Кой иска да види това провокативно и секси дупе?

Участвай в играта на Dnes.bg до 7 август
Спонсорирано съдържание | Обновена: 27 юли 2012 11:27 | 24 юли 2012 11:14,
56
Кой иска да види това провокативно и секси дупе?

Искате да видите това секси дупе на живо? Искате провокации? Искате да чуете световни хитове?

Всичко това може да се случи ако бъдете част от концерта на Лейди Гага на 14 август в зала Арена Армеец в София.

Dnes.bg и организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис дават възможност на двама от вас да станат част от първото гостуване на "Мама Чудовище" в България.

Единственото условие е да отговорите правилно на поставените три въпроса и да участвате в анкетата на Dnes.bg във Facebook.

Може да участвате в играта до 7 август, а победителите ще бъдат избрани сред всички отговорили правилно чрез томбола.

Повече подробности за играта тук.
 


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
4
 
5
 
! Отговори
НВ преди 11 години
Абе тези горещини ви са отразили много зле.Ще давам пари да гледам някакво секси дупе,ВИЕ КАКВИ СТЕ БЕ? МАСТУРБАТОРИ.Жалко за образованието ви.А МОЖЕ БИ НЯМАТЕ ТАКОВА.
35
2
 
5
 
! Отговори
До Глок преди 11 години
И си ги понасям всичките изпълнители които изброи ...но от днешните изпълнители единствените които могат да стоят до възможностите на гага са само Адел и Лана Дел Рей. Така ,че понасям си ги всичките и си ги обичат ...пък и да не могат много кво кефи ме музиката им ...
34
2
 
3
 
! Отговори
Глок 3 преди 11 години
С риск да досадя да кажа нещо на 41: не знам кой ***, кой умен, но написаното от теб е глупаво. Интересът към един концерт се изразява само с продадените билети за него. Това не става с лайкване в мрежите където ученички във ваканция и безработни малки фенчета на Стефка висят по цял ден и лайкват или хейтват. Затова и резултатите на Гага в нет-а са о'к. Малки пищящи чудеса, купете билет, напълнете поне 1 зала щото организаторите, за да я напълнят ще ни покажат и Гагина *** Имайте милост!
33
4
 
1
 
! Отговори
Глок 2 преди 11 години
Гласови данни Гага има.Така е. Не споря. Но това не значи, че на концертите си не пее на плейбек, напротив плейбека се лее на воля и на предходното й турне и на това - за справка клипчета в youtube. Ще легне под ножа, това е ясно. Правили са го: Марая К., Шер, Мадона, Кайли М., Доли П., Барбара С. Причината не е само възрастта й 26г., а и факта че Стефка (Гага) още не е родила. Изписаното от фенгагите за пореден път показва, че не може да понесат другите музиканти и изпълнители. Жалко е :(((
32
2
 
3
 
! Отговори
Глок преди 11 години
Брей!? Как никой не разбра, че на света имало само една: най-красивата жена била ??!!! Гага! Мили фенчета на Гага не виждате по далече от носа си, за пореден път установявам, че сте *** и ограничени.Красиви, с чар и с класа над Гага са: Риана, Бионсе, К.Пери, Т. Суифт и да ме прощавате-Джъстин Бийбър. Последният го посочвам щото много мъже може да го "праснат" него, ако трябва да избират между канадския тийн идол и Гага. Но не плачете фотошоп ще оправя кривините на Гагина "красота" :)))
31
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Към концерта на гага нямало интерес... Какво,я повтори?!?!...Пхах вие *** ли сте,проверете в бокса - клипът на песента bad romance е лайкнат 20 000 пъти...Има голям интерес, но мангизи няма..
30
2
 
17
 
! Отговори
Класик преди 11 години
Абе, днес.бг, аз съм на 12 години, защо ме развращавате?
29
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Била грозна,нали вие ни учехте,че трябва да оценяваме гласовите данни...Женати да не е по-красива...Гага е в известна степен грозна заради тежкият грим.
28
2
 
