Още денс с E-Type на "Обичам 90-те"

Шведът се присъединява към East 17 и C-Block
3
Още денс с E-Type на "Обичам 90-те"
Снимка: Коко Ейджънси

След като бяха обявени хедлайнерите на третото издание на концерта "Обичам 90-те" - East 17 и C-Block, стана ясно че към тях ще се присъедини и E-Type. Деведесетарското шоу е на 7 юни, в зала Фестивална в София.

Евроденс изпълнителят E-Type ще гостува у нас за първи път и ще зарадва феновете си с любими хитове от изминалото десетилетие като Angels Grying, Here I Go и др.

Музикалната кариера на E-Type, чието истинско име е Мартин Ериксон, стартира през 1991 г. с дебютния му сингъл We've got the atmosphere, който издава съвместно с изпълнителя Stakka Bo. Истинският  успех обаче идва през 1994 г., когато стартира и работата му с продуцентите Denniz Pop и Max Martin, които работят с имена като Бекстрийт бойс, Бритни Спиърс и Селин Дион.

Дебютният му албум, Made In Sweden, включва  синглите Set The World On Fire и This Is The Way, които се превръщат в златни. Следва втори албум - Тhe Explorer, издаден през 1996 г., а две години по-късно, E-Type издава своя трети албум Last Man Standing и синглите Angels Crying и Here I Go Again, които му носят още по-голяма популярност сред феновете.

Билети за концерта "Обичам 90-те" могат да се закупят в мрежата на Eventim.bg, като първите 1000 билета са на цена 35 лева, следващите 1000 - 40, а редовните по 50 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: East 17Обичам 90-теC-BlockE-Type
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
123 преди 10 години
Преди 20 години почти всяка група, независимо в какъв стил музика, се открояваше с нещо различно от другите. Тогава даже и да не харесвахме даден стил, то поне отчитахме, че правят нещо специфично. Сега братче само комерсиални бози и текстове в стил "Гангнам стайл". Не че и тогава нямаше, но не бяха 90% като сега.
1
0
 
14
 
! Отговори
varg преди 10 години
Много яко старата школа.