Тошко Йорданов: Ще преговаряме с тези, които мислят като нас

Здравият разум трябва да надделее
9 май 2024 09:56, Инна Ангелова
42
Тошко Йорданов: Ще преговаряме с тези, които мислят като нас
Снимка: БГНЕС

Текстовете, с които се направиха промени в Конституцията са вредни и не работят. Много въпроси останаха да висят във въздуха след края на 49-то Народно събрание, дано здравият разум да се върне в новото. Това заяви пред БНТ Тошко Йорданов от ИТН.

Бившият депутатът каза още, че партията му ще преговаря с всички останали, които мислят като тях, но припомни, че  повечето партии доста често си менят мнението.

Тошко Йорданов, който в предишния парламент беше председател на временната комисия за Агенция “Митници”, каза, че има достатъчно доказателства за тежка корупционна схема и контрабандни канали в митниците с протекцията на висши държавни служители.

"Бойко Рашков дойде емоционално, каза някакви неща, стана и избяга. Не отговори на въпросите как двама души, които са в ареста за контрабанда му влизат в кабинета 10-15 пъти неофициално. Има факти, че са гостували при Рашков постоянно, прескачали са цялата верига, всички, които оперативно чакат да си вършат работата. Влизат и излизат. Всички неща, които Рашков казва, трябва да бъдат подлагани на съмнение. Асен Василев два пъти излъга, като каза, че не ги познава. В комисията дойде шефът на ДАНС и каза, че имат засечена комуникация между Василев и един от двамата и са обсъждали кого да сложат за шеф на МВР - Хасково".

Йорданов изрази съмнение, че прокуратурата ще доведе случая докрай. "ПП-ДБ нямат право да говорят за прокуратура и ДАНС, защото те бяха управляващи 9 месеца. Съдебната им реформа доведе до смяна на Гешев с другия главен прокурор, когото те също не харесват", каза още бившият депутат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още по темата: НСкомисииИТН
Още от Политика
Радан Кънев: Ще има вълна вдясно на евровота
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
2
 
! Отговори
Отвратен преди 1 седмица
Кой пък го ингересува тази измислена чалгарска партия?! На Слави Трифонов му се видяха малко милионите, че реши да огробва народа и с партийтите субсидии! Алчни нагли чалгаджии!!!
36
1
 
1
 
! Отговори
Реалист преди 1 седмица
С кой ще разговарят, решават големите партии - ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ! ИТН са последната дупка на кавала!
35
1
 
2
 
! Отговори
Право на мнение! преди 1 седмица
Този агресивен рунтав папуняк Тошко е жалка карикатура на простащината в българската политика!
34
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А шарлатаните освен да очернят ГЕРБ друго правят ли е прибират пари в собствените си сметки
33
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Хахахахахаха чалгари изместват ви други шоумени вече алчни безделници нищоправещи вън
32
2
 
1
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 седмица
Че ДПС е скрита патерица на ГЕРБ не е нещо ново. Но това, че и ИТН ще стане патерица на ГЕРБ сигурно много хора не са го вярвали. Но аз все пак го очаквах и съм го писал още когато успяха пак да минат 4-те процента на последните избори.
31
1
 
0
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 седмица
за съжаление, нито кашпировски, нито арестович имат българско гражданство. преговаряйте с радио ереван
30
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ИТН: Всичко за Майка Русия!!!
29
3
 
0
 
! Отговори
Беефффски : преди 1 седмица
"Обичам те, Тоше! Ела да ми седнеш в скута да пиеш мазно турско кафенце с каймак... Ристю,направи му място да седне! Денкоолу,записвай: Три мазни турски кайвета с една тавичка мазна баклава за Тошко и Ицко с много шекер и каймак! И близалка за моя приятел ХараКиро Парапетков! Айде холан,чабук чабук! "
28
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ще преговаряте ако влезете в Парламента. Инак ще преговаряте със Шукри да дойде да лупа по барабаните и Айше да цвили на микрофона в оркестъра на чалгаджията.
27
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Т.е ще преговаряте с тези които искат да дестабилизират България и я изкарат от ЕС и НАТО и тези които искат Българина да е беден и да го контролират лесно.
26
0
 
3
 
! Отговори
През последните дни преди 1 седмица
всички партии и коалиции му звучат еднакво кухо. Всеки говори за обединение, морал и демографския проблем, но виждаме 32 партии и коалиции на изборите, колко ли още са били тия дето на се минали цедката с подписите? Слогана на всички тия палячовци и шарлатани трябва да е "Да спасим България! Всеки по отделно!".
25
2
 
5
 
! Отговори
наблюдател преди 1 седмица
Ще преговаряте,ако влезнете в парламента.
24
3
 
11
 
! Отговори
Курдо Коленков преди 1 седмица
Тоше, проблема е че вие не мислите
23
2
 
9
 
! Отговори
Ицо преди 1 седмица
А някой знае ли всъщност какво "мислят" ИТН, щото освен да плюят по ППДБ по команда на ДПС, друго не виждам да правят. Безидеини, безрезултатни без никаква визия или действия. Да плюе всеки втори обикновен пияница може.
22
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Заблуждавахте с години цяла държава и народ и най- вече емигрантите по света - "че виждате,не търпите"..имате желание всичко да промените и накрая възможност която ви даде народа- да управлявате и да промените държавата...И кво направи учиндолския Батман- скри се в пещерата си и започта да осребрява .. и кво се оказа - че сте поредният проект въздух и мъгла..Поредните дърдорковци,лаладжии гарнирано с мнооого пошлост и нищо можене и нищо правене - патерица с голяаама *** уста - и нищо повече
21
3
 
13
 
! Отговори
Копейкин преди 1 седмица
Браво Тоше, предлагам да разговарят само с тия дето знаят вицове, пеят чалга, мандръцат и въобще са простаци. Като вас.
20
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Да преговаряш само с тези, които мислят като теб не са преговори, Тошко, а съглашение.
19
4
 
11
 
! Отговори
ИТН малкото ДПС преди 1 седмица
Тоше, каквото каже Бойко и Пеевски ще е, там ви е хубаво да се навеждате, ама нали сте скъсаняци и вие за някой лев ревете, що да не полапатенабойкоидоган.
18
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тошко ще преговаря с този,който му пусне в джоба най-много кеш и който го побутне на изборите,за да влезе в НС.