Любов на покрива на хотел

Младият певец Вилислав с топмодела Мануела Панова
12 окт 2015 12:42, Александър Попов
9
Любов на покрива на хотел
Снимка: Георги Малев

Поп певецът Вилислав направи премиера на новия си клип към песента "Остани". Темата за любовта в текста на рапъра Бобо е пренесена и във видеото, част от което е заснето на покрива на столичния хотел "Рила".

В горещите сцени на Вилислав партнира моделът Мануела Панова, като сюжетът проследява една красива и силна любов, и в същото време адски опустошителна, водеща до лудост.

"Посланието е, че веднъж намериш ли истинската си половинка, своята сродна душа, която да дава смисъл на деня ти, не трябва да я пускаш в никакъв случай и въпреки всичко да продължавате напред заедно", разказва Вилислав.

Музиката на песента "Остани" е на Симфоникс, текстът на Бобо, а зад клипа стоят режисьорът Виктор Антонов - Рик и операторът Ангел Балакчийски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: ОстаниВилислав
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
15
 
! Отговори
Милен преди 8 години
Изненадан съм и то доста приятно! За разлика от песните на така наречените X factor-и, тук е постигнато европейско ниво и като музика и като клип. Евала
5
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
moga da kaja samo edno - bravo!!! mnogo svejo parche
4
0
 
15
 
! Отговори
Iva преди 8 години
И песента и клипа са много хубави! На мен ми харесват, всеки си има вкус. Но това е българина, все трябва да излива бълвоч
3
1
 
16
 
! Отговори
Владо преди 8 години
Само този пършивец се е съгласил да се снима с "топ модерла" ,защото "топ модела " обичала да пърди по време на снимки и много силно миришело.
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отвратително бездарна песен! А този певец е известен сигурно само на роднините си. Интересно кой плаща за клиповете, рекламите по медиите? Абе да се скрие някъде
1
2
 
19
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Този го засичам няколко пъти по сайтове. След като вече чух 10 секунди от бездарното му пеене, следващият въпрос е, на кого е гадже това момче, че се пробутва така навсякъде? Този гей ли е?