1/2 Modern Talking идва за концерт у нас

Томас Андрес с концерт на 14 декември
26 апр 2016 16:14, Александър Попов
13
1/2 Modern Talking идва за концерт у нас
Снимка: PR

Любителите на диското от 80-те и 90-те години на миналия век ще имат възможност да чуят на живо хитове като "You’re My Heart – You’re My Soul", "Cheri Cheri Lady", "Brother Louie". Те ще звучат за първи път в София на 14 декември, изпяти от легендарния и магнетичен глас на самия Томас Андрес от Modern Talking.

Modern Talking е най-успешната немска поп група в историята за всички времена, а на 14 декември в зала 1 на НДК от 20.00ч ще имаме честта да чуем на живо в София емблeматичният и магнетичен глас на култовото дуо.

Томас пристига у нас по покана на Радио 1 и Event Ease за двучасов концерт с най-доброто от музиката на дуета.

Промо билетите за събитието се пускат в продажба от днес, 26 април. Промо цените са от 40 до 80 лева, според мястото в залата, а VIP местата разположени в неподсредствена близост до сцената на зала 1 ще са на промо цени от 99 лева. Билетите ще се продават онлайн на ticketportal.bg, в Билетен център в НДК, както и в цялата страна от верига бензиностанции OMV, книжарници Booktrading, магазини Пикадили, На Тъмно и др.

Томас Андрес е сред малкото немски звезди оставили сериозна следа в историята на музиката с многобройните си хитове, изключително успешна музикална и артистична кариера. Повече от 30 години от началото на Modern Talking, над 40 години на сцената, повече от 25 издадени албума и множество награди, мярка за успеха и постиженията, звездата  може да се похвали и с над 420 златни и платинени диска, престижнатa награда "ECHO" (неколкократно), "Bambi", "Goldene Europa", "Goldene Kamera", "The World Music Award", Златен и сребърен "Bravo-Otto" и отличия.

Той е и единственият чужд изпълнител, който изнася цели 11 пъти концерт в Кремъл.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: Modern TalkingТомас Андрес
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
19
 
! Отговори
В преди 7 години
Уникална група, жалко че ще е само Томас, но трябва обезателно да се види. Велик! А за тези, които го хранят, слушайте си чалгата и комерсиалните помии и се наслаждавайте на безсмисления си живот
7
0
 
21
 
! Отговори
xxx преди 7 години
Thomas Anders se kazva pavezat, a ne Andres.
6
16
 
24
 
! Отговори
Джулиана преди 7 години
Хубавото на отминалите години е, че те карат да осъэнаеш, че само истинските неща се помнят вечно!!! Всички теэи моменти, оцелели на беэпощадната проверка на времето!!! 80 те години, и неэабравимите купони!!! Надявам се да си спомняте!!!
5
25
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Част от българските баби ще имат възможност изпаднали в носталгия да подрусат телеса :P
4
23
 
35
 
! Отговори
Джедая преди 7 години
Израстнах с тях и в момента продължавам да слушам само диско от 80-те и изобщо музиката от 80-те. Просто нищо друго не е читава!"Класиката никога не умира!"
3
0
 
50
 
! Отговори
???????????????????? преди 7 години
Какво значе 1/2 те отдавна не са Модър Токинг , Дитър Болен отдавна си има собствен бизнес
2
31
 
30
 
! Отговори
пенсионер преди 7 години
Ура ,моите любимци , който не ги е слушал нищо не знае.
1
25
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
интересно е да се види