Слави: Управляващите досега вероятно са контрабандисти, загубили едни 3,2 млрд. лв

Направо е сюрреалистично, смята той
Обновена: 10 апр 2024 17:39 | 10 апр 2024 17:32, Александър Попов
192
Слави: Управляващите досега вероятно са контрабандисти, загубили едни 3,2 млрд. лв
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на ИТН Слави Трифонов атакува бившите управляващи във връзка с последните скандали, които се вихрят след разглобката.

"Не зная как се е получило, но от опита мога да кажа, че имам две страни - равноправни. Едната е емоционална, другата е практична. Сега, за малко ще оставя емоционалната настрана и заедно с практичната ми част ще ви изложим малко факти.

Бившата шефка на митниците, Петя Банкова, назначена от бившия министър на финансите, Асен Василев, се намира в следствения арест заради контрабанда и организирана престъпна група. Бившият главен секретар на МВР, Живко Коцев, изцяло подкрепян от бившите управляващи от ПП/ДБ, е на поредица от снимки, излезли в интернет, на които усмихнат и в добро настроение е заедно с баща и син Марин и Стефан Димитрови, които са също в ареста заради контрабанда и ОПГ заедно с Петя Банкова. Бившият министър на МВР и сегашен депутат от ПП/ДБ, Бойко Рашков, е също на тия снимки, заедно с Марин и Стефан Димитрови. Живко Коцев, и той е там. Бившият министър-председател и сегашен депутат от ПП/ДБ, Кирил Петков, също е усмихнат на снимка със Стефан Димитров, който припомням е в ареста за контрабанда и ОПГ. Току що излезе информация, че депутатът от ПП/ДБ Настимир Ананиев е разследван от Софийска градска прокуратура за канал за трафик на наркотици и пране на пари. Сигналът за Настимир Ананиев е подаден от съдия-следовател на първата инстанция в гр. Антверпен, Кралство Белгия. Бившият министър на финансите Асен Василев каза, че във фискалния резерв има 9 милиарда и 900 милиона лева. А новият министър на финансите, който вчера встъпи в длъжност, Людмила Петкова, каза, че във фискалния резерв има 6 милиарда и 680 милиона лева. 3 милиарда и 220 милиона лева ги няма. 3 милиарда и 220 милиона, хора. Държавни пари, парите на всички нас. Не 3 лева, не 300 лева, не 300 хиляди лева, а 3 милиарда и 220 милиона лева. Емоционалната част от мен вече не може да се сдържа и ме подтиква да кажа: "Какво става, хора? Май наистина няма такава държава." Хората, които са ни управлявали през изминалите девет месеца, всъщност, вероятно са контрабандисти, наркодилъри и ей така, помежду другото, са загубили 3 милиарда и 220 милиона лева от нашите пари.

Направо е сюрреалистично. Едно такова абсурдно, абстрактно, само дето явно е напълно реално. Максимално бързо законът трябва да се произнесе, максимално бързо трябва да се отървем от тази пасмина и максимално бързо трябва да сложим в ред държавата. Зависи си от всички нас! Така мисля аз!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още по темата: Слави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 95 Кажи на твоите приятели да си носят вазелин, че на сухо ще ги боли.
72
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Даже си биеш сам плюсовете, смешка. Толква да си жалък!
71
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 93 Форумна мишка си ти. Казвай искаш ли да се видим на 4 очи, смешка?
70
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 90, скоро ще разбереш с кого си имаш работа не се притеснявай, пръдлив плyжек! Айде е*б*и си мaйката наcрана, форумен бабаит
69
9
 
3
 
! Отговори
Тодор преди 1 месец
Само мога да кажа, че ако всички в България работеха така професионално като Лили Иванова- Щвейцария ряпа да яде!А за бандитите от ПП и Герб- ще дойде видов ден иза тях! Жалко за честните хора в тази държава!
68
2
 
16
 
! Отговори
Каю преди 1 месец
Дълъг и мек-нали спечели изборите? Къде се скри, мишко убита?!? Защо не ги изчегърта?!?
67
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 85, голям късмет имаш че не си пред мен, че много бързо би размислил на кого ще забиваш каквото и да било, и би почнал да цивриш колко много се извиняваш!
66
12
 
9
 
! Отговори
ХараКиро преди 1 месец
Учиндолкото откри топлата вода, още като се появиха тея беше ясно, че са мошенници и откровенни некадърници. За 8 месеца от предният им мандат завършил меко казано срамно и сегшната пародия на сглобка направиха толкова поразии дето дълго време ще ги изплащаме. Даже леко се отъвахме с 3 милиарда можеше да е много по-лошо - все още да са на власт и да не само от наивниците дето гласуваха за тях на изборите, а от всички нас. Хората са го казали: "Всеки народ си заслужава съдбата"
65
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 82 Муахахахаха...Значи Лили Иванова няма деца но не е ялова, а Трифонов е импотентен защото няма деца??? Мухахахахахахаха. Ей, смеееешник, иде ми да ти забия един в кухатаааа тиква. Честно!
64
7
 
12
 
! Отговори
Дочев преди 1 месец
Трифонов,приший се за балтона на банкянския,за да стане ясно,що за политик си.Голямата злоба и ненавист към нормалните хора,прави малката итн,непотребна.
63
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 79, жалко че мaйка ти не е била ялова! Какво общо има Лили Иванова - тя още е сред хората и понякога изнася концерти, въпреки че е на много повече години от тоя пл*yжек! А от кога не си го виждал тоя сред хората? И защо мислиш е така? Щото е в отлична форма, нали?
62
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Добре че беше Илия Павлов да го подпомогне финансово в края на 90-те, че щеше да си затъне в забрава Славунчо, пишман чалгар патриота :))
61
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 75 Болен ти е мозъка на теб бе, насмъркан смееешник! Казвай БЪРЗООО и Лили Иванова ли е явола, че затова няма деца, смееешник?
60
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 73 Бастуняга, а че има ли такава държава? Не като природа , а като управление? Кажи веее, бастуняга?
59
13
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Може да е всякакъв Слави, но стреля право в 10.
58
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 74, пръдльо, мога да ти се аргументирам - болен е от мнооого години, а че е импотентен го знам от хора, които познават други хора от обкръжението му! Ама пак ти казвам, имай го за много здрав, щом така ти се е приискало, с нищо не променяш фактите
57
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 71 Пикличкееее, какво да ми доказваш, като ти не можеш да се аргументираш, понеже си безкрайно прооооста и елементарна.
56
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоз селян дур, първоначално искаше да си кръсти партията Няма такава държава, нема такъв изсмукан от пръстите патриот братче :)) Представате ли си как отива в Брюксел за евродепутат некой селянин от партията му и гордо заявява, че е от Няма такава държава :)))
55
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 67, на мало*yмник като тебе не смятам че трябва нещо да доказвам! Айде, в цветущо здраве! Щото на тебе така ти се приискало... ХАХАХАХАХА
54
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 61 Кавалец жалъъъък, по тази твоя логика и Лили Иванова е ялова защото няма деца??? Муахахаха . Тъъъпанар жалъъъъък!