Саймън Кауъл "изчетка" Жана Бергендорф

Има всичко, което е нужно на един световен артист, твърди Саймън
17 мар 2014 16:05, Александър Попов
4
Саймън Кауъл "изчетка" Жана Бергендорф
Снимка: Вирджиния рекърдс

Победителят от втория сезон на X Factor в България, Жана Бергендорф, се завърна от изключително успешната си визита в Лондон, където само за пет дни се срещна с някои от най-популярните изпълнители на Острова в момента, работи с един от най-известните музикални продуценти и бе представена на някои от най-важните фигури в музикалния бизнес.

Тя сбъдна мечтата си да се види със своя идол Саймън Кауъл. Саймън признава на Жана, че най-голямата му мечта е да продължава да открива големи артисти и че в очите й вижда онова, което е големият смисъл на Х Фактор и което го прави един от най-специалните телевизионни формати.

"Не е толкова страшен, колкото изглежда. Напротив, беше много мил и ми направи много комплименти - за изпълненията ми, за начина, по който изглеждам, и дори за произношението ми на английски език. Разпита ме за личния ми живот, както и за професионалния - с какво съм се занимавала досега, къде съм пяла и т.н. Направи ми уникално впечатление фактът, че беше супер запознат с моята биография и представяне в X Factor. Изключителен професионалист. Той знаеше дори, че главната причина да се явя на кастингите на X Factor е мечтата ми някой ден да застана срещу него. За мен това беше най-важната среща в Лондон. Толкова бе вълнуващо", доволна е Жана.

Родната певица пила чаша чай и с един от новите любимци на Острова и също победите в X Factor - Джеймс Артър. Той я посрещнал със "Здрасти" на чист български език. Оказало се, че Артър имал приятел българин, който го е научил.

Жана останала силно впечатлена от посещението й в едно от най-големите звукозаписни студиа в Лондон - Метрополис, където само ден по-рано Риана и Дрейк записали новата си песен. Там тя се срещнала с музикалния продуцент на X Factor UK и US - Рей Хеджис, който е отговорен и за успеха на албумите на редица артисти, след които Take That, Браян Адамс, Шер, Том Джоунс, Бой Джордж и др.

"Рей Хеджис преслуша всички демо песни, по които работя, и ми помогна да избера най-подходящата за първи сингъл. След като чу как пея хареса много тембъра и диапазона на гласа ми. Това е огромно признание и се радвам, че хора като него вярват в моя талант и успех. Той се ангажира лично да ми помогне при смесването и аранжирането на песента, така че на финала да имаме супер качествен продукт", разказа Жана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
8
 
! Отговори
Браво Жана преди 10 години
Наистина един велик поклон пред Жана!Страхотна си и продължавай напред!
2
2
 
11
 
! Отговори
diavolcheto преди 10 години
Браво, Жана, наистина много се радвам за теб! Ти беше моят фаворит: винаги различна, винаги истинска, на 100% вътре в това, което представяше на сцената! И в допълнение към безспорния ти талант - една интересна и екзотична външност. И сигурно вече си разбрала, че Саймън Кауъл никога не говори празни приказки. Успех, мила, мощно напред! Много късмет!
1
4
 
24
 
! Отговори
Йори преди 10 години
Честно казано, Жана не беше моя фаворит в този X Factor, но новината, че в победата й има смисъл, има развитие, има шанс за реализация и с тази среща е сбъднала една от мечтите си, заслужава адмирации. Пожелавам й успех!