3
 
! Отговори
До Глок преди 11 години
А и какво искаш много ясно ,че ако легне под ножа ще заприлича на някоя ЧАЛГА кукла(к***а) ,но точно в това и е чарът на Гага . И си има пре много талант за да става модел ...без грам мозък ахха . По добре мълчи защото ставаш смешен...аз ги гледам по Ftv много са красичи моделите няма що .
27
3
 
5
 
! Отговори
Хахах преди 11 години
ХАХАХА направи една такава снимка и тогава говори ....и се виж ,че bila гага е грозна ... направо ще се гръмнеш като си видиш *** хахаха аз ..а и Гага още си е с Тейлър те пак се събраха :) и на мен ми е кеф ....щото тука коментиралите жени ще сии мечтаят за този мъж ...а Гага "грозната" го има вече ахахах :D И ако ви е ят ,че на жените ви телата са разплути моето не е такова все пак трябва да се защитаваме хората с хубави тела ..!!! Айде вижте целулита на женичките си и си мълчете!!!
26
4
 
3
 
! Отговори
Глок преди 11 години
Знаех си, че малките плашила ще започнат дитирамбите по повод факта, че Гага е грозна. Може да е с фешън дрешки, но това няма да я направи красива. Може модни корифеи да са казали, че е явление, но не са казали, че е красива, ако обратното беше вярно - Гага да е модел по модните подиуми, а не клоун на музикални награди. Понеже Гага е на 26 г., предполагам, че фотошопа ще й помага още 5-6 г., за да изглежда поносимо-после обаче скалпела трябва да играе от носа до краката й. Хайде оборете ме :))
25
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лейди гга била сатанистка...Леле като епидемия се разпространяват тия конспиративни теории...То това си е психоза,нужно е лечение. Най-добре е разпространителите на теории за очи,триъгълници,масони и ХААРП-ове да бъдат вкарвани в затвора за заразяване със психоза!!!
24
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вие какви искате да са изпълнителите. Облечено в черно? Забрадени, с плетен пуловер?Не ви харесва различността,оригиналността,скандалността? Ами на младите ни харесват други неща,нас пни оставете на мира мумии.
23
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако лейди гага беше грозна,нямаше да ляга сс такива хубавци като миналото и гадже...
22
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лейди гага била грозна?
21
4
 
2
 
! Отговори
до 28 преди 11 години
О модни корифее, световноизвестни дизайнери са признали Гага за модно явление, но ти , простака балкански с галошите и пуловера от баба ще коментираш модата? Ти въобще не разбираш от мода...
20
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лейди гага е велика,има толкова супер хитове. Всичките оригинални,провокативни и скандални. И въпреки сравнението с мадона,клиповете на лейди гга са по-други.Изброявам супер хитовете и,покорили всички класации:paparazipoker facebad romancealejandrojust dancetelephone born this wayedge of glory mary the nightИнтересно,че повечето които пишете против гга не сте слушали нейни песни и си позволявате при това положение да пишете за гласовите и данни? Чуйте песен на живо и тогава говорете.
19
4
 
6
 
! Отговори
Глок преди 11 години
Айде пак ни заляха с "новина" за Гага. Бих казал, че думата секси е антипод на Гага. Всеки има право да проявява лош вкус и да си мисли, че грозотата ще спаси света. Или пък, че е достатъчно да си приятно грозна, за да си мислиш, че Господ те е дарил с талант. Гага прави впечатление с ръбати обувки, шапки и дрехи в цветовете на дъгата-талант за клоунски номера. Ред е на чудовищата да опищят нет-а. Дали до концерта й ще пишат и за Гагина ***? Не съм толкова перверзен, че да си я представя
18
5
 
1
 
! Отговори
до Хаха преди 11 години
това че твоето тяло е разплуто и не можеш да го сравняваш с това на лейдито, не значи че и на нашите жени е такова. Напротив!
17
2
 
10
 
! Отговори
Бърнс преди 11 години
А скоро ли ще го отменят този концерт?