Мъжът и бившите му изгори: Какво трябва да знаем?

Подобни изповеди разкриват много за характера
Обновена: 31 окт 2011 11:05 | 7 окт 2011 16:37,
90
Мъжът и бившите му изгори: Какво трябва да знаем?
Снимка: Булфото

Някои мъже „умират“ да разказват за бившите си. Какво се крие зад това? Трябва ли жената да се отдръпне след подобна изповед, или просто да слуша внимателно и да си прави изводите. Ето някои основни съвети за това как жените умело да използват дадената информация, според lady.mail.ru.

  • Чуйте как говори за бившите си. За всичко са виновни те? Най-вероятно във вашите отношения вие никога няма да сте права и ще сте отговорна за всички скандали и проблеми. Ако пък за всичко вини себе си, на него явно му харесва да е страдалец. Любовта и отношенията за него са безкрайна мъка. Дори да няма проблем, той ще го създаде. Ако прекалено подробно разказва за раздялата с последната си приятелка, то най-вероятно все още изпитва чувства към нея. Това не значи, че веднага трябва да избягате, в крайна сметка отношенията им наистина са приключили.

 

  • Разпитайте го колко дълго се е срещал с последната си приятелка. А с тази преди нея? Как е предложил брак на бившата си съпруга (ако има такава)? Така ще знаете дали е способен на сериозни отношения. Ако до 35-ата си година той не е имал връзка, продължила повече от 6 месеца, значи може би не е в състояние да поддържа такава.

 

  • Не се притеснявайте да го попитате директно защо ви разказва това и дали също иска да знае подробности за вашия живот. Каквото и да ви отговори – повярвайте му. Мъжете не се правят на психолози и не намекват. Ако ви каже, че просто е искал да знаете всичко за него и да му имате доверие – значи е така.

 

  • Ако откровеността му преминава границите на търпимостта ви, кажете му го. Може би ще си направите някакъв извод от това, че бившата му жена го е будила посред нощ, за да правят секс, и това му е харесвало, но едва ли този факт ще допринесе за душевното ви спокойствие.

 

  • Той си спомня за бившите си през ден? В този човек се е натрупала прекалено много обида и най-вероятно ще си го изкара на вас. 

Иначе думите са си думи и те нищо не променят. Вие може да го ревнувате от миналото му или да не обръщате внимание на това, което разказва. В крайна сметка значение имат постъпките и фактите. А те са следните: каквото и да говори за бившите си, те са в миналото, в настоящето му сте вие!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още по темата: мъжбивши
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
4
 
6
 
! Отговори
женчо преди 12 години
обаче пък са едни яки дупета, цици, и т.н. и пада *** здравия секс като знаеш къде да ги пипнеш и кво да им кажеш... абе готини са ... евала
83
20
 
9
 
! Отговори
женчо преди 12 години
ЖенитИ са тооуку глупави че не е истина...Не искат да им говориш за бивши, а за твоите планове, за да знаят дали, как и къдекакво могат да намажат покрай теб.Ако може и1,2деца да им напраИш, ако си ценен,за да могат да не изпускат кокошката носачка.Като се държиш нормално и честно с тях, те правят на ***,носи пренебреж-лен и ги мачкаш,са готови икраката вблатото датиизлижат.Живеят само за да докопат нещо безплатно и след това да се доказват колко са умни,щото вътр глас им говори друго
82
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
a ako vobshte ne govori za bivshite kvo praim? :D
81
6
 
14
 
! Отговори
аз-ж.р,ед.ч преди 12 години
Мъжете обичат с очите си,едва в последствие де замислят зя съдържанието на визуализацията.Мили момчета ,живота е голям учител,лошото е,че вече научени сте твърде на възраст.
80
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
a ,da izlezesh sas jena da ti govori za bivshite : 10 negara ,20 beli ,8 aborta i t ,n, !! dali nema da pobegnesh kato garmian zaek !! otnachalo ia gledash , ide ti se da vlezesh celiat vav neia , a kato si svarshish rabotata ,ide ti se da se izseresh varhu neia !!
79
3
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая статия е много плоска, стереотипна и едностранчива. Ей с такива журналистически *** растат новите хора и затва обществото ще си остане гмеж от конформисти с еднотипно мислене и липса на въображение.
78
2
 
15
 
! Отговори
бла-бла преди 12 години
Определено е хубаво да знаеш всичко с човека с който си още повече, ако желанието ти е да имаш една дългосрочна връзка и то сериозна. Но в никакъв случай да не правим сравнение с този или онзи, тази или онази. Имам приятелки на които сегашните им мъже толкова се вълнуват от предишните им познати и връзки, че си го изкарват по един или друг начин в настоящата им връзка и мога да кажа, че връзката им е пълен крах.
77
1
 
19
 
! Отговори
сара преди 12 години
Не само ,че ще трябва да обърне страницата, но и да изхвърли книгата........
76
1
 
35
 
! Отговори
бла- бла преди 12 години
Кофти е да излезнеш с мъж и да ти говори за бивши и за работа.
75
5
 
23
 
! Отговори
галактика преди 12 години
Нека си споделя човекът какво му е на душата - по някое време ще престане.
74
8
 
22
 
! Отговори
Томас преди 12 години
77Те пък жените като се засилили да завиват
73
6
 
44
 
! Отговори
поля преди 12 години
Гледай мъжа как овори и се отнася към майка си , това те чака. Друга истина няма, другото са статии за жълти гланцирани космополитани
72
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Познавам двама души, които са женени от 68 години и никога не са говорили за бивши!!!
71
6
 
13
 
! Отговори
мимито преди 12 години
Томас,добре си живееш о'к но има ли кой да те завие нощем,когато се отвиеш......
70
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
TOMAS DATI GO VKARAM V ANUSA !!
69
2
 
12
 
! Отговори
Томас преди 12 години
74Не съм самотен - за неразбран не знам - споко :) много добре си живея мими :) все пак благодаря. Приятна вечер
68
10
 
9
 
! Отговори
мимито преди 12 години
Сигурно си самотен и неразбран от жените...стана ми мъчно за теб.
67
5
 
16
 
! Отговори
Томас преди 12 години
71Не, не съм ученик и нямам сестра. мимито - не мразя жените - съжалявам *** от жените. И не, не съм девствен.
66
9
 
15
 
! Отговори
Томас преди 12 години
68Мормоните са измамници - ти дали си мормон не е ясно, но със сигурност лъжеш- 2012 е измама - края на света няма да е 2012, но дявола нарочно лъже хората, както ги излъга за 1999, 2000, 1864 и т.н. - целта е хората да си кажат 1999,2000, 2012 не стана края - значи никога няма да има край. И да бъдат погубенхи мнозина, като не се обърнат към Бог за прошка. Края на тоя извратен свят наистина е много близо, но кога точно ще е знае само Бог и никой друг.
65
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Томас , случайно да си ученик и да имаш сестра близначка?