Аланис Морисет с колекционерско издание

То ще бъде факт на пазара на 30 октомври
21 авг 2015 12:57, Александър Попов
1
Аланис Морисет с колекционерско издание
Снимка: Орфей Мюзик

Аланис Морисет ще отбележи подобаващо 20-годишнинатата от появата на дебютния й албум "Jagged Little Pill". На пазара ще излезе колекционерско издание на първия й проект, който е продаден в над 33 милиона копия по света и се е наредил сред най-добре продаващите се записи на всички времена.

Новото издание от 4 диска включва ремастерираното аудио на оригиналния албум, заедно с диск от 10 неиздавани демота от тази ера. В новата колекция е включен и неиздаван досега концерт на певицата от 1995 година, както и акустична версия на албума от 2005-та – "Jagged Little Pill Acoustic".

"Jagged Little Pill: Collector’s Edition" излиза в ограничен тираж от 30 000 бройки на 30 октомври през Rhino. В същия ден ще бъде налично и делукс издание от два диска, съдържащо ремастерирания оригинален албум и втори диск с неиздаваните демо записи. И двете колекции ще излязат и в дигитален формат.

Колекционерите ще се сдобият още с невиждани досега снимки и спомени на Аланис Морисет от този период, както и есе с историите зад 10-те демота, които тя записва в периода 1994–1998 г.

Сетът завършва с неиздаван пълен концерт от турнето в подкрепа на “Jagged Little Pill” в Лондон през септември 1995 г.

Изданията "Jagged Little Pill: Collector’s Edition" и "Jagged Little Pill: Delux Edition" на Аланис Морисет ще бъдат на музикалния пазар у нас от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Аланис Морисет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-накрая да прочетем истинска новина в dnes.bg