J Point + печели престижна награда за творчески постижения на наградите Digital Printer в Обединеното кралство

Спонсорирано съдържание | Обновена: 5 дек 2023 15:12 | 5 дек 2023 15:12, Красимир Ангелов
J Point + печели  престижна награда за творчески  постижения на наградите Digital Printer в Обединеното кралство

В ослепителна гала в Лондон, българската печатна компания J Point + си осигури забележителна победа на наградите Digital Printer, триумфирайки в желаната категория "Креативно използване на медии".

Печелившият шедьовър, който открадна светлината на прожекторите, беше дизайнерска кутия с пъзел, резултат от удивителното сътрудничество между J Point + и известния български уличен артист GLOW. Това артистично сливане привлече очите на съдиите, спечелвайки J Point + признанието за разширяване на границите на иновациите и креативността в печата.

Наградата подчертава не само техническата мощ на J Point +, но и нейния ангажимент да си сътрудничи с изключителни таланти. Дизайнерската кутия за пъзели служи като доказателство за отдадеността на печатницата да трансформира обикновените медии в необикновени произведения на изкуството.

"За нас е чест да получим тази престижна награда, която подчертава нашия ангажимент да разширим границите на печатната креативност. Нашето сътрудничество с GLOW е пример за нашата вяра в силата на партньорствата за създаване на нещо наистина изключително", отбеляза Камен Зафиров, маркетинг мениджър в J Point +.

Наградите Digital Printer са еталон за отлични постижения в печатарската индустрия, а J Point + стои гордо сред иноваторите, демонстрирайки глобалното въздействие на българската креативност в света на печата. Това отличие не само признава мощта на J Point +, но също така поставя България стабилно на международната сцена за печатни иновации и дизайн.

Докато похвалите валят, J Point + продължава да издига изкуството на печата, съчетавайки техническа прецизност с творчески блясък. Тази награда бележи важен крайъгълен камък за българската печатница и затвърждава позицията й на лидер в разширяването на границите на постижимото в динамичния свят на дигиталния печат.


Спонсорирани публикации