Съботен бис

Ще кърми ли Мис Силикон и ляга ли си с Бареков Николета
Обновена: 23 май 2015 20:29 | 23 май 2015 16:57, Александър Попов
22

Габриела Иванова пази импантите си като майка-орлица. Снимка: Facebook

И тази седмица героите на родния шоубизнес не спят и кой с пиар, кой лично, сметна да ни осведоми за неволите, които съпътстват живота им.

Започваме с носителката на "престижната" титла "Мис Силикон 2014" Габриела Иванова. Тя щяла да става майка във Франция и реши да ни осведоми, че ще ражда там, защото клиниките били по-квалифицирани. Може би е имала предвид лекарите, но нека й пожелаем лека бременост до септември-октомври, когато е терминът.

Силикон номер едно за 2014-а обаче има и други дертове. А именно как да не навреди на формата на имплантите. Все пак те са нейната визитка. Представяте ли си Мис Силикон с "прани гърди"? И тя не си се представя и затова разкри пред зажаднялата за новини публика, че не смята да кърми.

"Възможно е да кърмя със силикон, не е проблем, но аз не мисля да го правя, за да не си развалям имплантите. По-късно, след като родя, мисля да си увелича гърдите -  с по 600 кубика във всяка гърда, малка корекция на носа и махане на ребра за по-тънка талия", разкри Габриела.

Е, отдъхнахме си и вече дишаме спокойно. Вярно, че едните цици заемат повече място в интервюто от чаканото дете, но всеки с приоритетите си.

Поводи за радост обаче няма фолкпевецът Крум. Той сам разкри, че е задлъжнял със 130 000 лева и то от собствения си дядо. По думите му, дядото е организирал афера с Валери Златанов, който е заместник-декан на Минно-геоложкия университет. Двамата използвали фалшиви документи, за да изтеглят кредит в размер на 100 000 лева, който да е на името на изпълнителя. За целта неговият родственик успял да излъже нотариуса, че внукът му ще дойде да подпише документите, но в последния момент го извикали на участие. Схемата явно е минала, а на Крум му остава да си пусне филма "Бесни страшни пенсии".

Неговият колега Борис Дали едва ли има такива кредити, но пък може да се похвали с "бесна" фенка. Галина Георгиева от Варна вече е нашарила тялото си с татуировки, посветени на изпълнителя. Тя е увековечила лика на певеца, текстове и заглавия на негови песни. Не е ясно как реагират гаджетата на Галина и дали им е приятно да ги съзерцава Борис Дали, но пък и такива фенове явно предпочитат да си "съжителстват" с идола. Давай, Галинке, волумето на мах на Планета и "Борис Дали Forever!".

Какъв ще бъде светският живот бе, Николета? По-бял, биха казали едни, скучен и вял, сигурни сме ние. Дойде ли момент, в който интересът заглъхва и хоп - Ники се появява на Facebook хоризонта. Естествено с някаква жълтинка, ако има и доза еротика - планът е изпълнен. Тази седмица все още законната съпруга на Валери Божинов "ядосано" изригна":

"Днес съм била с Бареков, преди това бях със свинар, арабин, земеделец и всичко възможно селскостопанско! С кой ли ще съм утре? Защо толкова ме подценявате, че веднъж не написахте с еродиран, успял и много уважаван и достоен мъж... И защо веднъж не подплатихте фантазиите си с факти?! Кога ли ще ви секне музата... Не стига, че сте се изчерпали, ами и се повтаряте вече, моля - не изтърквайте името ми! Казах "името ми", защото личността ми не можете никога", цитираме дословно излиянието й. И веднага задаваме контра въпрос: Как да те свържем с "ерОдиран" мъж, те след полунощ са си в леглата...

И понеже само лъжи и дискриминации за известните в медиите, Преслава му намери цаката. Отиде в Дубай в петзвезден хотел, за да се зареди преди маратона покрай баловете. Фолкпевицата обаче не пропуска да зарадва своите почитатели с плажни снимки, които идат да покажат, че не е толкова анорексична. Че и гърдите й не са спаднали токова, колкото пишат гадните журналисти.

