Съботен бис

Три блондинки, Николета - блогър и Мария vs. журналистки...
Обновена: 4 юли 2015 14:48 | 4 юли 2015 14:35, Александър Попов
12

За всички, които пожелаха да ги изтупаме от нафталина - Тризначките. Снимка: Булфото

Няма как да скрием, че в редакцията нашите фаворити да поведат колоната в "Съботен бис" са три блондинки, за шоубизнеса - "три нафталинки". Или иначе казано Тризначките от Big Brother 3.

Вяра, Надежда и Любов явно са го позакъсали откъм внимание и пари, защото тази седмица колеги ги изтипосаха, че искат пари дори за коментар пред медиите. Съгласни сме, че тази практика съществува, но при големите звезди. А петте минути слава на трите благоевградчанки изтекоха.

Навремето те влязоха в историята като получиха оценка 6 на изпит за "вишу", естествено, оценката бе разделена на три и те така и не седнаха зад банките. И явно това си и личи. Въпросът е с какво Тризначките са интересни днес? Едва ли могат да кажат нещо за кризата в Гърция, не са се захванали с нещо значимо, което трябва да стане обществено достояние. Най-много да им звънят за някой лаф, че фолклорът в родния шоубизнес е твърде оскъден.

Те трябва да взимат пример от кака си Николета, която и без диплома стана блогър. Отскоро тя отговаря на читателски въпроси и каква изненада - хората се вълнуват с кого мачка чаршафите. Наскоро се появиха слухове, че тя има вземане-даване с бившето гадже на Преслава - Бирмата. "Вярно е, колкото е вярно, че слънцето изгрява от Запад! Вече се смея на подобни небивалици, все пак какво ли не се изписа за личния ми живот, но това категорично е поредният виц. Сигурно има хора, на които им се иска да е истина, но са в огромна заблуда", отговори на клюките плеймейтката.

Похвално е, че знае и откъде не изгрява слънцето. Супер! Иначе пък светски сайт се зарече да не пише никога повече за Лозанова, тъй като така решили читателите в нарочна анкета. То хубаво, ама да е само Лозанова персона нон грата не е много честно. Има и други заслужили "знаменитости".

Продължаваме с Мария Гущерова, една от малкото фолкпевици с фамилия в този момент. Миньончето явно е доста обидено от нападките към певици от жанра, които се държат доста фриволно. "И журналистките си свалят гащичките, но какво от това? Правят си прически, преди да направят интервю с някого, от когото ще имат изгода", изтъкна Мария. Дали пък не споделя личен опит с журналистки? Само да изтъкнем, че има малка разлика. Когато една певица реши да си показва първични и вторични полови белези го прави пред пълна зала и клуб, в които често средната възраст е около 12-14 години. Докато журналистките си свалят гащичките само пред погледа на един човек, който в 99% от случаите е пълнолетен. Но да не задълбаваме по темата, защото се залита в една особена територия, където сеят и жънат хора с опит...

Време е леко да затвърдим бисовете и да преминем към рокаджийката Милена. Типично по български тя не остана доволна от комуникацията със Слаш, на чийто концерт тя бе в ролята на подгряващ изпълнител. Вместо да се радва, че е част от голям концерт, тя нападна западните си колеги. "Никакво уважение не показаха към нас като артисти, нито към хората, които чакаха за автографи в бекстейджа – тях директно ги изгониха! Държаха се все едно всичко е тяхно, бяха адски безконтактни, а това е супергрешен подход. Аз се съгласих да свиря само защото съм фен на Слаш, иначе пари сме взели колкото да си покрием пътните разходи. Съжалявам, че карах цяла нощ от морето насам, за да се включа в това нещо. Пътувах с надеждата да срещна някакво човешко отношение, а ме накараха да се чувствам като пушечно месо. Следващия път като поемам подобен ангажимент ще е срещу суперхонорар", сподели родната рокаджийка.

Ние пък ще се обърнем промоутърите - алоу, шефчета, защо водите разни китаристчета и певци, които са безконтактни? То при банките е хубаво да си безконтактен, ама родните изпълнители внимание искат! Редно е като сключвате договори да изисквате да комуникират с родните звезди, иначе БГ гласищата ще ви излизат скъпо - ето, Милена си иска вече суперхонорар.

Но да оставим разстроената Милена и да преминем към щастливия Николай Михайлов. Вратарят даде пространно интервю през седмицата, в което ние си извадихме един акцент - "Няма какво да загърбваме с Алисия – миналото ни е перфектно, настоящето също, а бъдещето ще е още по-добро!". Понамирисва ни, че двамата хич не са се разделили или поне са се преоткрили отново. И булевардните издания не закъсняха с достоверните източници. Алисия била готова да прости изневерите на Николай, но с ултиматума "Или се ожени за мен, или поне ми направи бебе". И ние ще се радваме Алисия да стане за втори път майка, още повече, че и бъдещото дете ще носи щампата "национален отбор".

Мислите си, че в шоубизнеса е само хапки, пийки, щракане с пръсти и позиране пред фотографи? Не, далеч по-опасно е и службите слухтят навред. Поне до този извод може да се стигне, след като стана ясно, че и Дарина Павлова е била част от Държавна сигурност. Докато беше част от журито на "България търси талант" й съчувствахме, че трябва да се появява пред камера след здрав тунинг и да създава впечатление, че "резко" е увеличила храненията на ден. Как обаче да отрониш сълза за човек, който е помагал на Първо, Трето и Шесто управление на ДС? Мадам Мулти става част от репресивната машина по време на залеза на соца. Тя е вербувана на 17 април 1989 г., а регистрацията й е само 2 дни по-късно – на 19 април. ДС й дава псевдоним "Антена". Изводът е един - когато ви поканят на някое парти, се оглеждайте за антени - и в буквалния, и в преносния смисъл.

Американската Николета от арменски произход - Ким Кардашиян, ще й се наложи да чете, смята и пише домашни. Тя била изключително недоволна, че всички я мислят за глупава и че когато е доста висшестоящи хора не може да проведе нормален разговор с тях. А бе, Кимче, вземи пример от родната плеймейтка и го раздавай със самочувствие. Напиши в Twitter, че "обичам" се пише с "У" след като ти си казала и гледай сеира. Ще си направиш такъв пиар, че хич няма да ти пука от разни образовани комплексари, които не искат да говорят с теб.

Завършваме с бис, истински бис за Аврил Лавин. Тя публично проговори за тежката болест, с която се бори. В края на 2012 година тя е била диагностицирана с лаймска болест.

"Живея втори живот. Вече преминах през половината лечение и съм сравнително по-добре", доволана е Лавин и разкри, че е имало период, в който пет месеца не е ставала от леглото. Но е убедена, че ще се възстанови изцяло, такива са и прогнозите на лекарите. А и феновете ще й окажат със сигурност необходимата подкрепа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да са мааати от тукаааа!!!!!
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ба си чалгарската медия сте!
5
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
номер 3, сам ли си праскаш плюсовете? преди минута имаше само 3 плюса.ааахахахаахаха
4
1
 
5
 
! Отговори
yan преди 8 години
Четирите близначки......
3
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
do 3Това вече е изтъркано с продуцентите. факт е че доста народ е гласувал за тия 3-те и са отишли на финал заради ИМЕННО зрителския вот, а там вече наистина може да има и накланяне на везните от страна на продуцентите. С една дума народа си ги избра
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Pres Kolko krevata sa minali milite
1
7
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Смятайте какъв убит народ сме щом избрахме тия 3 *** пачи за победителки в Биг Брадър. Няма значение колко е малоумно предаването, факта, че са на първо място е показателен. *** народ, слаба държава!