Зарков: Действията на служебния кабинет са неубедителни

Страната ни се намира практически в ситуация на безвластие
2 май 2024 09:22, Елка Василева
9
Зарков: Действията на служебния кабинет са неубедителни
Снимка: архив, БГНЕС

"Има криза в държавата. Служебният кабинет, който би трябвало да я регулира, я поставя в много трудна ситуация. Той беше съставен по нов начин, следователно няма ясна отговорност и ясен политически гръб зад себе си. В същото време е обременен с много съмнения, че има най-различни политически влияния върху него и първите му действия са неубедителни".

Така пред БНТ съветникът на президента Крум Зарков отговори на въпрос дали има криза в служебния кабинет и кой я създава.

"Това, което се случи последните седмици и в парламента, и в правителството, показва, че страната ни се намира практически в ситуация на безвластие. Да се надяваме след 9 юни да намери път на стабилност", заяви Зарков.

"Има сериозен институционален разпад. Думата на президента за отмяната на решението за изграждане на частна детска болница се чу първа. Радев единствен стои на мястото си", допълни Крум Зарков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от Общество
Адвокат: Документите за детската болница да станат публични
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 2 седмици
Не ,те са много"убедителни" по начертания път на тези ,които са го създали това служебно правителство с "творческата си конституция" на видни конституционалисти на Републиката .Това "управление" е "формирано в главата" на задкулисието с техните "осветени лица",когато сложиха Главчев за ръководен фактор на Сметната палата един безхарактерен и зависим индивид,който ще извърши всички мръсни низости на покровителите си,които ще крадат, като за последно и със свирепа жестокост ще убиват неудобните.
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Главчев е некадърник и трябва да се отстрани!
7
1
 
3
 
! Отговори
Зарков: преди 2 седмици
" Служебното правителство няма ярък политически гръб".Ами служебното правителство има задача да организира честни и безпристрастни избори и затова НЕ трябва да е политически ангажирано.
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Каза Зарков от бкп
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Щото пък служебния кабинет на Боташ беше по-добър...
4
0
 
6
 
! Отговори
Червеното преди 2 седмици
разбира от трепане на котки
3
5
 
5
 
! Отговори
Teнгри кан преди 2 седмици
Служебният кабинет на Глъфчеффф е не една крълга, а две кръгли нули 00;)))
2
3
 
9
 
! Отговори
Разбирач преди 2 седмици
Този *** некадърен, взел да дава оценки на нещо , от което изобщо не разбира! А какво ли изобщо разбира червеното номенклатурче ? Червено детенце , никога не работило, никога не разбрало как се вади къшей хляб , раздава рецепти и оценки ! Ай сиктир , бре, червенодупешник жалък !
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
понеже действията на уйдурмата бяха много убедителни...