Зловещата вечеря на една язидка! Кой болен мозък може да го измисли?

ИД дали на жена в плен да изяде сготвен 1-годишния й син
Обновена: 29 юни 2017 12:34 | 28 юни 2017 22:00, Елка Василева
155

Не се вижда краят на борбата с радикалните ислямисти от Ислямска държава. На света междувременно стават известни все по-ужасяващи свидетелства на жертви на ИД.

Виан Дахил, която е язидка, член на иракския парламент, гостува в египетската телевизия Extra News и разказа какво е чула от жертви на Ислямска държава. Интервюто й, преведено от Middle East Media Research Institutе, веднага се разпространи в интернет, пише "Индипендънт".

Макар че подробностите са ужасяващи и нечовешки, за тях трябва да се говори, защото те показват жестокостта на ИД.

Дахил разказа историята на пленница в терористичен лагер, която дни наред била оставена без храна.

"Три дни не й били давали нищо, нито храна, нито вода. След това й донесли чиния с ориз и месо. Жената изяла храната, защото била ужасно гладна. Когато свършила, терористите й казали, че са сготвили месото на нейния едногодишен син, когото били взели от нея и тя точно това е изяла", каза Виан Дахил за ужас на интервюиращия, който не успя да овладее емоциите си от шока.

Тази жена е била спасена от лапите на "Ислямска държава".

Виан Дахил разказа и други ужасяващи форми на изтезания от страна на терористите. Предаде думите на момиченце, чиито шест сестри били пленени в лагер. Една от тях – на 10 години, била изнасилена до смърт пред очите на сестрите си и баща си.

Около 10 000 язиди са били убити или пленени по време на операциите на ИД в Ирак през лятото на 2014 г., пише "Индипендънт". Терористите са държали жените като сексуални робини, другите са били убивани и хвърляни в масови гробове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КУРАНА РАЗРЕШАВА НАПЪЛНО УБИЙСТВАТА АКО ТАКА ВИ Е УГОДНО!!!КУРАНА НЕ Е ПИСАН ОТ ПРОРОКА МОХАМЕД И В НЕГО НЯМА И ЕДНА ДУМА ВЗЕТА ДА Е НАПИСАНА ОТ ПРОРОКА МОХАМЕД А САМО УСТНИ СЛОВА ПРЕДАВАНИ ОТ ЕДНО ЛИЦЕ НА ДРУГО!!!ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА ОБЯВИ ОТДАВНА, ЧЕ ТЕ СЛЕДВАТ ПЪТЯ НА ИСЛЯМА!!!
19
3
 
3
 
! Отговори
PD преди 6 години
Нещо не разбрах, това нова форма на чух, и ми разказаха на женския пазар ли е? Вече няма истински журналисти, да предлагат материал от първа ръка, или ние като публика, се доверяваме повече, когато е лъснато и красиво, в студио.Да, там някъде има изверги, организирани в банди, които и ние захранваме с оръжие, за да сложим на масата нещо за ядене, а бруталните сцени ни развалят апетита. А иначе захаросано в студио, е .. ще им теглим по една анатема някъде преди десерта.
18
1
 
4
 
! Отговори
Monkata преди 6 години
Японците са го измислили.
17
6
 
13
 
! Отговори
Сине майчин преди 6 години
Има два типа мюсюлмани: радикални и умерени. Радикалните ще ти отрежат главата, а умерените се надяват радикалните да ти отрежат главата.
16
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"ЯЗИДИТЕ СА КЮРДИ! А КЮРДИТЕ ИЗПОВЯДВАТ ИСЛЯМА!!"Такива като теб са и другите, които коментират! Язидите НЕ са кюрди!
15
4
 
