Кой кого? НАТО-вски F-16 или руски Су-27… до самолета на Шойгу

Русия твърдят, че машината на военния министър била в неутрални води
Обновена: 22 юни 2017 20:49 | 22 юни 2017 16:00,
301

Изтребител на НАТО F-16 направи вчера опит да се доближи до самолета на руския министър на отбраната - армейски генерал Сергей Шойгу, но бе "отпъден" от руски изтребител Су-27 над неутрални води на Балтийско море.

Още по темата

От видео в YouTube се вижда как един от самолетите на Алианса прави опит да се доближи до машината на Шойгу, но между тях застава руски изтребител.

Според медиите в Русия Су-то показал въоръжението си, поклащайки крила. След това F-16 се оттеглил, докато Шойгу пътувал за Калининград.

След инцидента министерският самолет бил ескортиран от изтребители на руската морска авиация до крайната си точка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 148Да бе да, то се видя КОЙ е некадърник в Сирия!!! Докато краварския обор уж се "бореше" с терористите, той само се разрастваше....А тия "умели" летци всеки ден ту погребение ще уцелят, ту ескаватор, ту сватба или някоя друга дупка в пустинята!!!! ДОКАТО НЕ ДОЙДОХА РУСНАЦИТЕ!!! Които сега даже да летят не им разрешават на говедцата, да си ходят като нормално стадо по земята!
147
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 150Ми ако имаше поне малка идея от материята нямаше да се правиш на толкова интересен. Това, че приказваш само простотии от преди може би 5 години чути някъде из форумите или в ютуб не те прави компетентен. Смешен, да.
146
1
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
сащ зорлем се бутат между шамарите и то на 22 юни 1941 не забрвяите тази датаисторията се повтаря да не допуснем воина заради ам интереси и печалби
145
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първо това са цени за пред света и евентуални купувачи. За тях цената, ще е доста по-малка.Второ защо им е правят Ф35 ...След като останалите държави...не могат да стигнат даже Ф22 раптора? За Стелт да не говорим...там се мълчи какво му е следващото поколение . Едва ли 20 години , не са го развали.
144
8
 
4
 
! Отговори
:) преди 6 години
Сушката стои настрани, на безопасно разстояние. Ф-ката си лети по курса и така като гледам въобще не му пука. Няма ги смелите руски пироети, дето правеха срещу разузнавателните самолети на НАТО. Няма го и мъжественото перчене измежду цивилни самолети. Сушката просто наклони дясното крилце и се отдръпна от Ф-16-ката, това се вижда на видеото (поне ако имате елементарни разбирания по темата).
143
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименОффф щял да го свали. Това не ви е видео игра смешници такива. Има си правила. Руския самолет е бил с изключени транспондери и напълно нормално да бъде пресрещнат от военен самолет. Има си правила това, че русия не ги спазват не е проблем на НАТо.Щял да го свали ми хайде бе що не свалят ми си показва ръждясалите ракети? Ко чака?
142
1
 
0
 
! Отговори
до 137 преди 6 години
балък, над 100 млн. струва без доработките..а окомплектован само един гони милиард..за това прецениха, че не е рентабилно да продължават с него..ама това са сложни теми..не са за такива като теб
141
1
 
1
 
! Отговори
до 144 преди 6 години
Су-тата участват в сражения от десетки години. Също както и примерно F-16, F-18, F-15 и т.н. За тях да съм казал нещо?
140
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 136Ауууууууу, чак пък "поръчали"!!!!! Хи-хи-хи.....това ми прилича на приказките за 100-те милиарда, дето уж саудитите ще купят оръжие у краварчетата. А после се оказа, че само са подписали МЕМОРАНДУМ ЗА БЪДЕЩИ ПОКУПКИ!!!! Хи-хи-хи.....като в поговорката ....а камилата, я камиларя.....Тая бръкма ф-чето е с толкова проблеми още, че отдавна спряха въобще да говорят за продажби, докато не и оправят дефектите. И летят със стари железа...
139
0
 
8
 
! Отговори
днес преди 6 години
Вместо да напишете за началото на една от най кървавите войни която е започнала на 22.06.1941г.с нападението на фашистка Германия срещу СССР вия повтаряте стари новини.
138
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Знаете ли защо руският *** няма да стреля? Защото ще уцели Шойгу, КАКВИТО СА НЕКАДЪРНИЦИ!
137
0
 
5
 
! Отговори
до 137 преди 6 години
Да се включа с едно уточнение:F-35 в момента струва около 300 млн. долара бройката. Ако ВВС на САЩ поръчат първоначално предвидените 150 самолета, тогава средната му цена ще падне на около 160 млн. долара бройката. Засега обаче, САЩ не щат да поръчват F-35. В доста авиофоруми, наши и чужди, има огромни теми със заглавие "Провал ли е F-35" интересни са. Има много информация. Въпросът е че ще минат доста години докато се оправят всички проблеми на машините от последно поколение.
136
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
клипчето хубаво, ама как тоя f16 се е доближил на това разстояние ?!? би трябвало да са го видели още като е излетял, едва ли се е появил от нищото. Защо са го допуснали като са толкова закачливи.
135
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пилотът на Ф-16 дори не трепна и си продължи по курса. Су-то обаче даде заден!
134
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А значи Ф22 не бил тестван в бойни мисии и нямало , как да се каже.Тогава , какво обеснявате по цял ден Су-тата , колко били велики ....Къде са тествани ?:)) Първо викате САЩ само войни водят, после не били тествани...горчиво противоречие. ..То така е като нямате доводи .
133
3
 
3
 
! Отговори
да преди 6 години
на'пиканата американска гарга Ф-22/Ф-35 става само за авиошоута, иначе влезе в бой..бюджета на САЩ ще стане на минус 1млрд. долара :)))на Русия не й трябва да воюва с кухата Америка..Русия просто трябва да продължи да насърчава Клозета да произвежда бракуваните си оръжия..янките сами ще рухнат без война.. видяхме го най-новия щатски самолетоносач.. пълно посмешище:)))
132
6
 
3
 
! Отговори
мухахахахаха преди 6 години
Версията на азиатците е патетично-смехотворна. През цялото време сушкия таралясник се намира ЗАД полския F-16. Какво точно е показвал азиатеца на полския пилот? Не съм чувал F-16 да имат огледала за задно виждане???
131
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така като гледам пилота на Ф-а не му пука особено :)))
130
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може би, намекът на НАТО-вците е, че знаят кога и къде ходи Шойгу...Едва ли случайно са се срещнали. НАТО-вците знаят във всеки момент къде се намира Путин и неговите най-близки приближени. На Путин това му е известно и той много добре знае , че при ядрена атака първата жертва ще бъде той!
129
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шойгу колко сеанса е записал при Кашпировски след прогонването на наглия еФ?