Хитът "4321" на Рафи вече и на български

Английската версия на парчето вече се върти в Европа
Обновена: 4 май 2012 15:39 | 4 май 2012 15:38,
25
Хитът "4321" на Рафи вече и на български
Българската версия на дебютния сингъл на Рафи вече се върти в ефира, Снимка: PR

Хитовият дебютен сингъл на Рафи "4321" продължава да триумфира в родния ефир - този път в още по-достъпна версия на български език.

Парчето не просто окупира първите позиции по ротации и продажби, но е на път да се превърне в истински хит на предстоящата лятна олимпиада в Лондон.

Българската версия на "4321" вече е в ефира на БГ Радио.

"Наистина съм много щастлив от резултатите, които постигнахме с екипа ми по отношение на парчето. Аз съм доста критичен и ми беше трудно да повярвам на всичко, което ми се случи с победата в предаването, цялото приключение по записите и работата по парчето в Лондон и това, че сега чувам песента по радиото, това е сбъдната мечта за мен и съм благодарен", разказва Рафи.

Разкошният женски глас в песента, който пее беквокалите на български език е на британската певица Суейси, която не говори български.

Междувременно английската версия на парчето започва да се върти в различни европейски държави, сред които Гърция, Полша, Румъния и Германия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: Рафи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Bunny преди 11 години
Песента не е ***! Може би безсмислена, но раздвижваща и зареждаща с енергия. Момчето е хубаво и може да пее, но повече от половината народ дето сте писали тука слушате чалга и надали разбирате от друг вид музика. Гледайте си силиконките, слушайте си турските помии и не се обаждайте!
18
1
 
0
 
! Отговори
antera преди 11 години
EDNA OT NAI SMISLENITE PESNI? SAMO GLUPAK BI GO NAPISAL TOVA E EDNA OT NAI TIPITE PESNI KOITO SIN CHUVAL BEZ NINKAKAV SMISIL SAMO SI KRSHTI EOEO
17
0
 
0
 
! Отговори
kjs преди 11 години
ot kude moga da vidq pesenta na bg ?? moje li link..
16
0
 
2
 
! Отговори
премествач преди 11 години
Този "хит" е една от най-смислените песни, които съм чувал. По-простотия може да измисли само някой рЯпър. Чудя се дали си заслужава усилието да го преместя?????
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хипофизно джудже.На кой ли д... да го лансира?????Ай да видим до кога ше е певец???
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Голям хит...даже не съм го чувал.
13
5
 
15
 
! Отговори
Ферди преди 12 години
Пеещ термит, плод единствено на реалити реклама, небългарин, грозен ... Докога ще ни пробутвате такива? Защо веднъж не направиха истински конкурс с жури от музикални педагози и специалисти ? Едната в журито ще ми брои от 1 до 10, тоя пък обратно, 'бах ти и броячите !
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Между другото,това момче много ме изкефи на кастинга на Х-фактор,обаче сега не мога вече да го гледам-много се звездее,много разбира от всичко,въобще-на всяко гърне-мерудия.НЕ става!
11
0
 
1
 
! Отговори
10 преди 12 години
Taka e, lipsata na govorene v bg na angliiski se otrqzqva i v peeneto. dori s golqma tochnost v peeneto.
10
0
 
4
 
! Отговори
до темерут преди 12 години
ОО а англичаните какъв български говорят,хич нямат акцент,само дето не могат да се оправят с тежката граматика ,а някои думи не могат изобщо да произнесат...като например разпространение,ъгъл...
9
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не трябва да правим музика по западен образец,защото не звучи добре...Трябва да се възродят естрадните традиции...езика не е съвместим със модерната музика...
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
на английски звучи по-добре... Проблемът е ,че нашият език е особен и груб така да го кажем и на български звучат добре песни единствено в естраден стил,а западният поп на български звучи ужасно...
7
6
 
4
 
! Отговори
shugun преди 12 години
Педерафи
6
1
 
19
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Това е поредният набеден хит, без никаква музикална стойност, и няма никакво значение на какъв език се пее, и това не е хейтърски коментар, просто очаквах по-свястно парче, все пак доста се шумеше около подготовката му, а като го чух, единственото което ми дойде на ум беше: Това ли е хита!?
5
1
 
14
 
! Отговори
Патриот преди 12 години
хит?!?!?!?
4
5
 
16
 
! Отговори
Емигрант преди 12 години
Ще направя съвсем добронамерен и не хейтърски коментар...Като човек живеещ повече от 10 години в Лондон, мога да кажа че в пеенето на английски от българи, се усеща адски големия акцент.Пуснах на мои приятели англичани песента и те ме попитаха на какъв език пее момчето.И така е не само с Рафи, ами и със всички, които пееха песни на английски в българския Х-фактор.Колкото и хубав глас да имаш, колкото и добре да ти е изпипан саунда...няма начин да пробие с този акцент, защото тук се смеят на това
3
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Седем коментара и всичките, хейтърско-тролски. В днесбегето вярно се събира изметта на мрежата. Аз пък му желая успех на момчето, ядец, злобари нещастни :))))))
2
1
 
8
 
! Отговори
Курти преди 12 години
"O M G"
1
3
 
15
 
! Отговори
уф цял ден във фейса преди 12 години
тоя па го направиха егати и звездата .още един два месеца и няма да се чува вече