Авеню завършват годината в операта в Пловдив

Дуетът с нови три концерта през декември
20 окт 2015 14:30, Александър Попов
0
Авеню завършват годината в операта в Пловдив
Снимка: Красена Ангелова

Дует Авеню ще се отправи към нови срещи с фенове през месец декември. Поводът са трите нови дати, които изпълнителите обявиха.

В началото на лятото Боби и Заки си дадоха почивка от музикалната обиколка с желание да концентрират енергията си в работа над нови проекти. Почитателите не останаха подведени, след като на бял свят се появи сингъла "Свобода".

Парчето, което задава нови хоризонти, ще бъде лайтмотив на новите концерти от Авеню Турне.

"Текстът и музиката към песента вероятно са продиктувани от някакъв дълбок порив към свобода. Дали става въпроса за освобождаване на духа, тялото, сетивата или друг вид енергия? Всеки ще разчете и усети това, което отговаря на неговите търсения в определен момент или както се пее – "в миг от вечността", коментират музикантите.

Песента беше представена на концерт през лятото в рамките на фестивала "Аполония".

На 9 декември Авеню ще посетят Варна за своя концерт във Фестивалния и конгресен център. Дуетът ще пътува със своя бенд и с още един вече популярен тандем – братята Пламен и Иво от X Factor. Публиката на Русе ще има възможност да чуе най-новото от Боби и Заки на 10 декември в залата на Филхармонията. Турнето ще завърши на 12 декември в операта на Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Боби и Закидует Авеню
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари