Теодосий Спасов се включва в песента ни за Евровизия

Поли Генова ще участва с "If love was a crime"
14 мар 2016 14:30, Александър Попов
10
Теодосий Спасов се включва в песента ни за Евровизия
Снимка: Костадин Кръстев-Коко

Поли Генова ще представи страната ни на Евровизия 2016 с песента "If love was a crime" ("Ако любовта беше престъпление"). В записа се включи и музикантът Теодосий Спасов.

Автори на парчето са композиторите и музикалните продуценти Борислав Миланов и Себастиан Арман, както и шведският композитор Йоаким Бо Персон. Поли Генова е съавтор на текста. Успешната работа на тандемa "Symphonics International" е вече доказана при реализирането на съвместни проекти със звезди като Дженифър Лопес, Шакира, Кели Кларксън и Бритни Спиърс, хвалят се от БНТ.

Песента, която ще представи Поли Генова, e с модерно звучене. Текстът отправя послание за силата на любовта и смелостта, която притежават обичащите хора - готови да стигнат до край, независимо от обстоятелствата и общественото мнение.

"Песента е въздействаща, повличаща и носеща едно единствено послание - любов! Тази любов която откриваме навсякъде, която е заложена вътре в нас и която ни зарежда с толкова много вяра и енергия. Заредени се чувстваме аз и всички които работим над проекта, защото знаем, че любовта ни прави непобедими. И защото Любовта е универсален език. С екипа ми залагаме на нея и на английски език, за да достигне до всеки", сподели Поли Генова.

Видеото към песента ще бъде представено пред българската и международната публика следващата седмица.

Изборът на песента за Евровизия 2016 бе направен от Дани Милев, Стоян Янкулов-Стунджи, Красимир Гюлмезов и директорът на Националното музикално училище "Любомир Пипков" Милка Митева, както и представители на БНТ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: евровизияПоли Генова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
76
 
! Отговори
дон трифонезе преди 8 години
това е голяма грешка от тоя нищо не става последно той какъв е певец ли е манете го тоя солоташак на генерал бонев участието на тоя само ще навреди на представянето ни
2
0
 
181
 
! Отговори
лимоня преди 8 години
и като се включи какакво? ще спечелим евровизията ли я стига манипулации тъкмо като се изложим ще има повече хора за псуване
1
2
 
187
 
! Отговори
pl преди 8 години
zaduljotelno e da peee i na angliiski!!!!