нищо. Друго. Видов. Ден. Наближава. Слава. На. Еусия. И. На. Президента. Владимир. Путин. Лгбт. Да. Го. Духат. ***. Миризливи
88
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Денкoff отиде в 00 канала, няма да пътуваш , ще продаваш сапуни.
87
0
 
0
 
! Отговори
Vol'Jin преди 1 месец
Та блажиш ли блажиш ли дядо попе? Помните ли пилешкото фрикасе и сумата с месо? Е не беше пилешко! Чл.13 Като ще е феодално!
86
0
 
0
 
! Отговори
Vol'Jin преди 1 месец
Вие ако знаете откъде идва прякора "кучето" ще се разболеете от болимия набързо. Е поне някои хора. Тя историята за тоя прякор тръгва от Филипополис, днешен Пловдив. Историята почва с връщането на Пловдив в границите на втората българска държава и преговорите между българският крал и града. Болярите казват: Добре, ама тоя в казана ще ври! Калоян казва: Добре на кучетата за вечеря! И става така, че кучетата си яли нормална храна! От там идва и понятието: Византийски обяд!
85
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Денков , макар , че всъщност ви изрита мафиятя , все пак си е изритване , за какъв плавен преход говориш , спирате на момента да вредите , защото всъщност вредяхте , независимо от това кой и по какви съображения ви отстрани , все пак и на Буци и Пеевски им се разрешава един път да са на правата страна , случайно , без да искат , по погрешка ..
84
1
 
0
 
! Отговори
Vol'Jin преди 1 месец
Аз ли къде съм? Напоследък чета прабългарска история ама не пренаписаната! Истинската! Много е интересен един период от време края на 12 и началото на 13 век. Особено интересен е прякора "кучето" Калоян. Лутър нещо се е разпенявил, че се помайтапихме малко с него, пък той е докачлив иначе е свестен. Рядко можем да кажем това за някой от Алианса.
83
0
 
5
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
Мухаха... Висококвалифицирани кадри да имигрират у нас...
82
3
 
5
 
! Отговори
Ха ха, преди 1 месец
...забавни са Копейките като се набират за "мъже"! А като ги погледнеш, вървят като една дружинка, на един акъл и еднаква диагноза!
81
1
 
3
 
! Отговори
Изклатен демократ преди 1 месец
Плавни си го изкара пеефски от онлания ви отвор, след изборите топъл топъл отново ще го намъкне! Това сте вии - демократите чисти птуки!
80
0
 
10
 
! Отговори
Споделям преди 1 месец
Елементарни хора консумиращи до повръщане обществени ресурси и време а с претенции за градивност, значимост и вечност. Щели да осигурят. Видяхме какво можете. Идете си по-бързо
79
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Никой не желае плавния ви преход! Тръгвай си колкото може по-скоро! Дървен философ,за един месец от оставката каза повече глупости, отколкото за цял живот! Само затова,че стана жалък слуга на куп вносни некадърници, трябва да те е срам пред народа..Марш навънка!
78
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
обявиха мир в украйна гледайте по всички медии го предават.
77
1
 
2
 
! Отговори
Ко преди 1 месец
СПОКО БЕ МИШКО /ГЕРБ-ДПС/ НЕМА ДА СЕ ИСТОЧВА БАНКА/КТБ ИЛИ ТУРСКИ ПОТОК ЩЕ ВИ СЕ КЮЛЧЕТА В ЧЕКМЕДЖЕТАТА АМА НЕМА
76
3
 
4
 
! Отговори
Ирония преди 1 месец
Радев да управлява чрез хора на Борисов - каква ирония!
75
2
 
11
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Аре Главчев да прави кабинет, че тоа плyжeк Денков вече се не трае. Днес пак раздавали милиони предизборно на изпроводяк. Ай сиктир!!!
74
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 75 и ти ли си *** академик , просто киро слаба държава.
73
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Осигуряваше плавен преход за украински фашисти на скоро с 100 милиона ,а за българите с картофи и лук ,предатели ,на избирите че ги накажем да имат 5...6 процента с 10 депутара а нагласили само за европейските избори 15 депутата ,хе ще има да вземат предателите )))