Слави: Управляващите досега вероятно са контрабандисти, загубили едни 3,2 млрд. лв

Направо е сюрреалистично, смята той
Обновена: 10 апр 2024 17:39 | 10 апр 2024 17:32, Александър Попов
189
Слави: Управляващите досега вероятно са контрабандисти, загубили едни 3,2 млрд. лв
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на ИТН Слави Трифонов атакува бившите управляващи във връзка с последните скандали, които се вихрят след разглобката.

"Не зная как се е получило, но от опита мога да кажа, че имам две страни - равноправни. Едната е емоционална, другата е практична. Сега, за малко ще оставя емоционалната настрана и заедно с практичната ми част ще ви изложим малко факти.

Бившата шефка на митниците, Петя Банкова, назначена от бившия министър на финансите, Асен Василев, се намира в следствения арест заради контрабанда и организирана престъпна група. Бившият главен секретар на МВР, Живко Коцев, изцяло подкрепян от бившите управляващи от ПП/ДБ, е на поредица от снимки, излезли в интернет, на които усмихнат и в добро настроение е заедно с баща и син Марин и Стефан Димитрови, които са също в ареста заради контрабанда и ОПГ заедно с Петя Банкова. Бившият министър на МВР и сегашен депутат от ПП/ДБ, Бойко Рашков, е също на тия снимки, заедно с Марин и Стефан Димитрови. Живко Коцев, и той е там. Бившият министър-председател и сегашен депутат от ПП/ДБ, Кирил Петков, също е усмихнат на снимка със Стефан Димитров, който припомням е в ареста за контрабанда и ОПГ. Току що излезе информация, че депутатът от ПП/ДБ Настимир Ананиев е разследван от Софийска градска прокуратура за канал за трафик на наркотици и пране на пари. Сигналът за Настимир Ананиев е подаден от съдия-следовател на първата инстанция в гр. Антверпен, Кралство Белгия. Бившият министър на финансите Асен Василев каза, че във фискалния резерв има 9 милиарда и 900 милиона лева. А новият министър на финансите, който вчера встъпи в длъжност, Людмила Петкова, каза, че във фискалния резерв има 6 милиарда и 680 милиона лева. 3 милиарда и 220 милиона лева ги няма. 3 милиарда и 220 милиона, хора. Държавни пари, парите на всички нас. Не 3 лева, не 300 лева, не 300 хиляди лева, а 3 милиарда и 220 милиона лева. Емоционалната част от мен вече не може да се сдържа и ме подтиква да кажа: "Какво става, хора? Май наистина няма такава държава." Хората, които са ни управлявали през изминалите девет месеца, всъщност, вероятно са контрабандисти, наркодилъри и ей така, помежду другото, са загубили 3 милиарда и 220 милиона лева от нашите пари.

Направо е сюрреалистично. Едно такова абсурдно, абстрактно, само дето явно е напълно реално. Максимално бързо законът трябва да се произнесе, максимално бързо трябва да се отървем от тази пасмина и максимално бързо трябва да сложим в ред държавата. Зависи си от всички нас! Така мисля аз!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още по темата: Слави Трифонов
Още от Политика
Денков пред "Политико": Руското влияние никога не е изчезвало
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
0
 
0
 
! Отговори
васил божков преди 1 час
Еййй, слафкеййй, шти скъсам г.ъ.з.а.7-8 и ще си паднала.Лягай и брой си сама.
133
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Емоционалната ми и мисловна реакция на написаното по-горе ме карат да попитам Слави, как така целият му фокус сега е съсредоточен изцяло и конкретно върху тези прословути последни 9 месеца управление на ПП, а не към предишните 15 години порочно управление, милиардите откраднати под формата на комисионни от еврофондовете и руските интереси обслужвани от правителството на Герб? За тях нито дума??
132
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До morgan А пък тези,които не въртят кючеци,а се катерят по парапети какво хубаво направиха за нас !?? Направиха хубаво за тях си,а нас ограбиха,съсипаха държавата,направиха ни за смях и за съжаление! То се вижда какво са направили-особено през последните дни- гъмжило на далавери,крадене,лъжи,престъпления...Направеното от Продължаваме Пропадането излезна наяве ! А ние трябва някак си да продължаваме напред,въпреки,че парите ги няма,отишли са незнайно къде. Т.Е. пари няма за народа.....
131
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Защо изведнъж всички клоуни решиха, че компетентни за политици?
130
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Абе ей! Плешив друсалник! 2021 като спечели референдума какво стана? Скри се като мишок. На 4 април 2021 беше втора политическа сила и какво напраи? НАДРУСА СЕ и каза "ми няма да си играя с тия.. много бият". А, плешиво пуделче? Че и телевизия си направи. Платена. И фалира. Защото няма толкова ненормалници да те гледат само плешивата ти тиква. Ти си грандоман, болен си, бе. Ще залезеш като Болен Сидеров, Жорж Ганчев и т.н. Да беше се преобличал като жена да разправяш вицове още. Лицемерен тъпан.
129
2
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 седмици
Българино,не го гледай умно,а търси характерните му черти у бъдещите мераклии-управленци.И умната.
128
5
 
27
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 2 седмици
Слави вероятно е най продажният след Боко разбира се българин.Откакто не му дадоха да открадне едни 4 млд. лева обърна палчинката .Преди пееше за зайччарника на Боко сега му целува .....ръката! Ама господарят му Доган така му нарежда! Пълен чалгар и поми...р.
127
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Слави,прочети какво си казал,замисли се,за да разбереш,колко си глупав.
126
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Друго си е с Ники Мук, Пацо Шнорхела и Пешо Плагиата! Кристално чисти хора, подбирани на кастингите на Слафчу, Тошку и останалите велики творци на гнусната чалга и вулгарната халтура!
125
7
 
24
 
! Отговори
morgan преди 2 седмици
ти си върти кючеците не се занимаваи с това от което неразбираш
124
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тоя наркоман пак се изказа . Да ходи да мята кюбеци и да си вземе къдравия с него . И без това не стават за нищо
123
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Слави завърши ли висше образование?
122
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Само пълни пропадняци харесват тоз.
121
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Пайтерицата на мафията на ГЕРБ и ДПС.
120
6
 
22
 
! Отговори
Хахахахах преди 2 седмици
Просто пак да му се посмея. Хаххаахх аахаххаха
119
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Чалкаджия
118
7
 
24
 
! Отговори
муньо преди 2 седмици
Кукличке, как е днес кукловода?
117
30
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Aйде айде-Много,много правилно и много точно казано от Слави! Кое не е вярно,айде,айде ? До кога ще казваме на черното бяло ? Хайде стига вече плюене по него !
116
15
 
24
 
! Отговори
Glaw`o преди 2 седмици
А как в унисон с баш мутрата говори Славчо. Браво, на изборите за тя гласувайте, прости роби
115
12
 
34
 
! Отговори
ЛЕЛЯ ПЕНА преди 2 седмици
ОСВЕН ЗА ВУЛГАРНИ ПРОСТОТИИ ЗА ДРУГО НИЩО НЕ СТАВА.РАЗСЪЖДАВА ЗА НЕЩА,КОИТО ГОЛАТА МУ ТИКВА РАЗЧИТА КАТО СНЕЖИНКИ.