Повдигнаха обвинение на кмета на Дупница за закани към шеф на полицията

Случаят е от 15 март
13 май 2024 20:09, Красимир Ангелов
59
Повдигнаха обвинение на кмета на Дупница за закани към шеф на полицията
Снимка: БГНЕС

Под ръководството на Районна прокуратура – Кюстендил се водят действия по разследване по образувано досъдебно производство за извършено престъпление – закана за престъпление против личността на длъжностно лице.

По делото са събрани достатъчно доказателства за виновността на Първан Дангов, кмет на град Дупница, в извършване на престъплението.

Установено е, че на 15 март 2024 г. в Дупница той се заканил по телефон с престъпление против личността на длъжностно лице – временно изпълняващ длъжността началник на РУ на МВР гр. Дупница по повод изпълнение на службата му. Освен това той отправил закана с престъпление и против личността на негови блики.

С постановление на прокурор в Районна прокуратура – Кюстендил Първан Дангов е привлечен в качеството на обвиняем.

Днес обвинението за извършеното престъпление му е предявено в присъствие на неговите защитници, информираха от прокуратурата. /

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от Темида
СГС остави в ареста Красимира Трифонова за убийството на Пейо
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
3
 
! Отговори
стига клакьори преди 6 дни
Стига сте писали простотии.Не може това да е нормално. Кметът да заплашва , който и да е било, още по смешно е да заплашва полицията , която по закон бди над обществения ред и сигурност. Стига клакьори. Ще ви сгорчат парите, ако вие прострадате от такива самозабравили се кметчета.....
48
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
а ТОЗИ КОЙТО Е ИСКАЛ ВОЙНА, КАК СЕ Е ИЗРАЗИЛ СЪС ЗАКАНА ИЛИ БЕЗ ЗАКАНА, НАПРАВО ЛИ Е ДЕЙСТВАЛ...
47
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Трафикант на мигранти се размина с условна присъда. а КМЕТЪТ НА дУПНИЦА ПОНЕЖЕ НЕ КРАДЕ КАТО ЕВРОКМЕТОВЕ МУ СПРЕТВАТ ДЕЛЦЕ ЗА ЗАКАНА, КАТО ТОЙ НЕ СЕ Е ЗАКАНИЛ АМА НИЩО ДА ГО ДИСКРЕДИТИРАТ С МЕДИЙНИ ПУБЛИКАЦИИ.
46
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
НЯКОИ РАЗРУШИХА ПАМЕТНИЦИ, ЦАПАХА ГИ, СЪДЪТ КАЗА ЧЕ Е НЕЗАКОННО И НИЩО...
45
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Чл. 144. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г., изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г., изм. - ДВ, бр. 26 от 2010 г.) Който се закани на другиго с престъпление против неговата личност или имот или против личността или имота на неговите ближни и това заканване би могло да възбуди основателен страх за осъществяването му, се наказва с лишаване от свобода до три години. КАКВО ПРЕСТЪПНО Е КАЗАЛ - НИЩО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
44
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Човека борил се с Галеви е обвиняем за думи, които не са съставомерни. Каква закана има тука с убийство ли не, с престъпление ли не. ИМА ЛИ ПРАВОСЪДИЕ В БЪЛГАРИЯ ИЛИ ГАЛЕВО ОТМЪЩЕНИЕ?
43
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
щОТО НЕ Е ОТ ПРАВИЛНИТЕ ПАРТИИ, ТРЕБЕ ДА СЕ ВЪРНАТ ПАК БРАТЯ ГАЛЕВИ... ДАНГОВ ВОЮВАШЕ С ГАЛЕВИ И ЕТО СЕГА ЕДНО УДОБНО ОБВИНЕНИЙЦЕ.
42
1
 
3
 
! Отговори
баба мара преди 1 седмица
кметът е избран мажоритарно а полицаите се назначават от този които се докопадо властта а за правосъдната система нямам думи укр баирак се вее пред общинатав софия и нищо събаря се паметник в софия и нищо и накрая когато се осъзнаетеще бъде късно
41
5
 
0
 
! Отговори
ДА преди 1 седмица
НАБИВА БАЙРА ЗА РУСИЯ
40
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ЕТО КАК ВЛАСТТА МАНИПУЛИРА БГ ГРАЖДАНИТЕ. ПЪРВАН ДАНГОВ НЕ Е РАЗСЛЕДВАН ЗА НЯКАКВО СИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СВЪРЗАНО СЪС ЗАПЛАХА НА НЯКАКЪВ ПОЛИЦЕЙСКИ ШЕФ,А ЗА ТОВА, ЧЕ НА 9 МАЙ ИЗДИГНА В ДУПНИЦА ЗНАМЕТО НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ КАТО СТРАНА УЧАСТНИЧКА В АНТИХИТЛЕРИСТКАТА КОАЛИЦИЯ - БИВШИЯТ СССР. МИ КАЖЕТЕ СИ БЕ ЩО СЕ СРАМИТЕ,ДА СИ КАЖЕТЕ??!!!...
39
3
 
3
 
! Отговори
НОМЕР2 преди 1 седмица
Е, такива трябва да се ликвидират! Национални предатели!
38
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Зайко, Дангов действа от края на миналата година, хубавото, което си видял, е от времето на ГЕРБ. Сега има още малко програми, оставени му в наследство, а нататък Дупница ще заприлича на малко руско градче - разгледай някое през Стрийт вю на Гугъл и ще разбереш към какво се стреми този психофил.
37
6
 
9
 
! Отговори
Знайко преди 1 седмица
Много кал хвърляте по този човек, но случайно пътувах миналата година от Самоков до Кюстендил , през Дупница и обратно и не видях нито една дупка.Отделно самата Дупница изглежда доста по-модерно отпреди 5 години...така че...замълчете. Нямате и частичка от смелостта на тоя човек. Аз го аплодирам!
36
3
 
4
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 седмица
"С погледа сърдит си голям злодей, недей ми се прави на шут, кажи едно здравей. Mercedesa-а счупен, face-а му нацупен,кажи тва не е ли ***-абсулютен!" - Ицо хазарта
35
6
 
9
 
! Отговори
ивелин преди 1 седмица
Ако беше издигнал знамето на окупатора щеше да получи похвали и щяха да го сочат за пример. Да беше казал ---- 9 Май да е празник за признателност към Америка и да е Национален празник за България. Веднага щяха да го одобрят след което лицемерните предатели щяха да се наредят на опашката за да се похвалят на Американският посол.
34
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Кмет пияница
33
5
 
11
 
! Отговори
Твърда преди 1 седмица
комунистическа физиономия.Не човек,а желязо.Е за такива Бочаров каза:,,Бетонни глави".
32
18
 
12
 
! Отговори
Българин преди 1 седмица
Тоя е същия фашист, който на 9 май вееше знамето на руските военопрестъпници и се правеше, че не знае че живее в държава от ЕС.
31
1
 
4
 
! Отговори
Дупничанин преди 1 седмица
А и двамата са за освидетелстване.
30
4
 
11
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 1 седмица
Казал е " като искаш война ще получиш война ". Е те това е баш заплаха. Сега да видим потърпевшия как ще обясни колко точно се е уплашил.