Борисов: Алексей Петров беше бащата на сглобката

Повече в сглобки не участваме, закани се лидерът на ГЕРБ
Обновена: 29 апр 2024 20:09 | 29 апр 2024 20:09, Красимир Ангелов
284
Борисов: Алексей Петров беше бащата на сглобката
Снимка: БГНЕС

"ПП-ДБ имат идеална коалиция с БСП и ИТН, като се добави и Възраждане си става една сериозна коалиция. Длъжни сме, за да има стабилна България, да дадем стабилен резултат, за да не може те отново тази коалиция да безчинстват", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от БГНЕС.

"Например във Варна ПП и Възраждане си избраха кмет. Да се надяваме, че с тази коалиция и ДПС няма да отиде, защото ще останем съвсем сами. Като всеки ден говорят за Пеевски, всъщност цялата мъка е да си привлекат и ДПС, както си беше, бяха си заедно.

Повече в сглобки, в такива неща не участваме", категоричен е Борисов.

"С Алексей Петров, който направи сглобката, бяхме в един отбор с Кирил Петков. Бащата на сглобката беше покойният Алексей Петров", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Асен Василев излезе и каза, че Габриел е лицето на мафията. После Денков казва, че Габриел е жертва на Борисов. Когато правехме правителство, бяхме само аз и Асен Василев. Аз не съм преговарял с Пеевски. Но сега опорката им е, че Пеевски командва ГЕРБ", каза Борисов.

Той съобщи, че днес е определен предизборен слоган. "Слоганът за европейската ни народна партия е: "Сигурна Европа. Дължите ми 200 хил. долара за лобизма и за рекламата", пошегува се Борисов.

Той коментира инфраструктурата, като каза, че всички знаят, че ГЕРБ могат да строят, „всички знаят какво сме направили за инфраструктурата“.

"Един километър от едното платно по Околовръстното е изкърпено, а другото е цялото в дупки, като пътувате за "Овча купел". След ремонтираното веднага влизаш в 5-6 ями. Таман се зарадваш и се озъбиш. Тези хора сега не се интересуват от града. Сега всички дъги щяха да са затворени и да има скоростен пръстен около София и възможност да се ходи в евентуалната детска болница. Това си избраха софиянци, това си имат“, каза Борисов.

"Вярно - нечестно, вярно - с флашки, но имаха повече гласове. Половин година мина - няма промяна", според Борисов. Успяха да излъжат огромна част от хората, но резултатите са видими, добави той.

"Тръгнаха да си приписват само доброто. Това, което се случва е лошо за всички партии, няма победител, няма спечелил. Това омаскаряване, това ежедневно отблъсква хората от политическата класа. Кампанията ни трябва да е позитивна, трябва да е ние какво ще направим, ние. Другите да си носят отговорност за себе си", подчерта Борисов.

"Колкото например ние сме направили за образованието, никой не е направил. Денков издига в култ боя с пръчки в клас, да се дисциплинират хората. Това го казва академик, в желанието си да уязви мене, уязвява себе си", каза още Борисов. /БГНЕС
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
237
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Важното е,че ти никога повече няма да получиш цялата власт.Колкото и кални номера да правиш.
236
4
 
20
 
! Отговори
Възмутен преди 1 месец
Наглата Мутра Борисов си помисли, че мръсните му дела са "изпрани"! Не! Не са! Народа помни! Помти как крадохте и го бихте зад колоните!!!
235
2
 
15
 
! Отговори
АймБак преди 1 месец
Какво казва лъжливото овчарче, патологичният лъжец, осъден за лъжа Борисов няма абсолютно никакво значение! В края на краищата каквото изгрухти Пеевски, това ще бъде, а свинятa сега иска реална изпълнителна власт!
234
3
 
19
 
! Отговори
Отвратен преди 1 месец
Този Мутраген Бойко Борисов вече е непоносим!!! Къде скри Мария Габриел?!
233
0
 
17
 
! Отговори
Пита се в задачата?! преди 1 месец
Някой някъде каза, че могат да отключат телефона на Алексей Петров ... къде го скрихте?!
232
7
 
13
 
! Отговори
Парадокс Бг преди 1 месец
Прости и нагли селски тарикати като Борисов овластяват най-простите, най-наглите, селски тарикати, защото това е идеалът за съвършенство на обществото - амалгама от Андрешко, Баай Ганньо и Хитър Петър. Това общество гледа на принципните, почтените, честните, компетентните, професионалистите като Кирил Петков, Асен Василев и Николай Денков на " с убеждението, че "такова животно нема", дори когато е пред очите му, а се възхищава с думите -"Ако можех и аз щях така да крада! Сбъркани ценности!
231
4
 
19
 
! Отговори
Право на мнение! преди 1 месец
Сикаджията Борисов и Мултигрупеца Пеевски не искат да се връщат времената, в които в държавата имаше мафия (СИК, ВИС, ***, Мултигруп, Аполо). Те искат да си остане както е - мафията си има милиционери, прокурори, съдии, спецслужби, медии или просто казано има цяла държава.
230
4
 
16
 
! Отговори
Мдааа преди 1 месец
Тиквата борисов стана голям смелчага след убийството на Алексей! Той има снимки в интимна близост с Алексей , когато Кирил още е бил в детската градина.
229
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
е банкянското а7ки сега ли се сети- сигурно знае и кой го е гръмнал- на две епохи поетеса на два режима метреса - комунист второ поколение
228
2
 
16
 
! Отговори
Ангеларий преди 1 месец
А коя е Мата Хари?
227
10
 
7
 
! Отговори
И аз не гласувам преди 1 месец
12 лева субсидия на глас за съответната партия! Предлагам ДА НЕ ГЛАСУВАМЕ и да спестим тези пари за болни дечица! Защо да даваме пари на тази дебела св и ниа,когато пак ще се коалира с хиените ШиШи и Простото!
226
9
 
14
 
! Отговори
НЕ ГЛАСУВАМ !!!! преди 1 месец
Нагъл и ще става все по нагъл.Заради това про клинам Киро простака и ококорения Хасенчо!Изпраха го а сега ще берем ядове.Хубавото е,че мутрата и тях ще подкара.Дано се избищт или Путин им тури кръста!
225
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако имате късмет ББ пак ще ви управлява, а ако нямате - Простокиро и Лена, между 2 линии и 2 парапета.
224
0
 
7
 
! Отговори
Бог си Чичо Бо преди 1 месец
Крал си сто нещааааа науми ме Чичо Бо От комунисти да крадааа.За крадец не ставаш сине ти не си от геее еее еерб
223
0
 
3
 
! Отговори
Наркоман търчи преди 1 месец
Нагоре по ескалатора който слиза нодолу
222
3
 
7
 
! Отговори
Имало е секс преди 1 месец
Между Алексей Петров и Бойко Борисов.
221
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Борисов и Пеевски бликирст реформи, Българив губи пари, те се интересуват от тях си
220
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Я ТАТКО БУДА (РИМЕЙК ТОДОР ЖИВКОВ) СИ ИМАЛ ТАТКО - САШКО ПЕТРОВ. ЗНАЧИ ПАЧКИТЕ ЕВРО И КЮЛЧЕТАТА ОТ СНИМКИТЕ СА БИЛИ ЗА САШКО,НАЛИ БУДА??!!!!!...
219
5
 
9
 
! Отговори
Точно! преди 1 месец
България! Не ми го показвайте повече този мошеник, бандит и мутра, който днес наричате държавник! Вие всички толкова ли сте изпростели, че нямате друг избор! Да трудно ми беше и вече не мисля да се връщам (говоря за себе си) а и виждам, че още не сте си научили урока, но българското гражданство няма да предам! Започвам леко да презирам глупоста и страха на останалите на територията да променят нещо! България се била развила много добре, да просто защото не знаете как другите живеят! Заблудени ст
218
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Даже ретро мутрака Биби изглежда като агънце на фона на топ измамниците на промяната, дето за няколко години строшиха и гепиха 10 пъти повече отколкото ГЕРБ за 20 години общо...