Продължаваме с две хубави, макар и сродни новини.

Фолкпевицата Мария била брменна, а нейният съпруг плаче от радост. Няма нищо по-хубаво от това да имаш дете, ние само се надяваме тази бременност да не е като на колежката й Емилия. В рамките на година и нещо Емито аха да роди поне пет пъти...

Майка щяла да става и Елена от Big Brother, която стана известна покрай ревливия триъгълник "Мъро, Миро и хубавата Елена". Това беше цялостният й принос към светския ни живот, хубавото е, че самата тя иска да бъде далеч от прожекторите.

Завършваме със Зорница Стефанова, известна в Италия като Азора Райс. Жената ни заплаши през седмицата със съд, ако не изчистим опетненото й име.

Накратко, миналата година италианските медии съобщават, че Азора е арестувана и заподозряна за ръководител на престъпна група. С пикантното допълнение, че е порнозвезда. Явно не е била оперативно интересна за нас и ние не сме отразили криминалната хроника, но пък получихме нейната закана и опровержение.

Азора Райс въвежда нова практика в журналистиката, която може да послужи за пример и на родните звезди. Сама си е написала въпроси, сама си е отговорила. Не отрича, че е била арестувана, но по думите й е невинна. Жълтите издания в Италия пък я сложили в категорията "порнозвезда" от чист расизъм. Както виждате, не само родните медии са гадни.

И все пак да завършим с нещо положително. Поздравяваме ви с новата песен на Криско и Ненчо с пожелания за успешна седмица, а на зведите им пожелаваме да не "чуят" и те премиерския глас... Алелуя, бейби!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
2
 
! Отговори
Azora Rais преди 8 години
Gospodin Popov, az ne sum zaplashvala nikogo! Prosto izpratih pismo kum vas po preporuka na advokata mi s zel da se napishe oproverjenie na kazanite za men kleveti. Az ne gradia kariera v Bulgaria, a v Italia, taka 4e prepisvaiki ot italianskite julturki mnogo vashi kolegi me biaha zasipali s kleveti bez da si napraviat truda da proveriat materialite pone ot profesionalna etika. I kato spomenah profesionalna etika- imeto mi ne e Zornitza Stefanova, a Lozanova. Pone tova da biahte napisali tochno
8
2
 
22
 
! Отговори
ъ преди 8 години
Кой "умник" измисли тоя съботен бис с тия травестити и ***. Прилича ми на грозна платена реклама...
7
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледах родния хайлайф във формата "Мис Пепеляшка".Нашта мила родна красавица Мейзер,как да не се смееш и плачеш с нея.Чистокръвна със съмнителни доходи.На младини била "палавница",но вече се представя за успешна бизнес дама в компанията на Киро Скалата.Ами оная дето я *** кравата! Вбанята имала диаманти а за 5лв.не може работа да захване.От къде ли ги е взела тези диаманти без труд?.Да каже и ние да отидем да си вземем.Все лауреати събрани там.
6
1
 
17
 
! Отговори
sorry преди 8 години
Къде са Белчо и Сивушка ,къде е героят с изрисуваната гега,къде е бялата лястовица!Тъмни краски.ритнитопковци и празни шарени луканки гарнирани с пуканки.Поздравления-фолклорътни е жив.точен.надежден и още щъка!Не ви ли омръзнаха простотийте,родни ***.драскачи и родното петно от...журналисти!
5
1
 
40
 
! Отговори
sacradis преди 8 години
Ква е тая чалгаджийска рубрика бе - Борис Дали , Преслава, Мария , а кой изобщо е чувал за Азора Райс.Това ли е родния "елит"?!
4
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая Никулета банална и изтъркана от всякъде -*** о-ца!
3
1
 
14
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 8 години
Снимка 1 - наистина са имПанти тия неща на лицето
2
1
 
50
 
! Отговори
Разбирам преди 8 години
Благодаря за поредната порция съботна помия.
1
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Do koga che ni zanimavate s tezi pachavri..zatova decata ni iskat da sa kato tah davate glasnost na chalgata i prostotiata..