На финал сме! Equinox преодоля първото препятствие на "Евровизия"

Песента "Bones" ще се бори за първите места на 12 май
123

България се класира за финала на песенния конкурс "Евровизия" на 12 май в Лисабон на състоялия се тази нощ първи полуфинал.

Групата Equinox в състав Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл, представи песента "Bones" и бе изпратена с аплодисменти от публиката.

Българската песен бе избрана с гласове от Франция, Германия, Италия, Испания и Обединеното кралство, заедно с домакина - Потругалия, които автоматично се класираха за финала.

Другите девет страни, които преминаха първия полуфинал в португалската столица, са Австрия, Албания, Естония, Израел, Ирландия, Кипър, Литва, Финландия и Чехия.

Вторият полуфинал ще се състои на 10 май, а Equinox ще се борят на финала на "Евровизия на 12 май.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Успех на българската песен и на всички
105
3
 
12
 
! Отговори
Анонимна преди 5 години
Има ли значение каква е песента???Тя представя България и ние като българи трябва да я подкрепим, а не да плюем.Защо намесвате винаги Борисов....комерсиализация и т.н.Толкова злоба просто не е истина!Това го няма никъде!
104
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до МакКонърBBC? Айде моля, Англия от 10 години не е минавала 20то място. Точно тяхното мнение ли ще слушаме? Да вземат да обърнат малко внимание на своята певица, че пак ги грози дъното на таблицата.
103
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Леле, леле, колко достойни българи има тук. Те ни бранят анонимно от двама тъмнокожи звяра дошли да превземат родината и да я злепоставят пред Европа. Странни приоритети имате! Огън и жупел за някаква песен на Евровизия (която между другото има потенциал за топ 5 в конкурс с 43! държави). Ама виж, това че от почти три десетилетия ни правят на смях пред Европа разни хорица по горните етажи- нищо.Следващата година най-вероятно ще е друг продуцентът и пак ще си отпаднем безславно- дерзайте тогава!
102
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
чуждунце негромани да представят моята България. Все още има достатъчно българи...Ама са малко неграмотни, за съжаление.
101
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хмм, на страницата на BBC коментари всъщност няма.
100
13
 
3
 
! Отговори
до МакКонър преди 6 години
Прав си! Влязох в профила на BBC за Евровизия да чета коментарите за бълг. песен след изпълнението и там изобилстваше от сарказъм за групата.Един пишеше :Чернокожи вокалисти в България ?.За Жана казваха че им прилича на българската Мадона или Лейди Гага, макар че така обиждат и Мадона и Лейди Гага.. На пресконференцията я видях - целите й ръце бяха татуирани по безобразен начин! На едно видео, което пуснаха във фейсбука говореше вулгарно, като дрогирана и то беше пуснато по bnt Eurovision.... С това ли да се гордея?
99
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те бяха до тук. Ще видите на финала какво издънване ги чака. Кой ще даде първо място на нещо толкова мрачно и грозно като Equinox?
98
13
 
5
 
! Отговори
Лени преди 6 години
По принцип не се вълнувам от българските участници на Евровизия, никой не ми е харесал досега. Но вчера... изпитах унижение! Не съм расист и причината не е в чернокожите вокалисти сами по себе си. Но това е една ФЕЙК ГРУПА, на която й личи от километри! Тях нищо не ги свързва, освен комерсиалните интереси покрай Евровизия, обслужващи определени лица чрез БТВ. Групата се опира само на вокалите на американците, а Жана видяхте ли какъв плейбек изигра на финала?? OMG. Тя само си отваряше устата, а онази народна певица пееше вместо нея през цялото време. Това чужденците го забелязаха
97
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До gggНяма шанс да те представят, защото най-малкото песента трябва да е оригинална.
96
14
 
4
 
! Отговори
Не искам преди 6 години
чуждунце негромани да представят моята България. Все още има достатъчно българи за тази цел, противно на желанията на политиците ни.
95
16
 
6
 
! Отговори
За какво преди 6 години
ми е да спечели песен, която няма нищо общо с България. Все едно Лудогорец да стане шампион, дето играят само чужденци. какво ме грее това, къде е българското??
94
3
 
20
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
И драги ми съселяни, разберете, селянията не определя световните музикални тенденции и вкусове!Криско, Трифонов, Софка и т.н. чалгарски и кръчмарски оркестри нямат никакъв шанс и само ще демонстрират на високо европейско ниво простотията и духовната нищета на народа ни в настоящия момент, както го прави и Борисов в политиката!
93
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 96Ем, че не е ли така. Хората това слушат, това харесват - значи това е трябва да се прати. Тея и това, дето го пеят, го слушат 1 на 50 парчета ...
92
5
 
18
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Песента е добра, студийния запис ми хареса, гласовете на двамата американци допълват страхотно общото звучене, аранжимента е богат, различна е от останалите песни в конкурса, а и от комерса В общи линии има всички шансове да спечели.4Меджик и "Вечеряй, Радо" - песента е добра, харесва ми, ама за нас и някой други балкански държави, няма дълбочина, твърде обикновено звучи и твърде типично денс, иначе момичетата са страхотни.
91
5
 
9
 
! Отговори
Амомимем преди 6 години
Към тези, от които това зависи:Моля ви, не превъзбуждайте българския народец, догодина пратете Тоно Стораро, Фики, Софи Маринова или все нещо от тоя сорт, че да са доволни хорицата. Благодаря.
90
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До gggВечеряй Радо е песен без никаква провокация.Ако беше пуши трева Радо щеше да е по-добре.На мнение съм че трябва народната музика да се развива, но тя трябва да стигне нивото на поп и рап музиката.
89
6
 
21
 
! Отговори
Цветелина преди 6 години
Тука сте се събрали само ***,хвърляте помия и плюете върху хора,които имат талант и представят България НАШАТА БЪЛГАРИЯ.Тази България,която твърдите,че обичате.ЖАЛКИ СТЕ!
88
16
 
13
 
! Отговори
ggg преди 6 години
Изключително глупава песен! Достойни да ни представят на Евровизия бяха 4 magic с песента "Вечеряй Радо"!
87
16
 
9
 
! Отговори
Новата преди 6 години
песен на 4Magic е в космоса спрямо тази помия. И е българска, изпълнена от българки. Ама не, пуста демокрация и европедерастия - ще вземем негромани и травестиди.