Мадона на съд, анти-гей активисти искат 10 млн. долара

Руснаци с накърнени чувства след неин концерт в Санкт Петербург
18 авг 2012 15:55,
218
Мадона на съд, анти-гей активисти искат 10 млн. долара
Мадона не бе приета радушно от всички в Санкт Петербург. Снимка: Reuters

Концертът на Мадона в Санкт Петербург, който мина преди седмица продължава да е в полезрението на руснаците. Изявата на поп звездата вече има съдебен отенък, след като анти-гей активисти ще я съдат за крупната сума от 333 милиона рубли, или приблизително 10 милиона долара.

Мотивът на ищците е, че Мадона е накърнила чувствата им, застъпвайки се открито за правата на хомосексуалистите.

Певицата излезе на сцената в черно бельо с надпис "Без страх" на гърба, като по този начин атакува приета през март градска разпоредба, която налага глоби за извършване на хомосексуална пропаганда. По-рано Мадона определи тази разпоредба като "нелепа варварщина".

"Мадона беше предупредена, че е желателно поведението й да е съобразено с разпоредбата, но тя пренебрегна това. При това положение ще говорим на езика на парите, заяви Даря Дедова, която е сред активистите, които са завели дело в съда в Санкт Петербург.

Трудно е, разбира се, да се измерят моралните щети и страданието, но хората, които печелят пари независимо от
нравствените правила, може би ще осъзнаят по-добре това по този начин, допълва Дедова.

Някой може и да не вижда връзката, но след концерта на Мадона някое момче може да стане гей, а някое момиче - лесбийка, ще се раждат по-малко деца и тази огромна страна няма да е в състояние да защити границите си, а на мен това причинява нравствено страдание, казва Алексей Колотков, друг активист от групата.

Санктпетербургската разпоредба срещу хомосексуалната пропаганда е модел за законопроект, който е внесен в националния парламент, но още не е гласуван.

БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
0
 
2
 
! Отговори
MDNA преди 11 години
Дали е реклама или смелост да застанеш пред публиката в Турция и да покажеш знак забраняващ исляма и джамиите. Какво е в страна, която обявява *** за престъпници - да застанеш и пред 30хил. в Санкт Петербург да заявиш обратната позиция. Какво ли е в Москва пред 50 хил души да заявиш подкрепа за антипутинова проява. Какво е пред 50 хил. на Стад дьо Франс в Париж да покажеш Марин льо Пен със свастика? Това е смелост. Да отстояваш политическите си убеждения, да се бориш чрез музиката.
165
0
 
2
 
! Отговори
MDNA преди 11 години
Мадона от 10г. заема твърди и принципни политически позиции. Изказа се против войната в Ирак, против Дж. Буш - в USA я заклеймиха и не въртяха албума й American Life. През 2006г. и 2008г. на сцената изразяваше своята нетърпимост към религиозната дискриминация. През 2008г. подкрепи открито Барак Обама. Изказваше се против републиканката канд. за вицепрезидент Сара Пейлин. През всичките години от музикалната си кариера е подкрепяла различните. В шоу-бизнеса само Боно от U2 е с подобно поведение.
164
0
 
0
 
! Отговори
MDNA преди 11 години
Мадона от 1983г. прави музика. Така се продават над 300 млн. копия от албуми. Понеже анонимно се ръсят глупости-нека анонимника да посочи друг бездарник с толкова продажби. Мадона има 4 шоу-турнета в класацията на всички времена за концертни събития. Преди нея са само U2, BJ и AC/DC - забелязахте ли анонимници - само рок групи. Мадона е 1 солов изпълнител в шоу-концертите. Посочете ми друг такъв бездарник. За последните 10 г. 3 албума, 4 турнета, филми, фитнес-центрове. Кой е бездарникът?
163
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тъй като Мадона не е способна вече да привлече вниманието върху себе си с музиката си или с тялото си поради простата причина че няма талант и *** и е увиснал, тя сега прибягва до други средства да постигне целта си - прави скандални политически изявления, защитава хомосексуалисти и т.н. Евтин трик използван масово от бездарници във всички области на живота.
162
2
 
2
 
! Отговори
Дедо Мъдон преди 11 години
209 е водача на всички, за които пише. Техния лидер и духовен бащица. И с последната си дума им казва какво са го правили, та е стигнал до такива прозрения велики! Само дето не е разбрал, че всякакви политически пристрастия са израз на беспомощност и комплекси. Да искаш някоя партия да те ръководи си е глупост.Виж, ако искаш управление от експерти, които се контролират от други експерти и всяка проява на корупция се наказва жестоко - това е друго. Отивам да видя дали бабата има мераци днес...
161
1
 
8
 
! Отговори
Бурлак на Волге преди 11 години
И само да спомена на всички руски ревностни християни: Чайковски е хомосексуалист, затова е добре немедлено да се откажат от него или да осъдят поведението му посмъртно и да му лепнат една присъда. А за другите ревностни християни да напомня че и Леонардо от село Винчи и Микеланджело са хомосексуалисти, но са създали най-великите иконични и скулпторни произведения за Светата Църква. Айде и тях осъдете и разпнете. "Не съдете, за да не бъдете съдени" е казано в Библията г-жи и г-да "моралисти"
160
4
 
11
 
! Отговори
Бурлак преди 11 години
Руснаците са велик народ. Успяха да изгонят Наполеон, Хитлер. Създали са страхотни произведения в музиката, в живописта, страхотни учени, страхотни строители. Но никой не може да отрече и тяхната простотия. Колко трябва да си *** и ***, за да търпиш сифилистика Ленин, тъпия грузински сатрап Сталин, Брежнев, алкохолика Елцин ..?! Понастоящем от велики атеисти, сега се превърнаха в ревностни ортодоксални християни. Това са комплексирани хора. Свободата е ценност, която те не познават и не ценят
159
3
 
0
 
! Отговори
Do 202 преди 11 години
Ti si bolen
158
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ХАХАХАХ ЧЕСТНИТЕ И ДУХОВНИ РУСОФИЛИ....МИЛИТЕ ПАК ПАРИЦИ В КРАЙНА СМЕТКА ИМ СЕ ПРИВИЖДАТ....АКО БЯХА ТОЛКОВА МОРАЛНИ И ЗАСЕГНАТИ ЩЯХА ДА Я СЪДЯТ ЗА 1 ДОЛАР...
157
8
 
7
 
! Отговори
Bed Romans преди 11 години
ДО .....15 13 ОтговориАнонименпреди 7 часа РУСИЯ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА СТРАНА НА СВЕТА...... ПИЧ ,КВО ЧАКАШ ??? ХОДИ СИ В РУСИЯ , КАРАЙ СИ НОВАТА ЗАЗКА , СЛУШАЙ СИ АЛА ПУГАЧОВА - АРЛЕКИНО И ... СИ ПИТАЙ ДЕДОВИЯ ...КЪВ ТИ Е ПРОБЛЛЕМА ???
156
7
 
9
 
! Отговори
Bily Idol преди 11 години
ТИЯ ЛЕНИНГРАДЧАНИ ЗАЩО НЕ СИ СЛУШАТ ФИЛИП КИРКОРОВ, АЛА ПУГАЧОВА ,МАША РАСПУТИНА ,ВАЛЕРИ ЛЕОНТИЕВ И Т.Н. , А СА ОТИШЛИ НА КОНЦЕРТ НА МАДОНА ИЛИ МЕТАЛИКА ?????
155
18
 
16
 
! Отговори
nnn преди 11 години
191, великите страни са тези, които създават условия за живот и кариера на децата си. Клоаката Русия е сред страните с най-много емигрирали млади хора под 35 години. Какво величие, какви пет лева. Тази умираща тоалетна е възпявана само от дърти опомиарчени комунисти като теб, които са живяли като *** и закономерно ще умрат като кучета.
154
4
 
5
 
! Отговори
nnn преди 11 години
муспи, виждам евреите са ти обрали мозъка и сега живуркаш като безмозъчно същество с връзка към интернет.
153
16
 
8
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Еврейството и хомусексуализмът са една и съща болест. Тя не се лекува, но и въшките и глистите не се лекуват а убиват.
152
14
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Някой може и да не вижда връзката, но след концерта на Мадона някое момче може да стане гей, а някое момиче - лесбийка, ще се раждат по-малко деца и тази огромна страна няма да е в състояние да защити границите си"- - - Най-*** коментар засега в 2012 година
151
9
 
20
 
! Отговори
Madonna преди 11 години
Ще й го накривят на Мадона... не се погледнат, че 40% от рускините са със сифилис, заливат света с проституция... занимават се с глупости...
150
2
 
2
 
! Отговори
xaxaxa123455 преди 11 години
Защо продължавате да гледате клипове в youtube и да ги коментирате без някой да ви плаща, като можeтe да правитe същите неща, но за пари? Разберете как от тук: ow.ly/cLhEW
149
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И каква е тая толкова вълшебна страна, дето трябва да се скъсат да и правят деца, за да "освобождават" други страни? Един след друг ги яхат всякакви недорасляци и ги пришпорват да завладяват я Константинопол, я да си мият ботушите в Индийския океан, я в Ламанша и накрая се са на кучето у Г3.
148
2
 
1
 
! Отговори
Дедо Мъдон преди 11 години
Нема да ми се заяждате с Мъдоната, че ша ви таковам онаковото!
147
6
 
11
 
! Отговори
EU citizen преди 11 години
Изобщо не съм леворезбови, просто това е разсъждение на инфантил. По същата логика аз мога да го обвиня защо той не е направил 6, а само 3 деца и по този начин застрашава сигурността. Ами тогава ергените и момите да ги бичуват на площада, а стерилните направо да ги пращат в урановите мини. Дотолкова сте изпростели и вие, че не виждате повече от носа си и мозъкът ви е станал на желе от гълтането на путинска пропаганда. Но не сте виновни, то това си е генетично предразположение към слугинаж.