Борисов: Алексей Петров беше бащата на сглобката

Повече в сглобки не участваме, закани се лидерът на ГЕРБ
Обновена: 29 апр 2024 20:09 | 29 апр 2024 20:09, Красимир Ангелов
284
Борисов: Алексей Петров беше бащата на сглобката
Снимка: БГНЕС

"ПП-ДБ имат идеална коалиция с БСП и ИТН, като се добави и Възраждане си става една сериозна коалиция. Длъжни сме, за да има стабилна България, да дадем стабилен резултат, за да не може те отново тази коалиция да безчинстват", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от БГНЕС.

"Например във Варна ПП и Възраждане си избраха кмет. Да се надяваме, че с тази коалиция и ДПС няма да отиде, защото ще останем съвсем сами. Като всеки ден говорят за Пеевски, всъщност цялата мъка е да си привлекат и ДПС, както си беше, бяха си заедно.

Повече в сглобки, в такива неща не участваме", категоричен е Борисов.

"С Алексей Петров, който направи сглобката, бяхме в един отбор с Кирил Петков. Бащата на сглобката беше покойният Алексей Петров", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Асен Василев излезе и каза, че Габриел е лицето на мафията. После Денков казва, че Габриел е жертва на Борисов. Когато правехме правителство, бяхме само аз и Асен Василев. Аз не съм преговарял с Пеевски. Но сега опорката им е, че Пеевски командва ГЕРБ", каза Борисов.

Той съобщи, че днес е определен предизборен слоган. "Слоганът за европейската ни народна партия е: "Сигурна Европа. Дължите ми 200 хил. долара за лобизма и за рекламата", пошегува се Борисов.

Той коментира инфраструктурата, като каза, че всички знаят, че ГЕРБ могат да строят, „всички знаят какво сме направили за инфраструктурата“.

"Един километър от едното платно по Околовръстното е изкърпено, а другото е цялото в дупки, като пътувате за "Овча купел". След ремонтираното веднага влизаш в 5-6 ями. Таман се зарадваш и се озъбиш. Тези хора сега не се интересуват от града. Сега всички дъги щяха да са затворени и да има скоростен пръстен около София и възможност да се ходи в евентуалната детска болница. Това си избраха софиянци, това си имат“, каза Борисов.

"Вярно - нечестно, вярно - с флашки, но имаха повече гласове. Половин година мина - няма промяна", според Борисов. Успяха да излъжат огромна част от хората, но резултатите са видими, добави той.

"Тръгнаха да си приписват само доброто. Това, което се случва е лошо за всички партии, няма победител, няма спечелил. Това омаскаряване, това ежедневно отблъсква хората от политическата класа. Кампанията ни трябва да е позитивна, трябва да е ние какво ще направим, ние. Другите да си носят отговорност за себе си", подчерта Борисов.

"Колкото например ние сме направили за образованието, никой не е направил. Денков издига в култ боя с пръчки в клас, да се дисциплинират хората. Това го казва академик, в желанието си да уязви мене, уязвява себе си", каза още Борисов. /БГНЕС
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
217
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако той е бил бащата, ти беше дъртата сводница, защото тогава ти трепереха гащите и се мазнеше и ти дойде дюшеш сглобката, спасявайки те от затвора! Присмял се хърбел на щърбел!
216
4
 
16
 
! Отговори
Дебел нагъл ром! преди 1 месец
Докато е жив, за клета България няма никакъв шанс!
215
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сега е лесно да се говори, когато човека е мъртъв и го няма, обаче ако погледнем от другата страна на монетата, ако Ал. Петров не беше се договорил за сглобка, сега ти, щеше да търкаш наровете в затвора или да си мъртъв!
214
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До АнонименАбе, никой не е искал от Боко да се прокрадва и снима с популярни личности, за да се хваля и повтаря "аз, аз, аз" или да се тръшка по корем по чужди посолства и продава България, докато народа тихомълком е избиван и мре като мухи, ти това продажничество , за нещо полезно и геройско ли го считаш? С какво е полезно на България или за населението?
213
2
 
21
 
! Отговори
Хей шланг преди 1 месец
ти си "бащата" на организираната престъпност.
212
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Денков издигал в култ боя с пръчки?!! Моля? Този човек наистина не подбира лъжите си! Денков е един от най- либералните и хуманни политици, каквито изобщо е имало в България. А името Б.Борисов винаги ще се свързва с мутри, силови организации, терор, корупция, убийства, мафия...
211
1
 
