БСП зад кмета на Дупница, срещу него се водела политическа война

Прокуратурата му повдигна обвинение за заплаха
22
БСП зад кмета на Дупница, срещу него се водела политическа война
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

БСП застана зад кмета на Дупница Първан Дангов. В съобщение от левицата коментираха, че срещу него се води политическа война, след като той спря редица корупционни практики след 3 мандата управление на ГЕРБ.

Целта е нови избори и нов кмет, който да замита следи и да защитава статуквото.

Още по темата
Изпълнителното бюро на БСП оценява тези действия като предизборна провокация. „Прокуратурата се използва като бухалка срещу кмет, борещ се с корупцията, която същата прокуратура не е забелязвала с течение на години”, допълват от партията. Заставаме зад кмета и няма да допуснем да бъде подменен вотът на хората за едно честно управление и борба срещу наслагваните с години порочни практики в община Дупница, категорични са от БСП.

Прокуратурата повдигна обвинение на Дангов за отправена заплаха към полицейски началник. Кметът не е арестуван, но му беше връчено обвинение за отправена закана към изпълняващия длъжността началник на полицията. По време на проверка, на която са изискани документи от Дангов, той е отправил закана и към шефа на полицията.

Точните думи са били: "Щом искаш война – ще я получиш. Ще те съсипя – теб и твоите близки".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: БСППърван Дангов
Още от Избори 2024
Експерти: Избирателите се отдръпнаха преди вота
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
2
 
! Отговори
Габи преди 2 седмици
Рускота знаме няма място никъде в България, но същото се отнася и за Украинското. С какво право то се развява редом до Българското пред Столична община?ГЕРБ и ДПС решиха, че за работилите и внасяли осигоровки пенсионери няма пари за Велигденски добавки, но Украинските бежанци може да живеят в хотелите по морето и да бъдат обгрижвани с всички удобства.
18
1
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 2 седмици
Селският кмет да се бори с корупцията,колкото пожелае,но да НЕ издига руското знаме над институция в Република България.
17
0
 
4
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 2 седмици
Тоа' комутанин (ама не Логар) даже не са го почнали още както трябва :). Хубаво ще разбере може ли или не може да се вее гоморски трицветен *** / каманястски едноцветен (и в пряк, и в преносен смисъл). Чака го много бой, гъгъбъгъ и српска музика :).
16
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ЕТО КАК ВЛАСТТА МАНИПУЛИРА БГ ГРАЖДАНИТЕ С ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА КАБЕЛАРКИ, РАДИО,ВЕСТНИЦИ И САЙТОВЕ. ПЪРВАН ДАНГОВ НЕ Е РАЗСЛЕДВАН ЗА НЯКАКВО СИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СВЪРЗАНО СЪС ЗАПЛАХА НА НЯКАКЪВ ПОЛИЦЕЙСКИ ШЕФ,А ЗА ТОВА, ЧЕ НА 9 МАЙ ИЗДИГНА В ДУПНИЦА ЗНАМЕТО НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ КАТО СТРАНА УЧАСТНИЧКА В АНТИХИТЛЕРИСТКАТА КОАЛИЦИЯ - БИВШИЯТ СССР. МИ КАЖЕТЕ СИ БЕ ЩО СЕ СРАМИТЕ,ДА СИ КАЖЕТЕ??!!!...
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Винаги за Манифестира не е важен момента. И кмета най добре го реализира.
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До 7. Иновативното мислене на кмета за бързо оправяне на дългове. Трябва да се предложи за награда в БАН.
13
4
 
27
 
! Отговори
Майора преди 2 седмици
Много ми е интересно как БСП се бори срещу корупцията , а самата Нинова е уволнена за корупция като зам. министър! Странно нещо , младите не помнят , добре че ома по стари да напомнят!
12
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До 7. Кмета на Дупница ЕС иновативно мислене и подход. Имал е дългове и сега от руското посолство или от БСП ще му ги оправят . Ако развее знамето на САЩ , или ЕС парите се дават по програми и с конкурс. В Общината няма хора нито за програми нито за конкурс.
11
1
 
2
 
! Отговори
Кмете, преди 2 седмици
По добре се пази от подкрепата на ***, щото тя е хитра сврака и не развява знамена. Само печели от войни.
10
10
 
5
 
! Отговори
Тежко зависим Съд преди 2 седмици
Този човечец ще го треска здраво мафията, ако незнаете Районен Съд и Прокуратура Дупница изпълняват всякакви прищявки на ПП ГЕРБ и полицаи на Румен Николов Пашата , Незнам кой им плаща но са тежко зависими за да правят включително извращения с хора !Отначало започват че обвиняемия е агресивен, опасен, неадекватен и Прокуратурата ги подава тези измислици като обвинения, а всъщност всичко е лъжа!
9
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Чебурашките се поддържат
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Разбира се,Ти пък какво разбираш ?Ако можеш да четеш намери информация ,където ще ти светне ламчичката !
7
7
 
25
 
! Отговори
нормално преди 2 седмици
Лява партия - лява резба......
6
5
 
7
 
! Отговори
Иеее преди 2 седмици
До АнонименВие всички , който за всяко нещо обвинявате ПП, а удобно забравяте герберастите как ни окрадаха 13 години, сте *** доказани. Вас трябва с конски вагони да ви изселват, акто заплаха за България..***.
5
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До23 . Защо кмета прави тази демонстрация със знамето на страна във война ,обявила България за вражеска? Бил е в " безсмъртния полк ли ?.
4
6
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 2 седмици
*** скапани ! Тоя измислен кмет да отива в русия , там да ти вее тия знамена !
3
7
 
18
 
! Отговори
Разбира се, преди 2 седмици
че БСП-то ще подкрепи кмета, който развява знамето на терористична държава, нападнала мирни хора! Всички *** се подкрепят.
2
2
 
18
 
! Отговори
Велин от Велинград преди 2 седмици
Този кмет, че не е у ред, е ясно на всички, но подобно смехотворно обвинение може да спретне само прокурор с диплома от ЮЗУ-то, и най-посредственият адвокат ще го обори, казаното от кмета е абстрактна лакърдия и нищо повече.
1
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
КИРЧО ХАРВАРДСКИЯ КРАДЕЦ ЛИ ИЗМИСЛИ СХЕМАТА??!!!...