Брат и сестра атакуват класациите с "Различни светове"

Scar и Алекс представиха новото си видео
18 ное 2014 12:42, Александър Попов
1
Брат и сестра атакуват класациите с "Различни светове"
Снимка: PR

Рапърът Scar (Константин Александров) и поп певицата Александра Александрова представиха клипа към своето съвместно парче "Различни светове". Певците са брат и сестра, като те са автори на текста. Музиката е дело на младия Християн Иванов и Александра, аранжиментът е също на Християн.

Режисьор и продуцент на видеото към песента е Анислав Върколашки – Avart, който е работил с Павел и Венци Венц, Жана Бергендорф, Silent City и др.

Това е третият видео сингъл за Александра Александрова след „Ренесансово момиче“ и „Твоите очи“ с рапъра Бебо.

"Постарахме се да направим нещо много истинско, непосредствено и да бъдем просто себе си. Освен това се радвам, че брат ми реши, че кака му вече е достатъчно готина, за да направи песен с него", споделя Алекс.

"Когато човек се раздели с някой много близък , който си е отишъл рано, започва да осъзнава, че не е безсмъртен и че трябва да изживява всеки миг, да обича силно и да не слага маски. Преди няколко години си обещах, че във всяка песен, която правя, ще има по нещичко за един такъв човек, който ми беше много близък приятел", допълва я Константин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
N. преди 9 години
Братле, Коко Моко, все тая какъв си.. мнението не съм забелязала някой да ти го иска ;) Ако обичаш или пък не, изчезни с негативното си отношение от Comment section-a веднага :) Песента е много хубава, и текст, и музика, и изпълнители. Завистта не е хубаво нещо. Излей си един леген със студена вода на главата да охладиш страстите и чупката! :)
1
4
 
0
 
! Отговори
koko преди 9 години
hubavo momichenceto..i hubavo pee,kato slavei...ama toya groznik da se maha...kakvo zaekva tam,nishto ne mu razbrah