Сериал №1 на САЩ –"Отмъщението", стартира в ефира на Нова ТВ

Поредицата ще превземе родния ефир от 18 декември
Спонсорирано съдържание | Обновена: 13 дек 2012 13:38 | 13 дек 2012 13:37,
16

Сериал № 1 в САЩ – „Отмъщението”, е коледният подарък, който Нова тв ще направи за всички фенове на хитовите сериали. Поредицата, която в момента предизвиква истински фурор сред американската публика, ще превземе родния ефир от 18 декември, когато всеки ден от 20.00 ч. ще ставаме свидетели на една вълнуваща история за предателство, любов и двуличие.

Излъчван в общо 39 държави в света, сериалът ни отвежда в Хемптънс – свят, в който богатството, блясъка и влиянието са най-важни в отношенията между хората. Появата на едно красиво момиче обаче ще промени това завинаги. Главната героиня – Емили Торн /Емили Ван Камп/ идва в богатия квартал с една основна мисия – да унищожи хората, виновни за ужасно събитие от миналото – смъртта на баща й.

Звездата на Емили Ван Камп изгрява със сериала „Братя и сестри” и „Евърууд”, като тук тя дава още по-сериозна заявка за актьорския си талант. В „Отмъщението” Ван Камп се изправя срещу доказалата се Мадлин Стоу. Актрисата от „Последният мохикан” влиза в ролята на най-големия враг на Емили Торн – кралицата на Хемптънс Виктория Грейсън.

Превъплъщението й в могъщата и властна жена е толкова убедително, че тя заслужено получава номинация за Златен глобус в категорията „Най-добра актриса”. На екрана двете ще се изправят в ожесточена битка, която ще извади мрачни тайни от миналото и ще въвлече всички в една напрегната история за отмъщение на всяка цена.

В актьорския състав влизат още популярни лица, които българският зрител познава от заглавия като „Клюкарката”, „Самоличността на Борн”, „Събудих се на 30”, „Мисията невъзможна” и други. Неизбежна част от Хемптънс ще бъдат актьорите Гейбриъл Ман, Джош Боуман, Хенри Крезни, Ашли Мадекуи, Конър Паоло и други.

Номиниран за любима телевизионна драма от американските награди на публиката /People’s Choice Awards/, „Отмъщението” е най-успешната и рейтингова продукция на ABC в момента, като кино критиците единодушно я определят за най-пристрастяващата история на малкия екран.

 


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
expert преди 11 години
Бе кога е било 1 това-когато съм се родил :) що се излагате с отживелици-само за пример- 2 в момента е Breaking bad ие от 2009,а този *** отдавна е в архивите-а някой се опитват да изпъкват насред 2012г. с това,че е номер 1 да ама 1990 пффффффффффффффАМАН
14
0
 
4
 
! Отговори
www преди 11 години
Заслужава си филмчето,като за първа серия много интригуващ..
13
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е все пак е по-добре от турските сериали, там само едни сълзливи истории и нищо друто.
12
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"...е коледният подарък, който Нова тв ще направи за всички фенове... " - да беше 2-ри сезон, че подарък за феновете му, а така....... само още веднъж колко са изостанали някои телевизии :D
11
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако не е турско, ще е американско, или Биг/Вип Брадър. Затъпяването е на макс. Тия други националности не признават.
10
4
 
9
 
! Отговори
Патриот преди 11 години
Понеже е номер едно затова за сефте сега го чувам, да кажеш, че игра на тронове или breaking bad са номер едно да ,ама тва ми мяза на няква нискобюджетна сапунка
9
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сериал номер 1 в щатите, ама друг път. Колко ви се плати за статийката?
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вече толкова съм затъпял от "хитови"американски и не знам какви си сериали,че не мога да сметна колко е 3+12 например
7
0
 
19
 
! Отговори
....... преди 11 години
Нова ТВ, Фокс Лайф вече ви изпревариха и не пускате нищо ново под слънцето !
6
1
 
9
 
! Отговори
зрител преди 11 години
вече го даваха по друга телевизия този сериал... много е добър, спор няма, ама му мина времето да го обявявате за сензация:)
5
17
 
0
 
! Отговори
KESHZATEB преди 11 години
ht tp://sumixs/?ref=1350510Отваряте линка и действате..Каква е идеята? Трябва да отделите по 3 минути на ден за да оценявате три. видео реклами. След регистрацията си влизате в акаунта, кликвате на Survey, отваря Ви се клипче и под него има бутон do survey0. Натискате го и Ви се отварят 8-те въпросчета на които трябва да отговорите. Отговаряте набързо и... печелите 9$. Повтаряте това упражнение още 2 пъти и- в сметката си имате 27$.
4
6
 
0
 
! Отговори
KESHZATEB преди 11 години
sumixs/?ref=1350510
3
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Човек ще помисли, че Европа не прави сериали, та само турски и щатски гледаме!!!!
2
1
 
9
 
! Отговори
2222 преди 11 години
сериал 2 ще да е по-интересен
1
2
 
10
 
! Отговори
1111 преди 11 години
че има ли въобще такова нещо като "сериал 1"

Спонсорирани публикации