Веско Маринов и плажно парти за юбилея на Албена

Пикът на празненствата в курорта е на 24 август
21 авг 2014 17:22, Александър Попов
17
Веско Маринов и плажно парти за юбилея на Албена
Снимка: Булфото, архив

Албена се готви за пика на 45-годишния си юбилей, който ще бъде на 24 август. Концерт, плажно парти и пет огромни торти ще бъдат изненадата за гостите на курорта.

За приготвянето на тортите ще се използват 3300 яйца, 140 кг захар, 110 кг брашно, 250 кг крем, 75 кг паста „Дама“. Размерът на всяка торта ще бъде 2,00 на 1,20 метра, а теглото ѝ - 140 килограма. Отговорността за създаването на 700-килограмовата вкусотия е поверена на най-добрите майстор-сладкари на Албена Румен Сребков, Ивелина Цветкова, Антония Драгнева, Веселина Димова и Тодор Тодоров.

Те обещават да изненадат гостите с различна творческа тематика и въображение, създавайки 5 различни, уникални по рода си торти. Приготовленията ще отнемат на майстор-сладкарите близо 2 дни, а официалното разрязване ще е в 21,30 часа на 24 август на зелената поляна пред хотел „Добруджа“ по време на юбилейния концерт на комплекса.

Празничният неделен ден за Албена ще започне рано, когато ваканционното селище ще осъмне украсено. В 19:00 часа започва дефилето на Младежкия духов оркестър с мажоретен състав от Ловеч, и талисманите на Албена – Доди, Алби и Ири. Шествието ще тръгне от хотел Калиакра през плажната алея, ще продължи покрай Лунапарка на базара и по търговската улица ще се придвижи към откритата сцена до хотел Добруджа.

В 20:00 часа ще започне празничният концерт, в който гвоздеите на програмата ще бъдат Маргарита Хранова и Веселин Маринов. Празникът ще завърши с плажно парти пред Бийч клуб "Ганвие" от 23:00 часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Vazelin Mutrinoffrazkaraite snimkata na tva kvazimodur4e- poten, s rozova rizka, zasahnala sliunka v ugala na ustnite i i darjast mikrafonia na desna buza, ga se e oblegnal na bedroto na Cucik i mu pee ta mu pee
11
2
 
3
 
! Отговори
бард преди 9 години
предстои издаване на песента за всички властващи ще пея докато хубаво забогатея
10
1
 
4
 
! Отговори
ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ преди 9 години
веско е най-големия певец! само БОЙКО БОРИСОВ пее по-добре от него!
9
1
 
5
 
! Отговори
Наско преди 9 години
На Веско само пясък му трябва, морето си е от него....
8
1
 
5
 
! Отговори
Урунгел преди 9 години
Жените до Веско Маринов спят като къпани...
7
3
 
2
 
! Отговори
diavolcheto преди 9 години
Не Ви ли става неудобно от злобните и некоректни коментари? Поне понякога? Като не Ви допада Веселин Маринов - ами не го слушайте. Но да приказвате глупости за един прекрасен български изпълнител, да го обиждате, сякш Вие сте перфектни във всяко едно отношение - това е нелепо!И късче информация за всезнаещите: на концертите му има хора от различни възрасти, като младите хора са много. Защотo им писна от Крисковци и музика без стойност, просташки текстове и цинични клипове!
6
8
 
4
 
! Отговори
стоян преди 9 години
един от най-приличните хора на българия
5
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Веско - убиецът на купона! Много рано ще закриете сезона на Албена.
4
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Горката Албена!
3
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
малиии....а дъждобрани за предпазване от леещата се пот ?!
2
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Идеално. И без това вече има монтирани чадъри на плажа :)
1
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Потният месия, хахаха