The Vengaboys и Alexia идват за "Обичам 90-те"

Концертът ще е на 9 май следващата година
23 дек 2014 13:17, Александър Попов
2
The Vengaboys и Alexia идват за "Обичам 90-те"
The Vengaboys. Снимка: Коко Ейджънси

Станаха ясни първите имена, които ще участват в концерта "Обичам 90-те" през следващата година. В събитието, което ще се състои на 9 май, ще се включат The Vengaboys и Alexia, съобщиха от Коко Ейджънси.

The Vengaboys са една от най-популярните и влиятелни eurodance групи на 90-те. Създатели на бандата са холанските продуцентите Danski и Delmundo. The Vengaboys са продали повече от 25 милиона копия от албумите си по целия свят и са горди носители на приза Най-продавана денс група на Световните музикални награди през 2001 г. The Vengaboys могат да се похвалят с десетки хитове, сред които We Like to Party!, "Boom, Boom, Boom, Boom!", "Up & Down", "We're Going to Ibiza", “Shalala Lala”, “Kiss”, “To Brazil!” и много други.

Alexia е също едно от топ имената на eurodance сцената на 90-те. Преди да започне соловата си кариера, родената в Италия изпълнителка работи съвместно с английския рапър Ice MC, с когото записват редица хитове като „Think About the Way“, „It's a Rainy Day“ и “Russian Roulette”. През 1995 г. излиза първият самостоятелен сингъл на Alexia „Me and You“, последван от познатите на всички хитовете „Summer is Crazy“, „Number One”, „Uh La La La” и „The Music I Like”.

За по-малко от 3 години "Обичам 90-те" се превърна в традиция на българската лайв сцена, като през 2015 г. партито, посветено на музиката и стила на 90-те, ще отбележи своеобразен първи юбилей със своето 5-то поредно издание.

До момента гости на "Обичам 90-те" са били световни имена като 2 Unlimited, Dr. Alban, E-Type, Jenny от Ace of Base, Ice MC, Captain Jack, NANA, C-Block, East 17, DJ Sash!, Masterboy, SNAP! и много други.

Първите 500 билета за предстоящото юбилейно издание вече са в продажба в мрежата на Eventim в цялата страна на промо цена от 30 лева. Останалите билети ще са на цени от 40 и 50 лева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: AlexiaОбичам 90-теThe Vengaboys
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По - добре в миналото, отколкото в сегашното с тази чалга...
1
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Май само в България има хора, които живеят толкова много в миналото, че слушат такава музика