Ревност съсипала връзката на Джо Джонас и Бланда

Двамата говореха за сватба, но вече са разделени
8
Ревност съсипала връзката на Джо Джонас и Бланда
Снимка: Reuters

Дисни звездата и музикант Джо Джонас от бандата Jonas Brother скъса окончателно със своята приятелка Бланда Егеншвилер. Двамата бяха заедно 20 месеца, като миналата година дори се заговори, че възнамеряват да узаконят връзката си с пищна сватба. Джо обаче така и не предложи брак на Бланда.

В основата на раздялата седи ревност, твърди популярният светски хроникьор Перес Хилтън.

"Бланда беше невероятно ревнива към всичките му приятелства с жени, мразеше красавици да му се нахвърлят. В крайна сметка Джо не издържа на този тормоз", твърди източник на хроникьора.

Той допълва, че и семейството на Джонас никак не харесвало Бланда, която според тях се била присламчила към Джо за повечко слава и да го използва.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кои са тези кауни бе?
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"твърди популярният светски хроникьор Перес Хилтън"Къде е популярен тоя и с какво е популярен? С измислени истории може би.
4
1
 
7
 
! Отговори
Бирено шкембе преди 9 години
Представете си каква скука е в клана Кардашян, щом няма какво да се пише за тях и требе статия за тия да пущат....Нищо де, аз и без тва мислех да го преметна в левия крачол ениуейз....
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е кво няма да го ревнува - малко грозен пада и мяза на ***. Виж тя е друга бира. По-скоро той трябва да ревнува нея. А тези ги знам - наследници са на Дарт Ведър от междузвездзни войни и брат му на този е шуренай на Кобака.
2
0
 
10
 
! Отговори
Цирк преди 9 години
Е тия вече наистина са нечувано незнайни!
1
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия пък кои са?