Рафи стъпва и на театралната сцена

Новият му сингъл "Не ме разбра" е най-излъчван в ефир
Обновена: 9 дек 2013 17:43 | 9 дек 2013 17:42, Александър Попов
5
Рафи стъпва и на театралната сцена
Снимка: Булфото

Един от успешните млади изпълнители у нас - Рафи, ще навлезе в едно различно амплоа и ще стане част от постановка в Модерен театър. Феновете на бургазлията ще имат възможност да го видят като част от танцовия спектакъл "8".

Певецът е специален гост на продукцията, реализирана от артистична компания Pop & Roll и заедно с денс формацията Skywalkers на сцената освен вокалния си талант Рафи ще демонстрира още танцовите си възможности и уменията си в бойните изкуства.

След успеха на продукцията „7D” през 2012 година, танцовата формация “Слийпуолкинг” нагазва още по-дълбоко в хип-хоп културата и създава един цветен, вълнуващ, зареден с енергия и преливащ от музика спектакъл.

Постановката ще се играе на сцената на Модерния театър на 18 декември от 19 часа.

Междувременно Рафи оглави националната класацията за най-излъчвана българска песен в родния ефир по данни на компанията New Media Lab с парчето "Не ме разбра".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Рафи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
8
 
! Отговори
Горила преди 10 години
И на мен тоя маймун дето се появява ден и нощ навсякъде взе да ми става противен. Имам едно русенско варено ама вече ме е страх да го отворя и него да не би да изскочи и от там. То бива бива ама чак пък толкоз...
3
4
 
9
 
! Отговори
DisРафи преди 10 години
Този жабок не мога да го гледам. Стъпил бил на театралната сцена... стъпил на дедовия !!! По принцип нямам нищо против арменците или грозните или хомосексуалните ама взето заено ми идва ту мъч.
2
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Подкрепям мнението под мен!
1
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Драйфа ми се от това арменско протеже .На всяко гърне мерудия. Истинският победител в х-фактор беше Богомил.