Раници, вдъхновени от любимите детски филмови герои за 2023 година

Спонсорирано съдържание | 26 юли 2023 14:46, Александър Попов
Раници, вдъхновени от любимите детски филмови герои за 2023 година
Снимка: freepik.com

Тази година много увлекателни филми завладяха кино салоните… а след това завладяха и дизайните на множество детски раници. Ако у дома някой малчуган или ученик иска да носи любимите герои върху раницата си, ето кои модели са най-подходящи.

Раница със Спайдър-мен

Филмът „Спайдър-мен: През Спайди-вселената“ развълнува и малки, и големи тази година. А дори и без да са гледали тази лента, почитателите на Питър Паркър, ще се зарадват да носят Спайдър-мен на раницата си.

Този модел е подходящ заради ергономичната си форма и светлоотразяващи елементи, които го правят удобен и безопасен избор за всички малчугани. Дори ако нощем се носят из града на паяжина.

Раницата на Барби

През юли един от най-дългоочакваните филми за годината дебютира на големия екран -
„Барби“. В духа на тази премиера очакваме всички момичета – почитатели на куклата или не – да са развълнувани да носят повече розово в ежедневието си.

Но коя раница ще избере Барби? Тази, която е изцяло в розово, но е допълнена от красиви цветни звездички, или пък тази, която носи повече пастелни цветове със себе си? А може би тази с еднакво много розови и сини елементи?

Възможностите са много, но всички от изброените раници, се отличават не само с външния си вид. Функционални и удобни, те са чудесен избор за летните и ученическите приключения на Барби.

Раница с Мики Маус

Всеки ден децата могат да се потопят в забавния свят на Мики Маус, но тази година това приключение е още по-специално, защото Disney празнува. Навършват се 100 години от началото на франчайза, който подари вълшебно детство на хиляди деца по цял свят.

Затова и няма по-подходящ момент да изберем раница за училище или за ежедневните разходки и спорт, вдъхновена от света на Disney или с образа на емблематичния анимационен герой, Мики Маус.


Дали ще се спрем на удобната за деца на всички възрасти раница с едно голямо отделение, или на цял комплект с всички нужни ученически принадлежности за малките ученички – изборът е на детето, което му предстои да прекрачи прага на училището.

Раница за почитателите на Супер Марио   

По-рано тази година още един филм, вдъхновен от света на Супер Марио, се появи на екрана. И веднага интересът към раниците с този образ нарасна също като Супер Марио след ефекта на Mega Mushroom.


Този модел е подходящ за най-малките фенове на Марио и Луиджи и е чудесен начин малчуганите да носят всичко нужно за детската градина, за часовете в подготвителния клас, а и за разходка. Разполага с едно основно отделение за най-важните предмети и едно по-малко за допълнителните принадлежности. А за да е още по-удобно на децата, когато спасяват принцеси и избягват препятствия по време на ежедневните приключения, раницата е допълнена от ергономични регулируеми презрамки.  

Раница, вдъхновена от Ladybug

Друг филм, който завладя киносалоните тази година, бe Ladybug & Cat Noir. И съвсем очаквано след това все повече деца поискаха да носят черно и червено като смелата героиня или пък принт на точки, подобен на нейния костюм.


За порасналите почитатели на филма предпочитан вариант е раницата в черен и червен принт от серията Pepe Jeans Clark. С две самостоятелни отделения, които да побират всички големи принадлежности за ученика, и допълнителни джобове за дребните аксесоари, раницата е особено подходяща за тийнейджъри. А сред останалите продукти от серията може да се открие всичко останало нужно за един ученик.

А за момичетата, които искат да видят себе си в ролята на Ladybug, но същевременно обичат розовите десени и красиви дизайни, ученическата раница на сърца е още по-подходящ избор.


С гръб с ергономична форма и допълнителни уплътнения за повече удобство, наред с усиленото дъно за стабилност и светлоотразителни елементи за безопасност – раницата е чудесен избор за първокласник.

Коя раница, вдъхновена от филмов герой, ще избере ученикът вкъщи?


Още по темата: раници
Още от

Спонсорирани публикации