Борисов отсече, че повече не би приел нищо, предложено от ПП-ДБ

"Цялото БСП се изсипваше в служебното правителство на Радев и той казваше, че то било неутрално"
18 апр 2024 13:00, Нели Христова
212
Борисов отсече, че повече не би приел нищо, предложено от ПП-ДБ
Снимка: БГНЕС

"Цялото БСП се изсипваше в служебното правителство на Радев и той казваше, че то било неутрално. Впоследствие той правеше цели партии от служебното правителство. Ние безпаметна нация ли сме? Изведнъж, ако Дани Митов стане външен министър, била застрашена честността на изборите",  заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Не искам изобщо да нося ангажимент и не нося ангажимент като партия повече за това правителство, категоричен бе Борисов.

"Христо Иванов и Делян Пеевски направиха конституцията. Сега искат ГЕРБ да е виновен, че те са му предложили на Даниел Митов да стане външен министър. Обади ми се Дани Митов да ме пита дали да приеме поста на външен министър. Казах му - приеми. Въобще не мога да допусна, че това ще е политически проблем, като знаем какво прави Радев", каза лидерът на ГЕРБ.

Борисов каза, че не вижда "как повече ще приеме нещо, предложено от ПП-ДБ".

"В момента е смешно - вот на недоверие срещу служебно правителство, което си отива след една седмица и отиваме на избори. После ме питат вие ли предложихте Даниел Митов. Не, не го предложих, той го съгласува с мене. Аз трябваше като Кирил Петков, той е по-умен от мен, да кажа: Дани Митов да си подаде оставката и да стане министър", допълни още лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
1
 
0
 
! Отговори
До 121 преди 1 месец
Смешно Гоше, разбираш ли каква глупост си драснал ? Какво означава "когато цитирате нещо уточнете кога като е казал" - трябва на всеки цитат да се изписва датата ли ? Има статистика за това и да знаеш може да се цитира по памет, това не означава, че е нужна дата ! Да ти кажа опиташ си се да напишеш нещо "интелигентно", но не ти се е получило ! Къде по света след всеки цитат изписват дата, място и време ?
117
1
 
6
 
! Отговори
Добре преди 1 месец
Щом Митов звъни на Боеко за това решение, автоматично следва, че Митов не трябва да става министър!
116
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бойко Борисов е харизматичен мъж
115
1
 
11
 
! Отговори
морски преди 1 месец
Б.Б. - човека партия. Великия вожд Еднокнижник !!!!
114
1
 
10
 
! Отговори
Гошо преди 1 месец
Когато цитирате Бойко уточнявайте кога какво е казал.
113
3
 
4
 
! Отговори
До 115 преди 1 месец
Абе измисления, нали Тиквата гарантира, че той никога не е предлагал Митов на Главанака, какво си писал ти тук, че той го е предложил ? Я си "бръкнете" сериозно" в главите, че да разберете там ли е органът "мозък" !
112
2
 
6
 
! Отговори
Радослав преди 1 месец
Въобще за какво съществува партия гроб? И герберокадъните защо гласуват и в НС влизат количество герберокадъни? Нека да спестим пари на народа и Бойка калдаръм кадъна да стой сама заобиколена от празни столове в НС колкото се полагат там на база купеният вот. Хем за егото и ще има място, хем ще ни излиза по евтино и няма да се налага герберокадъни да питат сводника си дали могат да ходят до клозета! И без това всички герберокадъни чакат да чуят волята на сводника, да съкратим процеса!
111
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кога най-после това нищожество Борисов ще бъде унищожен в затвора?
110
3
 
7
 
! Отговори
До 115 дерзай Бо.... преди 1 месец
До никъде с мозъкът си ти и никога не забравяй тези думи ! Не забравяй и, че не само ти си съществувал по времето на болшевиките с Тошо, също така се сещай и за ДС и агентурното минало на Тиквата и цялата му шайка измамници ! Такива същества не хомосапиенс като теб превърнаха България в мафиотска държава на проsтаците и кючекчиите !
109
17
 
4
 
! Отговори
Дерзай, Бойче преди 1 месец
Бойко е единствения опитен политик и държавник. Аз поне помня София преди него и България. И не, не беше по-добре, а много по-зле. Последните три години с докараните от радьов променкаджии - пълен застой. Той забрави за тях, удобно. Борисов предложи съвсем открито Дани Митов, който е кадър от ДСБ. За да се опита да помири враждите и да се опитат след изборите да направят нешо. С лозунгите на промената, ще е пак доникъде. Пак се кълнат, че никога с ГЕРБ?! Ми вие вече управлявахте с тях. Шизофрeни
108
2
 
8
 
! Отговори
На Боко Чекмеджето преди 1 месец
Тулум, направо Член Първи трябваше да върнете в Конституцията! Вместо БКП пишете ГРОБ+Шарлатани и готово. Ама от де акъл за тая работа...
107
7
 
1
 
! Отговори
Емигрант преди 1 месец
Ей трагични администратори на този порочен сайт, от благоприличие поне спрете да цензурирате и да приличате на медиите на терориста и агресор Путин ! Все пак сте в държава която ви разрешава да съществувате като болшевишка медия и не ви забранява да бъдете купувани и продавани като стока ! Имайте уважението към клиентите си, не се представяйте като медия на Хамас или Русия !
106
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
те добре, че не ми махнаха ЦИРЕЙ, както нарекох банкянската тиквуна по-долу!
105
3
 
18
 
! Отговори
Краси Петрофф преди 1 месец
Като цяло Бойко Борисов откакто е във властта /2009, а в София от 2005/ България върви само и единствено НАЗАД! Румънците са мнооого по-напред от нас, Сърбите също, въпреки че не са във фашисткия съюз и в европейския съюз, като нас! В историята Баце ще остане, като циреей, или като ***, плевел на българската нива! Това е истината!!!
104
1
 
13
 
! Отговори
На Боко Чекмеджето преди 1 месец
Буци, не се вълнувай че дигнеш кръвно.
103
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тиквата приема пачки 500 евро и злато у чекмеджето :)))
102
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Когато Буци каже нещо сутринта, всички знаят, че наобед ще каже точно обратното. Но какво ще каже Буци вечерта, това знаят само началникът от Дръндар и неговият пророк Шиши, който ще го подскаже на Буци на уше. В този дух именно, след като вчера заплашваше Главчев с последствия ако не смени външния си министър, тази сутрин Буци си смени отново мнението и вече не бил искал пуделчето му Даниелчо Митов да е външен министър. Какво ли ще каже Буци довечера???? Сега чака да получи съответни указания от началника от Дръндар чрез неговия пророк Шиши:)))
101
1
 
4
 
! Отговори
спилий преди 1 месец
Бойко обръчи от фирми на ДПС Дилян те превърнаха в малко от доносниче от голям политик стана нищо....
100
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Боко е уникален. Може да лъже, да казва всичко, обратното на всичко, обратното на обратното и обратно. Няма по-обратен политик от Боко. Древните римляни са в шок. Защото, когато Боко говори, фактите и истината мълчат. Боко е гениален, защото опроверга древните римляни.
99
0
 
0
 
! Отговори
Тенгри кан преди 1 месец
От една страна, Бойко иска България кат Сатрапия с ердоганови джамии;))) от друга Георги Гергов иска да я управлява чрез Путин;))) Защото Гергов е Путин, не посланичката Митрофанова;)))