9
 
! Отговори
мда преди 6 години
ДО Путин и Тръмп.. заради вашите игри тези неща се случват проклети да сте и в този в следващия живот...
14
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ДАНС?Приятел, аз съм много повече българин от теб. Тъй че не ми говори за някакви мои "събратя", ОК? Говори за своите "десикане", "десикана" или там както се наричате!
13
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Подобни изродщини се раждат където има ислям."Не, подобни изродщини се раждат където Християнския свят иска да има надмощие над тези народи. Спомни си Иран преди Ислямската революция през 70-те години. Имало е кино центрове в които се гледа дори пopно, жените са били топлесс на плажа, карали са последни модели коли. Виж и Египет в миналото, президентът Насър се присмива тогава на забрадките. В България 70-те сме имали само магарета, а жените тук на плажа са били облечени като монахини.
12
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДОРИ В ИНДИЯ ПРЕДИ ВЕКОВЕ ДЕТО СА ТОЛКОВА ПРОСТИ НЕ ГИ ВЪРШАТ ТАКИВА НЕЩА!!!ЯВНО ВОЕННАТА ДУКТРИНА НАРЕЧЕНА ИСЛЯМ И КОРАНА НАПИСАН ОТ ПЪРВИЯ ХАЛИФ АБУ БАКАР УЧАТ САМО НА ЗЛО!!!!!ЯЗИДИТЕ СА КЮРДИ! А КЮРДИТЕ ИЗПОВЯДВАТ ИСЛЯМА!!ВИЖТЕ ДОБРЕ КАК ИСЛЯМИСТИ СЕ ДЪРЖАТ СЪС ИСЛЯМИСТИ КАКВО ОСТАВА С ХРИСТИЯНИ
11
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тук е момента да се припомнят еврейските призиви в най-големите американски официози да бъде използвана ИД за интересите на САЩ. Ако една страна ползва такива "инструменти" то що за страна е това?
10
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Подобни изродщини се раждат където има ислям. Има ислям - има проблем, няма ислям-няма проблем.
9
2
 
15
 
! Отговори
до 10 преди 6 години
Да, прав си. Културни особености на арабите и на бедстващите мизерни *** по целия свят. Най-добре ще е, ако се избият помежду си до крак. Изобщо не се изненадвам, че вършат такива неща, и ми е много странно откъде идва описаното "шокиране" на водещия. Някои хора си представят пустинните народи като в приказките от "1001 нощ".
8
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като гледам колко промити мозъци има в България, тежко и горко на тая държава. Така се започва... сриват образованието, правят от хората една безмозъчнa маса подобна на качамак, на мамалига... и после съставните части на тази маса се размазват едни с други. С толкова много омраза във вашите сърца, ако може някой нормален човек да ми обясни какво ви различава от изpодите в Ислямска държава, хубаво... Но няма да се намери човек, който да ми каже какво ви различава. Щото сте абсолютно същите.
7
0
 
17
 
! Отговори
Чълмъ бей преди 6 години
Специално тези *** трябва да бъдат заловени ЖИВИ на всяка цена , а след това много ама много бавно потапяни в котел с разтопено желязо.
6
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"ИД символизира чистата форма на исляма. Исляма е зло и ако не се вземат мерки с овладяването му Исляма ще погълне света и ще го изпепели."Пълни глупости! Кой създаде ИД?Израел и САЩ! Двете еврейски държави в света! Дето християните робуват на господарите си евреи.
5
27
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"културни особености на исляма"Taкива като теб, дето пишат такива неща, трябва ДАНС да ги намери и да ги оправят по бързата процедура за насаждане на междуетническо напрежение. Не те ли е срам? Като не ти харесва религията, не значи, че е лоша. Просто не я разбираш! Толкова ли ти е малко акъла, за да разбереш, че 99.99% от жертвите на ИД са мюсулмани? На ИД само името и е "ислямска", иначе е създадена от такива като теб, дето само едно и също повтарят всеки път. Само омраза има в главата ти!
4
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ИД символизира чистата форма на исляма. Исляма е зло и ако не се вземат мерки с овладяването му Исляма ще погълне света и ще го изпепели. Трябва да обявим световна война на тези религия. Мюсюлманите в Западния свят трябва да бъдат върнати обратно в БИ. Палестина трябва да бъде прочистена и дадена на евреите. "Истанбул" (Константинопол) трябва да бъде върнат на християнството. Иран трябва да се върне към древните си персийски ценности. Ако трябва с цената на стотици милиони жертви
3
0
 
38
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
Като няма кой да ги заличи от лицето на земята така ще е. С толерастия не става.
2
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой болен мозък ?Тези от религията за мир и любов
1
6
 
37
 
! Отговори
Какво да кажеш преди 6 години
Ами това си е, от мюсолмани друго може ли да се очаква!!