Борисов отсече, че повече не би приел нищо, предложено от ПП-ДБ

"Цялото БСП се изсипваше в служебното правителство на Радев и той казваше, че то било неутрално"
18 апр 2024 13:00, Нели Христова
212
Борисов отсече, че повече не би приел нищо, предложено от ПП-ДБ
Снимка: БГНЕС

"Цялото БСП се изсипваше в служебното правителство на Радев и той казваше, че то било неутрално. Впоследствие той правеше цели партии от служебното правителство. Ние безпаметна нация ли сме? Изведнъж, ако Дани Митов стане външен министър, била застрашена честността на изборите",  заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Не искам изобщо да нося ангажимент и не нося ангажимент като партия повече за това правителство, категоричен бе Борисов.

"Христо Иванов и Делян Пеевски направиха конституцията. Сега искат ГЕРБ да е виновен, че те са му предложили на Даниел Митов да стане външен министър. Обади ми се Дани Митов да ме пита дали да приеме поста на външен министър. Казах му - приеми. Въобще не мога да допусна, че това ще е политически проблем, като знаем какво прави Радев", каза лидерът на ГЕРБ.

Борисов каза, че не вижда "как повече ще приеме нещо, предложено от ПП-ДБ".

"В момента е смешно - вот на недоверие срещу служебно правителство, което си отива след една седмица и отиваме на избори. После ме питат вие ли предложихте Даниел Митов. Не, не го предложих, той го съгласува с мене. Аз трябваше като Кирил Петков, той е по-умен от мен, да кажа: Дани Митов да си подаде оставката и да стане министър", допълни още лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от Образование
Една легенда се завръща: "Яйцето" в СУ живее нов живот
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Е от ПП - ДБ се постараха добре, за да стане така.....
180
0
 
1
 
! Отговори
Димитър преди 1 седмица
То техните предложения не струват, така че...нормално.
179
0
 
0
 
! Отговори
Фкф преди 1 седмица
Боко и шиши ако ни управлят след изборите мисля че ще избягат и малкото останали българи... наистина сме много зле щом се допуска това
178
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Арогантен и *** шоп от Банкя.Той за безпаметни ли ни смята? Да си гледа пенсията и да престане да се дърли. Пак ще има после да се оплаква, че са спечелили изборите, ама никой не ги иска.
177
1
 
4
 
! Отговори
Боко Тиквойски преди 1 седмица
Аммм да това сега дето казвам е "истината". Аз въобще не лъжа (с 15см веднага му пораства носа в този момент), камо ли да съм крал.... Кълна са в папата, дето ме е гладил по главата...(кръсти са като католик, отляво надясно)....чесна-фарисейска.....(пак са кръсти кат католик)
176
0
 
5
 
! Отговори
хах преди 1 седмица
Ех Бобсуне, а уж с тях щяхте да бъдете един блок за следващите 10 години!
175
10
 
2
 
! Отговори
Ели преди 1 седмица
Единствените партии с отговорни политици които мислят за България са ГЕРБ и ДПС .Всичко останало е страс за постове и пачки.Разкарайте се драскачи, вие сте срам за България.Шлака!
174
10
 
1
 
! Отговори
Мария преди 1 седмица
Борисов е държавник от висока класа, партия ГЕРБ е партия на отговорните хора с голям доказан управленски опит .Глейте си работа посредственици,лъжци ,*** и всякакви други негодтици
173
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Баце се омаза вече в лъжите си. Цирк и сеир е всичко, после марсианците му виновни на тиквата.
172
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Auuuuu
171
1
 
14
 
! Отговори
Чекмеджански преди 1 седмица
Стига лъга Боко, само кюлчета и пачки у главата ти.що не си купиш и един пудел бре ?!?!?
170
2
 
10
 
! Отговори
Бай... преди 1 седмица
*** бе, мутро *** !
169
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
От Мутра " демократ" , Няма как да стане другарю по долу с няколко " поста" в негова подкрепа!-:) Вервай си!-:) Ние НЕ!!!
168
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
БОРИСОВ УСПЕХ 650000 БЪЛГАРИ ГЛАСУВАТ ЗА ТЕБ
167
0
 
11
 
! Отговори
Само да вметна преди 1 седмица
Това Бивше Борче,от времената които Лично помня.Не му ли Омръзна,да Ни се показва с този Изтъркан Есесовски " шлифер"? И не спира и намеква,че Иска Неизтово Властта!!!-:( България е време да си смени " политиците"! Едни и същи 34 г вече!-:( Хайде Излез Масово и Гласувай българино! И нещата ще се променят! За когото желаеш Гласувай.Но просто Излез и Гласувай!!!
166
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ДАВАЙ БОРИСОВ УСПЕХ
165
5
 
5
 
! Отговори
До ПроСоТо преди 1 седмица
Ти да не си бащата на ПроСоТо Киро?... Едни и същи партизански имена
164
2
 
12
 
! Отговори
Радослав преди 1 седмица
Кадъноооо, всички знаят, че си долна лъжлива евтина кадъна! Сега казва едно, след 5 минути друго! Тая бивша метреса на бай Тошо какво я питате за каквото и да е, след като всяка дума изпълзяла от дъртата и комунистическа *** е долна лъжа? Даже днес харем гроб гласува с интимният си партньор ПП-ДБ заедно за това дупедатите да излязат в отпуска защото поредната простотия която гласуваха като промяна на конституцията се оказа провал при първият тест!
163
2
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 седмица
ама верно само "кики и асен" се осмелиха да се опълчат на това ЧУДОВИЩЕ-"боко Т. бориссофф" ....За съжаление,интелигентния винаги губи от ПРОСТАКА..Особено,ако изобщо не е наясно с тежката битност на въпросния мутроид..А боко е ПРОКЛЯТИЕТО на ГРЕШНИТЕ българи..Ако бех религиозен,щех да напиша, че Господ ни наказва за безверието ни чрез тоя уникален,вреденПРИМАТ...
162
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До АнонименИ го изчегъртаха ........от кирта , като теляци