Социални разни: порно сепаратистки и киви сапун

Вижте какво ни впечатли в социалните мрежи през седмицата
Обновена: 23 фев 2015 14:07 | 20 фев 2015 13:35,
16

В българска проруска страница във Facebook се появи снимка на жена, представена като Жана Бейлина. Според информацията на колажа жената е заловена от нацисти в Украйна и е запалена жива. Всъщност жената изобщо не е жена, а е транссексуална порноактриса. Интересното също е, че според колажа тя е убита на 13 февруари, а самата снимка е качена 2 дни преди това. Снимка: Facebook

Изминава поредната седмица от динамични международни и вътрешнополитически събития.

Вижте в галерията какво снимките и колажите в социалните мрежи ни впечатли.

През седмицата се роди български вариант на популярната в социалните мрежи страница, която пуска всеки ден една и съща снимка на Тото Котуньо. В български вариант гледаме всеки ден една и съща снимка на Милко Калайджиев.

Интересът към филма „Петдесет нюанса сиво“ се запазва.

Лентата е фаворит на българските зрители и само за един филм към момента можем да кажем, че има сходен интерес. Но за това по-късно. Средната оценка на филма продължава да е много ниска, макар да бележи известен ръст в сравнение с изминалата седмица.

"Филмът "Петдесет нюанса сиво" беше забранен в Индонезия. "Не можем да толерираме такъв разврат!"- каза министърът на културата Мохамед Абдул, придружен от 9-годишната си съпруга", гласи популярен напоследък виц.

Тази седмица се появи видео, в което любими порнозвезди коментират филма. Така де, ако не те, то кой най-професионално може да коментира филм с BDSM елементи. Изкусителките се появяват, както майка ги е родила, за да ни дадат 5 причини защо „Петдесет нюанса сиво“ е скучен. „Ако искате да намерите нещо възбуждащо за жените, изберете някоя от следните категории порно“, съветват ни звездите.

„Защо бихте дали 15 долара, за да гледате изкуствени секссцени, като можете да напишете името ми в Google и да видите всичко, което те се преструват, че правят, наистина и безплатно“, пита порнозвезда.

Вижте още във видеото:

Какво биха били социалните мрежи без забавни снимки и клипове от Русия? Зададохме този въпрос и миналата седмица и ще продължаваме да си го задаваме всеки път, когато видим нещо като това на видеото.

В резюме: за да избегнат задръстванията, някои шофьори от видеото решават да минат през тротоарите. Там обаче ги спират младежи с камера. Една от шофьорките обаче не е съгласна.

Седмицата донесе големи количества сняг в Бостън, САЩ. Преспите станаха повод за нова "мода" сред бостънци, а именно скачането в преспа. От втория етаж.


И понеже е петък, а уикендът тепърва предстои, завършваме видео обзора с азиатски стриптийз. Видеото, качено в края на миналата година, получи заслуженото си внимание едва наскоро. Думите са излишни, вижте го:
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жалки сте! Толкова долна пропаганда няма даже и в Северна Корея!
10
0
 
1
 
! Отговори
Льольо преди 9 години
Не знаех че Саша Грей е рускиня.... иначе е много добра мадама, много й се радвам, ама още повече ще се радвам ако я барна за поне 3 часа :D
9
2
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 9 години
До До АлексИмаш ли някакви факти които да подкрепят това което казваш? Защото иначе си е теория на конспирацията. От каде на каде подобно нещо е финансирано с 4 милиарда лева, а и от кого?! иначе за заема си напълно прав, по-тъпо нещо не моге да се направи. Само след няколко години ще се молим като гърците да ни опростяват дълговете.
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До До Алекс
7
3
 
8
 
! Отговори
До Алекс преди 9 години
"Хехе, гледах ги в уебкафето, тъпанарите поне да бяха подбирали неизвестни лица. Ама както казваха в рекламата не става само с ядене...А най-смешното е че е правено от българи, .........Дребната подробност е, че едни и същи хора са написали статиите умишлено с грешки в датите, и известни лица.После същите те са "открили" несъответствията.Та за финансиране на подобни *** гадове искат да изтеглят 16 вместо 12 млд.Които после да връщаме/ с магистрални такси 0,10лв на км примерно/
6
11
 
12
 
! Отговори
pedro преди 9 години
До NeNoviniteА ти виждал ли си какво има на страницата?Потресаваща *** руска пропаганда
5
18
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Личи си колко ви е интелекта, след като вярвате че тази снимка е сложена от руснаците. Всеки може да сложи някаква снимка във фейсбук и да напише, че това е снимка на Иван от Горно Нанадолнище. Мислете малко с тези глави, не са ви дадени да повтарят клишета като папагали.
4
15
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
какво да очакваш от *** с два пръста челца? Кажи му путинофил и повече не го обиждай.
3
8
 
19
 
! Отговори
8 преди 9 години
Още малко ако падне рублата и без снимки ще ги пускат :D
2
7
 
26
 
! Отговори
Алекс преди 9 години
Хехе, гледах ги в уебкафето, тъпанарите поне да бяха подбирали неизвестни лица. Ама както казваха в рекламата не става само с ядене...А най-смешното е че е правено от българи, те станаха по руснаци от руснаците. :)
1
16
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хибридна пропаганда по кремълски тертип.