4321... Летящ старт за Рафи

Световни шампиони в дебютния клип на певеца
Обновена: 19 мар 2012 10:53 | 19 мар 2012 10:53,
86
4321... Летящ старт за Рафи
Рафи в лондонското студио. Снимка: Вирджиния рекърдс

Първият сингъл на Рафи вече е факт, както и видеото към него. Парчето, което бе реализирано в Лондон, е озаглавено "4321".

Победителят в X Factor прави силна заявка за челно място в родните класации, песента е в денс стил и е далеч от кахърните парчета в родната поп музика. След Дивна и нейното “И ти не можеш да ме спреш” това е второто супер свежо предложение.

Още по темата
Видеото към официалния дебют на Рафи също носи много настроение, като в него са използвани кадри от процеса на работа в английската столица, срещата на певеца с неговите фенове в родния му град Бургас, както и със създателя на X Factor Саймън Кауъл.

В клипа участват и част от най-именитите ни спортисти като гимнастикът Йордан Йовчев, най-силната в женската борба Станка Златева, боксьорът Детелин Далаклиев, олимпийската шампионка Мария Гроздева.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още по темата: Рафи Бохосян
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Харесвам съгражданина си Рафи!Една баба ти пожелава - на добър път!
53
1
 
18
 
! Отговори
метъл форева преди 12 години
Рафи е още дете - мога само да му пожелая успех и да върви храбро напред!!!
52
10
 
8
 
! Отговори
Курти преди 12 години
пфффу много усиллия ми костваше докато го изгледам този "клип" но някакси много ми бие на песента на Енрике Иглесиас "Can you hear me" която беше не предното европейско по футбол в Австрия и Швецария през 2008. Пак чалгаджийски номера. аре следващия "победител" да влиза.Тоз с тази мазна усмивчица плаче да "пее" на микрофона на Азис.
51
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Въпреки,че не харесвам тази музика и този музикант му пожелавам успех на момчето.Искам да помоля всички хейтъри също да го сторят,мислете позитивно!
50
7
 
8
 
! Отговори
Евровизия преди 12 години
E това парче трябваше да ни представя на Евровизия! Не че е някво уникално ама е 100 пъти по-добро от това на леля Софка!
49
0
 
2
 
! Отговори
клип преди 12 години
пускай в ютюб и брой колко са го гледали...
48
13
 
19
 
! Отговори
до 53 преди 12 години
Ами бих го нарекъл само "некадърен" заради пеенето му. Но предпочетох да го нарека "недъгав" и да прибавя "много" заради идиотските му движения и олигофренската му усмивка.Може и да съм хейтър, но това което хейтвам (мразя) в него не е чак толкова пеенето му (или това че е известен) , колкото мазнотията която лъха от него.Някак си ми идват в повече тези мазни и престорени гейове.Същия като Азис. Само че пее на английски и се е снимал в някакъв клип в чужбина.С една дума : ДОЛНОПРОБНО.
47
11
 
13
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Браво за старанието на момчето и екипа му. Песента е много готина.Успех на него, а на всички завистливи, стоите си пред компютрите и си мислете, че сте велики( друго не можете).
46
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Честито! Много е свежа и приятна.Пожелавам бъдещи успехи!
45
6
 
6
 
! Отговори
алооо преди 12 години
Хубава песничка, пожелавам успех на Рафи и дано зад гърба му има добри професионалисти и да има кой да му пише и прави хитовете. В България има много талантливи млади хора и от нас зависи, дали ще останат тук, или ще избягат.
44
8
 
11
 
! Отговори
NE STAVA преди 12 години
NE STAVA, НЕ СТАВА.
43
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Страхотно парче. Евала на тоя сладур постоянно е усмихнат, много е земен, въобще страшно много ме кефи!
42
6
 
16
 
! Отговори
tishko преди 12 години
Песента е точно толкова ***, колкото и всички денс парчета, но това не пречи да е свежа и приятна за ухото. Клипът съшо е малко тъпичък, но симпатягата Рафи с неговата усмивка успява да го поразведри. На мен лично ми допада като цяло и особено припева е много зарибяващ и куул :) 47 - е как може да кажеш подобно нещо?!? Вероятно никога няма да стане световна звезда, но чак "недъгав"?!? Хейтърска нация сме си и това е...
41
5
 
4
 
! Отговори
мда преди 12 години
боги щеше да се справи по-добре, и като визия, и като стил и като глас!
40
7
 
15
 
! Отговори
Spdr преди 12 години
Много блуткаво, никакъв хит не е това /лично мнение/
39
3
 
7
 
! Отговори
:( преди 12 години
Жалко ... момчето има талант, но песента е откровено ***... единственото свежарко в нея е ее-еое Дано намери читави композитори и текстописци
38
3
 
5
 
! Отговори
ганю балкански преди 12 години
ниикаква песен,ще стигнем румънците с техните великолепни денс парчета на куково лято!!!поне да кажат че това ще е официалната песен на българските спортисти на лятната олимпиада в лондон2012,тя за това е направена тази песен,или ще остане като изненада,че ние не можем да се сетим ли!
37
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много недъгав. Не знам що за *** го харесват. Лошото е, че стана известен и сега целият свят пак ще ни се смее.
36
3
 
8
 
! Отговори
osata преди 12 години
Много добро представяне, имайки предвид, че доскоро беше абсолютно неизвестен!Дано да успее да намери добри композитори, за да може да реализира напълно таланта си!Относно критикарите - какво, да не би чалга изпълненията и клиповете им да са по-добри и съдържателни?Успехи, Рафи!
35
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Някакви тук пишат що нямало българско знаем, арменец бил. Ако всички малцинства в Бг бяха като арменското, отдавна щяхме да сме Швейцария на Балканите. Талантливи и добри хора, без претенции, с благодарност към държавата, в която са израснали. Лошо от арменец аз не съм видял никога, а познавам няколко.