10
 
! Отговори
Магнитски преди 1 месец
за бокоШланга и бай ставри
210
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Прави се, че мисли, че някой освен него може да влезе в коалиция с ИТН и БСП. Добре, ББ. Изказването ти е одобрено от ДП и ДПС.
209
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
210 Какво предлагаш? Просто, няма кой да се заеме и да свърши нещо за държавата. Единствено ГЕРБ и ДПС имат капацитет да го направят. Факт.
208
2
 
15
 
! Отговори
sd преди 1 месец
Сретанeeeeee, къде си? Нали обеща да ни отървеш от тоя?
207
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
208 Не може да критикува някой, който не е построил един камък върху друг, през живота си. Къде са 5-те моста на Дунав, е-завода за коли, пътя за Видин през Шумен, които Киро просто обеща? ПП,ДБ спряха пътните строежи, прибраха парите от "Хемус" и сега се опитват да строят по същия начин както ГЕРБ.
206
2
 
15
 
! Отговори
Здравейте балкански преди 1 месец
роби! Хубаво мрънкате и негодувате по форумите, но защо се шубелисвате да гласувате та ходите все за гъби! Поне вземете опит от другите (имам в предвид извън България) разберете как се правят нещата! И друго - гласувайте поне за такива, които все още не са се продънили! Когато избирате 30 г. едно и също и очаквате някаква промяна - това вече има медицинска анамнеза! И спрете да му давате платформа на бъл га роу бие ца, крадеца и разрушителя на държавата! Другите мутри са следствие на предното!
205
2
 
20
 
! Отговори
Заради този напуснах преди 1 месец
България! Не ми го показвайте повече този мошеник, бандит и мутра, който днес наричате държавник! Вие всички толкова ли сте изпростели, че нямате друг избор! Да трудно ми беше и вече не мисля да се връщам (говоря за себе си) а и виждам, че още не сте си научили урока, но българското гражданство няма да предам! Започвам леко да презирам глупоста и страха на останалите на територията да променят нещо! България се била развила много добре, да просто защото не знаете как другите живеят! Заблудени ст
204
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
198 Мислиш, описах ДС, БСП, ПП ДБ, ИТН, Възраждане. Нямам спомен някой друг, освен ПП,ДБ, да е дошъл на власт с "алабара с президента", кокто чухме в записа с ПП,ДБ.
203
3
 
18
 
! Отговори
ПЪТНИК преди 1 месец
Когато се строяла гордостта на ББ Околовръстното учен-геолог е обявил,че там ще има проблеми.Писал къде ли не,но никой не го е чул-трябват им послушковци,които да разпишат,че там може да се строи,за да не се счупи хатъра на Мутрата.Ето сега за втори път там има проблем-но Терзиев мълчи и дума не казва за лошите строежи и непрекъснатите ремонти,журналистите също мълчат.Такива са всички пътища построени от ГЕРБ-не могат да изкарат и късия гаранционен срок-5 г.Къде има такъв срок,освен при мутрите?
202
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
205 Този път, ще гласуваме.
201
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
203 Знаковите убийства на ДС, петата руска колона у нас, и днес, остават неразкрити/ Алексей Петров, единия брат Галев, убийствата в ЮАР.../.Борисов не е в този филм. Толкова години мрокобесните служби имаха цялата власт, овладяна държана и не можаха да докажат нищо срещу Борисов, който залови Сретан Йосич.
200
1
 
13
 
! Отговори
Здравейте балкански преди 1 месец
роби! Хубаво мрънкате и негодувате по форумите, но защо се шубелисвате да гласувате та ходите все за гъби! Поне вземете опит от другите (имам в предвид извън България) разберете как се правят нещата! И друго - гласувайте поне за такива, които все още не са се продънили! Когато избирате 30 г. едно и също и очаквате някаква промяна - това вече има медицинска анамнеза! И спрете да му давате платформа на ***, крадеца и разрушителя на държавата! Другите мутри са следствие на предното!
199
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
184 Който гроб копае, сам пада в него.
198
3
 
13
 
! Отговори
ОБЕКТИВЕН преди 1 месец
Защо ББ сега говори за Ал.Петров?Ако имате памет ще видите,че ББ остана единствен от тогавашните мутри.НИТО едно убийство не беше разплетено от времето когато ББ беше гл.сек.,но никой не пита.С Цветанов овладяха цялата д-ва по мутренски,започна унищожаването на противниците им.Заведени и спечелени дела в евр.съд зарази Цвъко-журналистите го канят да им прави вятър,без да го притискат с въпроси.Ако мутрите пак имат предимство на изборите-закривай д-вата!Българите не сме нормални хора,а овце.