Подводни кадри в новото видео на Мария Грънчарова

Вижте "Без сън"
22 май 2015 13:36, Александър Попов
11
Подводни кадри в новото видео на Мария Грънчарова
Снимка: Васил Стефанов

Мария Грънчарова представи новото си видео към песента "Без сън". Концепцията на клипа се върти около идеята за бленуваната и сънувана невъзможна любов, за която се пее в текста на песента, метафорично пресъздадена чрез серия от феерични и подводни кадри.

В кадрите, на певицата партнира Светозар Димов.

Видеото е дело на Васил Стефанов, който стои и зад предишния клип на певицата.

"Без сън" е втората важна крачка, след песента „Повече“, с която Мария прави голямото си завръщане на българската сцена след 13 години прекъсване.

"Чувствам се пълна с енергия и готова да работя. Това е много важен етап от живота ми и ме прави изключително щастлива", споделя изпълнителката и допълва, че работи над нови песни, част от които публиката ще има удоволствието да чуе през лятото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: Мария Грънчарова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
не съм я чувал тази даже но си пуснах клипа и мога да ви кажа че бях приятно изненадан от това парче и гласът на Мария Грънчарова.
6
8
 
36
 
! Отговори
8 преди 8 години
ТОВА ПЪК ВЗЕ,ЧЕ СЕ ПОНАУЧИ ДА ПЕВА .ПЪРВОТО Й ИЗЛИЗАНЕ НА СЦЕНА БЕШЕ С БАЩА Й И БЕШЕ ПЪЛНА КАТАСТРОФА.КАТО СЕ Е ЗАМОГНАЛА,ДА ЗАПОЧНЕ ДА ДАВА ПАРИ НА ТАТЕ СИ,ЧЕ МИ ОМРЪЗНА И ТОЙ ДА РЕВЕ,ЧЕ ЖИВЕЕ В МИЗЕРИЯ!ДОКАТО ИМАТ ПАРИ ЖИВЕЯТ КАТО ЦАРЕ,А ПОСЛЕ РЕВАТ КАТО ПРОСЯЦИ!
5
8
 
33
 
! Отговори
Burg преди 8 години
Добра работа на целият екип. Клипа може и да не е новаторски, но е съвсем адекватен като звук и визия. Поздравления.
4
9
 
35
 
! Отговори
marina преди 8 години
До АнонименКакво общо има едното с другото? Ти правиш ли разлика м/у сценичен живот и реален или твоя реален е като на кино??????
3
10
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
всичко това добре, но докато тази прави скъпи клипове и кара луксозни коли, не ми се вижда нормално в същото време баща и постоянно да казва, че не му стигат парите за лекарства. , че пенсията му е малка и т.н.
2
15
 
34
 
! Отговори
Z преди 8 години
Доста са се постарали с аудиото. Евала на саунд майстора. Иначе тая кака не съм я чувал, не искам да я слушам, не искам да я гледам.
1
14
 
39
 
! Отговори
Bat Milko преди 8 години
Таа па коя е?