Гъвкави планове за натоварено ежедневие

Спонсорирано съдържание | 16 апр 2024 09:08, Красимир Ангелов
Гъвкави планове за натоварено ежедневие

Живеем във времена на истинско изобилие - на възможности, информация, забавления, знание. Хората в днешно време пътуват и работят много повече, и разполагат с всевъзможни начини да се възползват от многообразието на света. В същото време всеки човек с активно ежедневие познава усещането на удовлетворение, когато просто се излегне на дивана пред телевизора след натоварен ден в компанията на любимо предаване, сериал или спортна среща.

Как обаче да се улесни изборът сред толкова много възможности?

От А1 предлагат решение с иновативните фиксирани ТВ планове. С тях компанията стана първият телеком в България, който предлага на клиентите си свобода и гъвкавост да избират от разнообразни избираеми ТВ канали, дигитални и стрийминг услуги, които да използват като част от ТВ абонамента си.

Този месец - сериали, следващият - футболни срещи

Планове са конструирани така, че всеки може да избира между различни абонаменти за стрийминг и развлекателни дигитални услуги, сред които Netflix, ТВ канали на HBO и Cinemax чрез достъп до HBO MAX и спортни ТВ канали, като MAX Sport и Diema Xtra без допълнително оскъпяване на абонамента. Всички ТВ планове на А1 предлагат достъп до мобилното приложение Xplore TV GO MAX и до MAX Видеотека, която включва атрактивно съдържание от National Geographic, Nickelodeon, Shvargalo, Comedy Central и Pulse Plus. Планът A1 TV 200 MAX включва също каналите 7/8 TV и Multi SD.

Цялото съдържание - на едно място

Новият подход на А1 към ТВ плановете е в унисон със световните тенденции потребителите да получават достъп на едно място до цялото съдържание и да го гледат на устройство по техен избор, когато пожелаят. Това дава неограничени възможности за забавление в удобно време и на удобно място, съобразено с променящите се нужди и предпочитания.

Новите ТВ пакети съдържат до четири позиции, на които може да се посочат избрани услуги Select с любими канали и стрийминг платформи. Потребителят сам избира коя услуга да активира, като може на нейно място да избере друга от списъка Select веднъж на 30 дни. Броят на свободните позиции зависи от тарифния план.


Спонсорирани публикации