Annie Lennox отново се учи да ходи

Певицата претърпя тежка гръбначна операция
26 авг 2008 10:35, Екип на Dnes.bg
0
Annie Lennox отново се учи да ходи
Най-рано след 6 месеца ще можем да видим Ани отново на крака
В началото на август стана ясно, че Ани Ленъкс (Annie Lennox) има сериозни здравословни проблеми, които я приковаха на инвалидна количка в доста неподходящ момент - тогава, когато тя изнасяше лекция по темата за борбата със СПИН в Мексико Сити.

Тогава Ани получава спазми в гръбнака. Малко по-късно Ани отложи всичките си ангажименти, а официалното съобщение гласеше, че здравето й се влошава.

Днес става ясно, че нежната половинка на Eurythmics е претърпяла тежка операция на гръбнака и от тук насетне тя ще полага сериозни усилия заедно с физиотерапевтите си, за да може отново да се изправи на крака.

Относно операцията и възстановяването Ани разказва:

"Претърпях микрохирургична операция. Тя е петата операция в живота ми и това, което мога да правя с краката си в момента е просто да ги влача. Всъщност, вече мога да ходя много бавно, но за да мога да ходя нормално ще са ми нужни минимум 6 месеца."

Заради внезапното влошаване на здравето на Ани, сборният ретроспективен албум, който се очакваше да излезе до края на тази година ще се забави с излизането. 

Очаква се най-добрите песни на Ани от соловата й кариера, събрани в него, да излязат най-рано следващата година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари