Ремиксират "До вчера" на Братя Аргирови

1000 names и WTF IS SWAG възраждат осемдесетарския диско хит
0
Ремиксират "До вчера" на Братя Аргирови
Big Tiger от лейбъла WTF IS SWAG. Снимка: PR

Един от най-големите хитове на българската естрада от 80-те години на миналия век - "До вчера" на Братя Аргирови, ще заживее нов живот благодарение на артисти на съвременната електронна сцена.

Ремиксите на Infragreen и Big Tiger от лейбъла WTF IS SWAG и дуото 1000 names са създадени специално за видео конкурса New Picture, Same Great Sound и вече са пуснати за свободно теглене в техните Soundcloud канали, както и на официалния сайт на конкурса NewPictureSameGreatSound.com.

"Радвам се, че нашата музика продължава своя живот и този конкурс е един от начините това да се случва. Интересът към тази песен за мен не е изненада – мисля, че се дължи на аранжимента, който през 80-те беше много авангарден. Работехме в студиото през нощта заедно с Кирил Иванов и правехме невероятни неща – забързвахме баса със специални технологии, работехме с ритъм бокс вместо барабанист. Когато плейбекът беше готов, никой не ни вярваше, че е направен в България", разказва Благовест Аргиров.

Всеки участник в конкурса може да се включи безплатно, като изтегли някой от трите ремикса, заснеме и монтира видео към него и качи готовия материал на сайта на конкурса преди крайния срок - полунощ на 11 октомври.

Жури ще определи носителя на голямата награда, която е уикенд за двама до Берлин с поети всички разноски и бонус - организирано посещение на специална селекция нощни клубове.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари