"Рефан България" с ново оръжие срещу бръчките - козметична серия Himalayan Goji Bery

Иновативната серия на REFAN с екстракт от Годжи бери съдържа продукти за цялото тяло
Спонсорирано съдържание | 17 май 2016 08:40, Екип на Dnes.bg

Снимка: Refan

След като нашумя като ефективно средство за отслабване, Годжи бери навлиза и в състава на козметичните продукти, за да разкрие още една от своите суперсили – този път в борбата за младост и красота.


Новото оръжие на REFAN срещу  следите, които времето неумолимо оставя върху кожата, е серията продукти със съдържание на екстракт от HIMALAYAN GOJI BERY - азиатско растение, чийто плодове са били използвани още от най-древни времена като най-мощно природно средство срещу стареене. В химичния му състав са включени жизненоважни аминокиселини, както и редица микроелементи – фосфор, цинк, калций, желязо, мед, калий, магнезий, натрий и селен, а също така и витамини В1, В2, В6, А, Е, С. Ежедневната употреба на HIMALAYAN GOJI BERY  подобрява клетъчния метаболизъм и ускорява растежа на нови клетки.


Иновативната серия на REFAN с екстракт от Годжи бери съдържа продукти за цялото тяло:

- защитен дневен крем за лице

- възстановяващ нощен крем за лице

- омекотяващ лосион за тяло

- захарен ексфолиант за тяло

- защитен шампоан и душ гел

- омекотяващ лосион за ръце

- пилинг сапун гъба

- сапун

Екстрактът от Годжи бери е известен със своите силни антиоксидантни свойства. Той регенерира кожата, като й осигурява съставките, от които има нужда, за да стимулира жизнеността на клетките. В резултат кожата отново е гладка и еластична, а бръчките и следите от умора намаляват.

Продуктите от серията HIMALAYAN GOJI BERY на REFAN са особено подходящи за зряла кожа, на която възвръщат свежестта и красотата.


Още по темата: REFAN
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации